User Tag List

Sayfa 23/37 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
697 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne farkeder ki parasının yettiği başka araçları alıp aynı boku yicekler karakterle alakalı bir durum arabayla değil

Dediğin doğru kardeşim zaten , yazmayı unuttum.

O zaman ehliyetlerine süresiz el koyacaklar , ehliyetleri trafikten men yapacaklar hiçbir arabaya binemeyecekler.

Tempra alırlar tipo alırlar her türlü terör estirirler anasını satayım.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o cezalar hep bu tipler yüzünden çıkıyor

BORKED

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara baya diken ustunde heryerde cevirme uygulama var.su ankara radar cevirme face sayfasi fena bivuygulama deil ama biraz pasif kalmislar ben gordukce yaziyorum onu daha aktif kullansak cok yararli olur
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ney lan her köşede federaller var. Ankara dikkatli olsun...
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Mrt88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet ne zaman sanayisiyle ekonomisiyle italat ve ihracatıyla kalkınır o zaman bu cezalara engel olunabilir. Bizim ülkemiz maalesef asalak gibi halkının sırtından geçinmeyi çok sevdiği için ( k.d.v, vergi, cezalar v.b. ) bu cezaların önüne geçemeyiz, biz bu paraları ödeyecegiz ki cepleri dolsun.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mrt88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devlet ne zaman sanayisiyle ekonomisiyle italat ve ihracatıyla kalkınır o zaman bu cezalara engel olunabilir. Bizim ülkemiz maalesef asalak gibi halkının sırtından geçinmeyi çok sevdiği için ( k.d.v, vergi, cezalar v.b. ) bu cezaların önüne geçemeyiz, biz bu paraları ödeyecegiz ki cepleri dolsun.

aynen, gözleri doymadı bitürlü

eren53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara zello programın kullanıyorduk tekrar zelloda grup kurup haberleşilebilir aslında

Absyrtos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul için sadece çevirmelerin yazıldığı bir whatsapp grubu kurulmalı
    Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hala neyi tartisiyorsunuz vallahi anlamiyorum?
    yok ona niye yazmiyolar yok buna niye bisey demiyorlar vs vs..
    ondan bundan size ne? siz kendi arabaniza bakin, cok sikayet ediyorsaniz komple oem e donun kurtulun neyin tantanasi bu anlamiyorum.
    mantikli gelse de gelmese de (ki bana da cogu sey mantikli gelmiyor ama) bu mevzular yasak. yasak yani neyini tartisiyorsunuz? yok bize yazana kadar doguya baksin yok mal getirene baksin yok torbaciyi alsin yok bilmemne..
    yasak oldugunu bilip ona gore onlem alanalar zaten kolay kolay ceza da yemiyorlar men de..
    ha bire ceza yiyenler de ya oem e donup kafasi rahat edecek ya da razi olacak, bu ulkede bu islerin diyeti bu kardesim bu kadar basit.

su baslik altinda bu isler bir nebze nasil kanuna uygun olur, ya da kanuna uygunluk konusunda bizler neler yapabiliriz tartisilacagina hala yok mali sokarken vergisini aliyor yok bilmemne..

ben dahil ceza yiyenlerin "cok cok buyuk bir kismi" hakediyoruz. cunku yasagi deliyoruz, basit yani bu kadar.
    ailenle de gezsen araban 4 kapi da olsa bilmemne de olsa yasak yani.
    If you have no LAG, you have no turbo..

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silvia_s15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi tamamen haklısın.Ama egzoz olupta arada bi kesiciye sokuyoruz yalanım yok.Benım babam 55 yaşında standart arabalara binen bi insan.Sehir dısına giderdik 90 km ile varacagımız yola giderdik.Arabayı,yeni aldım tamırciye gidecek işlerimden dolayı babam götürdü.Akşam neyse arabayı teslim aldım.55 yaşında adamım bu arabayı bana bir daha verme dedi.Hayırdır baba dedim.Babam sollamada bile 120 km yapmayan insan.Oğlum sakın sakın gıdıyordum,yenı kasa coralla denk geldi dedi.Selektör yapar filan yanına gelir dedi.Sonra bastım dedi.İbreye bi baktım 200 olmus dedi.Tansıyonum fırladı dedi.Abi her nekadarda olsa sakın kullansak evde bekleyen çoluk çocugumuz bile olsa arada gaza geliyoruz.Yıllardır modifiyeli arabalara biniyorum,son gunlerde olanlar canıma tak dedi.Aracımı satılığa çıkardım.
    off off o yazdıklarımdan bunu mu anladın
    ben kedi gibi sağdan gidinmi diyorum? hiç gazlamayınmı diyorum?
    tamam gazla ama TEM de gazla, yada E5 te yanlama!

bu başlığa yazmanın anlamı yok artık çünkü herkesin kafa bi başka
    demek istediğimi aşağıda arkadaş yaşamış ve yazmış.

Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kimse üstüne alınmasın ayrımcılık yapmak gibi bir durumum yok , ihtiyacı için ve efendice kullanan da vardır ama hepsi az bir sayıda .

Az önce arkadaşlarla araba yıkadık , abi bir insan şahin ve doğanıyla yıkama yerinde bile şekil yapmaya çalışır mı ya ,yok kontak açıp kapatmalar bağırtmalar hayır kime şekliniz arkadaş . Biri köşeden sıkarak geliyor .

