adam belki de geyiğine yazdı imzasına öyle
ortada büyük bir sorun var, siz nasıl çözüm bulunuru düşüneceğinize, adamın konu üzerine yazdıklarına birşey ekleyeceğinize geyiğe sarıyorsunuz
bu kafayla bence hiç birşey değişmeyecek, modifiyeli kaçacak polis kovalayacak, ceza kesecek aracı bağlayacak, 10 yıl sonra o zamanki iletişim platform ne olursa orada da böyle konular açılacak..
çünkü modifiyeciyim diyenlerin çoğu olmayacak yerde gazlamaya, çevreyi rahatsız etmeye devam edecek, hiç bir iktidar da bu durum düzelmeden modifiyeye yönelik farklı bir yasal düzenleme yapmayacak..
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Arkadaslar merhaba;
Bende Hb Vti var.
Modifiye olarak sadece acik hava filtresi,headers,cat back var(son susturucuyu
soktum,orjinal egzosunu taktım-sadece görüntü için kafa var ufak bisi).
3,5 yay var.Onde astra lip,bagajın altında mugen kanat var.
Merak ettigim bunlar kaputu açıp bakıyorlar mı acaba.Hadi baktılar diyelim,filtre falan neyse de,headersa kadar inceliyorlar mı acaba?Bilgisi olan var mı?Gerci janta bile taktıklarına göre gerisini düşünemiyorum
Bir de bunlar bana arka kanadı sok derse asıl sıkıntı orda.Arabam daha yeni boyadan çıktı.Onu sökmem demek,alt tabanın sırıtmasi demek,belki boyası bile kalkar.Dunyanın parasını saydım
Uğraştığımız seylere bak yaaa(
)Motor modifiyesini kastetmistim.Yani
filtreyi söksem ses bile çıkmaz.Ama açıp da o da
var bu da var derlerse is uzar.
Yani bunlar arabadaki on lipe de mı karışıyorlar.arka kanada
falan da mı karışıyor.
50 araba markası olup herbirinin 50 modeli olsa
2500 cins aracın fabrika çıkış ozelliklerine çalışsınlar KPSS ye girsinler bari!!!
Orjinal kule gergisinden de ceza yazarlar.
Onun orjinal olduğunu anlatmak,anadil seviyesinde arapca ogrenmekten zordur sanırım.
bir olay paylaşayım; 5 sene önce bir arkadaşımda FD kasa RX7 var, HKS egzoslu falan... caddede bir ara çok gezmeye başladı, hatta uyardık bir kaç kere göze batıyorsun diye. neyse bir gün polis çevirdi hepimizi. HKS'nin de metal bir logosunu sticker olarak yapıştırmış falan, hani orjinal hesabı her şey. polis dedi ki; aracında egzos var. bizim arkadaş indi falan, ya dedi sen bilmiyorsun bu araç özel üretim, TR'de kimsede yok falan. bak dedi logoya, HKS bu. özel üretim HKS Edition. polis güldü. ya dedi sen benimle taşşak mı geçiyorsun, bu araç RX-7. bu egzosda HKS. bağlayın bunu![]()
32.madde modifiyeli araç 80tl ceza.. 7 gün izin verildi notu düştü.. nedir arkadaşlar bilen varmı? muayene gerekirmi
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)