User Tag List

Sayfa 29/37 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon
697 sonuçtan 533 ile 551 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim olduğum yer küçük bi yer haliyle çarşı içinde dolaştığımda fazlaca göze çarpıyorum aracımdaki egzoz orj ama sadece egzoz başlığı biraz büyük.bundan dolayı 2 kez uyarı aldım araçta egzoz var değiştir dediler onun spor egzoz olmadığını bi türlü anlatamadım en sonunda yıldım gittim egzoz kafasını kestirdim oem takılıyorum .burda basıklığa janta pek takmıyorlar.inşallah böylede devam eder ama gerçekten bağlanmayı trafikten men edilmeyi hak eden araba ve motorlar var onların arasında bizde kaynamayız umarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samimi olarak merak ettim; arabam 4 cm kadar düşük orjinalinden trafikte ne gibi bi sıkıntı olabilir ?
    Birde şu renkli tv'nin yeni çıktıgı zamanlardan bu zamanlara kadar siz arabalarınızı hiçmi alcaltmadınız yada rüzgarlık takmadınız ?

Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yaşım kadar belkide fazlasıdır modifiye işinde olmanıza ragmen, bugune kadarr attıgınız postlarda dikkatimi çektiği kadarıyla birden fazla arabayada binip modifiye atmişliğiniz varmış. Buna rağmen hiç spor yay, rüzgarlık, body kit, sis lambası, camlara film, performans egzoz(ki sizin zamanınızda vanalı egzos varmış ben taktıgınızı düşünüyorum yıl olmuş 2014 bu egzozun kumandalıya yani elektroniğe dönmesine bile kızmışsınız önceki postunuzda), takmamışsınız orjinal görüntüyü bozmamak için.. Cok inandırıcı gelmesede bana azminizden dolayı tebrik ediyorum..
    belki inanmakta zorlanacaksınız ama; modifiye etmek için araç aldığım zaman hiç kullanılmış almadım. Ayrıca hiç bir modifiye parçasını kullanılmış yada uydur kaydır bir parça almadım. O araca özel olarak üretilmiş parça kullandım. Rüzgarlık takmadım. Vanalı egzostu neden takayım ki? ne alaka. Ama orijinalden büyük rüzgarlığı olan araba aldım. Alçaltma konusuna gelince otomobiln yüksekliğini değiştirmek yol tutuşu değiştireceğinden bilinçli bir şekilde alçaltma ve yükseltme yaptım.

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adı proje olsa ne olur, modifiye olsa ne olur, kamaşullah olsa ne olur? araca her eklenen parçaya proje denmesine karşısınız, bunu biliyoruz lâkin bu durumun konuyla zerre alakası yok. Ortamdakiler arabalarına yaptıklarını proje değil de farklı bir adla adlandırsaydı devletin yaptığı "az bile" olmaktan çıkacak mıydı? Şahsi sıkıntılarınızla konunun gidişatını bozmayın.
    genede yapılanlar az bile. bir vida takatak veya satarak modifiyeci olunan bir ortamda ve bu işlerle uğraşanların laftan anlamayarak yanlış işler yaparak etrafı tehlikeye sokması karşısında yapılanlar az bile. Şahsi sıkıntıya gelince ben bunları anamın karnında öğrenmedim. okuluna gittim. şansa da olsa çalıştığım ve bulunduğum yerlerde bu işler önemseniyordu. Ayrıca etrafımda gördüm. benden daha tecrübeli olduğuna inandığım kişileri dinledim ve kendi kendime bir şeyler yapabilmeyi öğrendim. Anasının karnından bilerek çıkanlar vida takınca yada kepi takınca işi bitirenler. Ben bunlara laf ediyorum.

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dayı iyi güzel anlatıyorsun da... Tutturmuşsun bi bilinçsiz modifiye bilinçsiz modifiye.. Bilinçli yapan bağlanmıyor mu?

Magnaflow gibi global anlamda kabul gören bir markanın arabama özel, arabam için 1 e 1 üretilmiş cat back egsos sistemini koysam bağlanmayacak mıyım? Bağlanmayacağımı iddia ediyorsan, neden bağlandım bundan 3-4 sene önce? Markasını mı tutturamadık? Remus susturucu ile gezene bir şey diyen yokmuş.. Gez bakim cumartesi akşamı S'in etrafında remusla bakalım diyen var mı yok mu? Şimdilerin sıkı denetiminde değil, 7-8 sene öncesinde bile remus'lu xsara bağlandı ben aracın içindeyken.