Hepsini genellemek saçma tabii ki , ama şu tiplerin altından arabaları alsalar da satışını falan yasaklasalar 5.000 lira da para versin devlet binmesinler şu arabalara . Komple bitsin abi şu şahin - doğan muhabbeti . Valla yıkama hevesimiz kaçtı tası tarağı topladık gittik .

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abiler kardeşler belki çoğunuz karşı gelecek yazdıklarıma ama şimdi yabancı ülkelere bakın adamlar organizasyonun dibine vuruyorlar biz yaptığımız organizasyonlarda çuvallıyoruz neden kendini bilmezler yüzünden şimdi biliyorum belki çok saçma gelecek ama elimizde pistler var onları kullansak toplantıları organizasyonları orada yapsak şu sorun hal olana kadar bizler toplanıp imza toplayıp derdimizi anlatamayız bence çünkü illa biri bir şey yapacak modifiyeli araçların rahatça hareket ettiği alanlarda yapsak organizasyonlarımızı dışarıdaki kendini bilmezler zaten elenir benim düşüncem bu yabancı ülkelerde kaliteli organizasyonları izliyoruz hep toplumdan uzak rahat rahat eğleniyor insanlar bizlerde yapabiliriz bence benim düşüncem bu otobanlardan biraz uzak duracağız makas atmayacağız aracımızı sakin kullanacağız örnek olacağız ki bir yol kat edebilelim youtube'da facebook'ta yaptığımız hataları örnek gibi sergileyerek biz iyice göze battık benim düşüncem bu araba kuıllanmayı bilmeyen sinyal vererek şerit değiştirmeyi bıraktım dönüş yapan bir ülkede yaşıyoruz onlar bizim her hareketimizi şikayet ederler kendileri araba bile park edemezler kuralları bilmezler ama biz suçlu oluruz biraz benim düşüncem bu dur..
    Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahine doğana baca kadar egsoz koyup kafa şişirenler yüzünden oldu zaten bunca olan şey. Bi taraftanda hak veriyorum arabanın kapasitesi belli kafa ütüleyen bi ses. sabahın 8 inde dükkanın önünden son ses müzikle geçeni görüncede diyorum yani ister istemez polislerde haklı be kardeşim diye. herkes nerde kalkıp nere oturacağını bilse bunların hiçbiri olmazdı. kendini bilmezler yüzünden tüm modifiye camiası zarar görüyor başka bişey değil yani.
    Fast

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla kimse kusura bakmasın şahin doğanın serçenin kuşun etiketçinin ne kadar etkisi varsa bu olayda , bilinçli geçinip bilinçsiz olanlarında suçu var.

misalen cooper S ler,roccolar,s2000 şahinin egzoz sesiyle bu 3aracın egzoz sesleri birbiriyle alakası yok (gürgür amerikan rolanti sesini her devirde veriyo misalen bu araçlar) o yüzden kimse kelime oyunu yapmasın aynayı birazda kendinize çevirmeniz gerekiyo.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kanki Bosnada nasıl bu teknik değişiklik yada muayne durumu

mesela 1ön sayfada belcikada arkadaş yazmış. okadar senedir ordasın bikere sormadm bunu bak hiç aklıma gelmemiş
    1881 - 193

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kimse kusura bakmasın şahin doğanın serçenin kuşun etiketçinin ne kadar etkisi varsa bu olayda , bilinçli geçinip bilinçsiz olanlarında suçu var.

misalen cooper S ler,roccolar,s2000 şahinin egzoz sesiyle bu 3aracın egzoz sesleri birbiriyle alakası yok (gürgür amerikan rolanti sesini her devirde veriyo misalen bu araçlar) o yüzden kimse kelime oyunu yapmasın aynayı birazda kendinize çevirmeniz gerekiyo.
    şahin zaten olayın küçük emrahı vurun şahine

ben istanbulda apaçilik yapan şahine az denk geliyorum. artık istanbulda şahin tarzı araçda cok az kaldı.

bu ilk aşırılık yapanı denk getirip cezalandırsaydık alkışlayacağımıza belki olay buralara gelmezdi.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi sapancaya geldim sıka sıka hemide polisle kapıştım ayılarla boğustum,gorillerle savaştım kimse vay efendim sen niye modifiye yaptın demedi,teşekkürler doveee

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son 1 senede boluk boluk yaklasik 3 ay TR deydim. Bu sure icinde surekli trafikteydim gerek kendi aracimla gerekse arkadaslarimin modifiyeli araclari ile. Atasehirede gittik caddeyede ama bir kere bile cevirme, polis gormedim. Kullanim tarzi, dogru yer dogru zaman ile kolay kolay ceza yiyilecegini sanmiyorum.

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bakıyorum da, tek suçlu Şahin ve Doğan kullanıcıları ilan edilmiş
    Birazcık insaf Arkadaşlar. Tamam hepimiz iyi niyetliyiz de, birazda iğne ve çuvaldız ilişkisini gözden kaçırmayalım.
    S virajında 2 dakika durun bakalım, orada 150km/h ile yanlayan Şahin ve Doğan'lar mı ???

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerf. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o cezalar hep bu tipler yüzünden çıkıyor

BORKED
    sabah sabah ne güldüm ya
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)