Bunun bilinçlisi de kanunen yasak, bilinçsizi de kanunen yasak. Remusu memusu geç, egsos kafası takmak da yasak. Bağlamak isterse, bağlar. Bağlamaya niyeti yoksa soba borusunu da bağlamaz.. Kanunla insiyatifi karıştırmamak gerek..
    Bak birincisi bilinçli yapan neden bağlansın. Mutlaka düzgün yapılmıştır aykırı bir şey yoktur. Etrafı rahatsız etmiyordur ve bağlanmaz. Markaların sattığı modifikasyon kitleri var sen hiç gördünmü o kiti takıpta bağlanan. uydurma işleri yapanları bağlıyorlar demekki. Bunca zamanda bir tek yatık weberli şahinim varken sorun yaşamıştım. O zamanda yapmadığım kalmamıştı. 17 yaşında öyle bir araba ile ortalığı karıştırdığım için sürekli dertliydim. Onun dışında modifiye ile ilgili hiç sorun yaşamadım.

remus lu egzos ile bağlanmana gelince kimbilir neler yapmışsındır da o yüzden bağlanmıştır. Zamanında bende etiler cengiztopelden aşağıya inerken bütün siteler plakamı karakola verdiğinde bir şey yapmadım demem ne kadar inandırıcı ise sende o kadar inandırıcı oldun.

Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Modifiyeden önce arka sislere , kör eden zenon farlara el atsınlar..
    Kendi arabalarında bile yanıyor o lambalar.

Uzun zamandır bilinçsiz modifiye konusunda çalışmalar yaptım. Gelin adamlara öğretelim kesik yaylı araba olmaz seke seke gitmek güvenli değil diye.
    cevap (modifiyeciden) yüksek arabaya bineceğime yürürüm. Ben yavaş giderim.
    Yetkili : öğrenmezler bilinçlenmek işlerine gelmiyor. Amaç farklı.
    Bir yol daha önerdik. dedikki bir yerde kudursunlar. haftanın 6 günü trafikte olmazlar. Pazar gününe arabalarını hazır ederler. Zaten araba günü ancak çıkartır.
    sonuç: pazar günü il genelinde 1 yada 2 araca ceza yazılmış.
    daha sonraki günlerde işin ucu kaçtı. Alkol falan olmaya başlayınca kontrol edilemez oldular.
    Yani her koyun kendi bacağından asılır durumu. satıcı modifiye açılımı istiyor mal satacak. kullananda kaçmaya çalışıyor arabayı bağlatmayacak
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taypar kaldırılıyormuş tedavülden
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bak birincisi bilinçli yapan neden bağlansın. Mutlaka düzgün yapılmıştır aykırı bir şey yoktur. Etrafı rahatsız etmiyordur ve bağlanmaz. Markaların sattığı modifikasyon kitleri var sen hiç gördünmü o kiti takıpta bağlanan. uydurma işleri yapanları bağlıyorlar demekki. Bunca zamanda bir tek yatık weberli şahinim varken sorun yaşamıştım. O zamanda yapmadığım kalmamıştı. 17 yaşında öyle bir araba ile ortalığı karıştırdığım için sürekli dertliydim. Onun dışında modifiye ile ilgili hiç sorun yaşamadım.

remus lu egzos ile bağlanmana gelince kimbilir neler yapmışsındır da o yüzden bağlanmıştır. Zamanında bende etiler cengiztopelden aşağıya inerken bütün siteler plakamı karakola verdiğinde bir şey yapmadım demem ne kadar inandırıcı ise sende o kadar inandırıcı oldun.

Bilinçli yapmak nedir? Aracına uygun kiti, dünyada kabul görmüş bir markadan sipariş edip 1 e 1 takmak bilinçsizlik midir? Hiç gördün mü diyorsun, yazdıklarımı oku ve anla ilk önce. Magnaflow'un 1e1 catback susturucusunu getirttim, aracıma taktım ve bağlandım yazmışım mesajımda.. Uydurma bir marka mı magnaflow? Araca 1 e 1 kiti magnaflow mühendisleri uydurma mı yapmış? Beni bırak, orijinal kanattan evo bağlandı gözümün önünde bu ülkede. Hala gelmiş bilinçli yapan bağlanmaz diye boş boş yorum yapıyorsun. Fabrika koymuş o kanadı dayı, daha bilinçlisi mi var ne bilinçli yapan bağlanmazı? Çıt çıkarmayan krom egsos kafasından bağlanan insanlar var bu ortamda.. Kanun açık, aç oku sen de.. Bilinçli yapan bağlanmaz demiyor, bilinçlisini de bilinçsizini de takamazsın diyor.

Sorun yaşamadım, kimse ellemedi diye konuşuyorsun. Polisin insiyatifi ile kanun farkını ayırt et önce..

Remuslu egzos ile bağlanmaya gelince; bağlanan ben değildim aracın içindeydim. Sahil yolundan akşam 9 civarı takribi 50-60 km hızla evimize gidiyorduk. Ne demek kimbilir neler yapmışsındır? Yine bilgisiz, tutanaksız, boş konuşmalar. Beni tanıyor musun? sağda solda gazladığımı gördün mü? Sokakta itlik yaptığıma 1 defa olsun şahit oldun mu? Bunlara vakıf mısın ki inandırıcılığımı sorgulama cüretini kendinde buluyorsun?

Ulan benim sadece içi rahatlıkla görülen cam filmli (body kitsiz, yaysız, egzossuz ) aracımı kullanan annem - babam bağlandı be ben askerdeyken. Ona da "ehi ehi kimbilir neler yapmıştır, hiç inandırıcı değil" gibi abuk subuk bir yorum yap hadi..

Ya kendine gel, bilmediğin konuda ahkam kesme; bilmeden insanlara iftira atma ya da ben getireyim kendine.. Yaşa, büyüklüğe saygı elbette var lakin yaşı olan kendini bilmez şekilde sağa sola boş laf ederse saygı maygı kalmaz ortalıkta..

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yurt dışında mı yaşıyorsun abi sen? Bilinçli yada bilinçsiz ayrımını kim yapacak bizim polisimiz mi?
    Dizel arbamda egsoz ucu var diye ceza yiyordum ben anlatana kadar derdimi iflağım kurudu. Araba bağarmıyor diyorum vana yapıyorsunuz siz diyor, eğil bak susturucu var burda kocaman diyorum ne eğilcem oraya diyor.
    Fabrikanında kullandığı 206rc jantı var aracımda merter mc'de ondanda cez yiyordum az kalsın. Bu jantlar orjinl değil diyor memurumuz ben orjinal diyorum nerden bilecem ispatla diyor. Yumruk yumruğa birbirimize giriyoduk artık polisle amiri geldi derdimi anlattım, git ekip otosunda otur gözüm görmesin seni dedi kendi memuruna sonrada kusura bakmayın dedi sağolsun.

Mesele araçlarda değil aslında, aynı arabayla babam çevirmeye giriyor sonuna kadar saygılı polisimiz, hiç bir şeyi sorun etmiyor ben giriyorum eroyinden sabıklı muamelesi görüyorum. Arabanın rengi güzelmiş kesin abart egzos vardır bas bakıyım gaza diye bir mantık olabilirmi Allah aşkına.

Askerliğimi Jandarma olarak yaptım daha yeni 5 komutandan 4ü vatandaşa karşı ego tatmini yapıyor yol çevirmelerinde. Verdikleri saçma emri yerine getirmedim diye kaç kere bulaşık yıkadım. Festival alanında adama toprağa park et diyor, abi arabam batar orda lastiklerim iyi değil diyor gariban köylümüz adamı geri gönderdi festivl alanından sinirden yaş geldi gözümden. Yol üstüne 100tane araç park etmiş o adamı ailesi çoluğu çocuğuyla geri yolladı. Polistede var aynı tipler işte. Düzgün olanları tenzih ederim onlara can feda

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün arkadaşım Facebook üzerinden şunu yazmış ..

Arkadaşlar olmayan eksoz ve müzik sisteminden ceza yedim aracım bağlandı.

Nereye gidiyor bu sistem böyle amaçları ne bunların ?

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinal janta dönmem muhtemelen kurtardı bugün. çevirmeye girdim bişey varmı yok mu bakana kadar durdurmadı geçtim sonra kıllandı arkamdan baya baktı ama iş işten geçti çok zor bi durum aklım gitti kalp atışlarım hızlandı

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avrupa yakasında cok sıkıntı varmı

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 lerin çoğu orjinal egsozlarına dönmüş fotolarda görüyoruz
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazsınlar anasını satım ne yazcaklar 10 mılyar yazacak degıller ya benm arabamda basık film eksoz var durdursun hiç agız eymem yazıcam derse yaz der alır kâğıdı devam ederım yapıcak bısey yok yapıyosan modıfıyenı kabul edıceksın etmeyen satsın arabasını yda orjınale dönsün şahinciler apaçiler yüzünden bu günlere geldik canları sagolsun onlarda kardeşimiz abimiz ne diyo başbakan durmak yok yola devam bende öyle dıyorum durmak yok yola devam

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inanın piyasadaki apaçiler bilinçsiz insanlar yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyor dedikleri kadar var kendi aracımdan örnek vermek gerekirse adamlar 106 nın sanruufundan ceza yazıcaklar zor inandırdım orj olduguna daha gerisini siz düşünün
    gariban 106 gti....

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt dışında mı yaşıyorsun abi sen? Bilinçli yada bilinçsiz ayrımını kim yapacak bizim polisimiz mi?
    Dizel arbamda egsoz ucu var diye ceza yiyordum ben anlatana kadar derdimi iflağım kurudu. Araba bağarmıyor diyorum vana yapıyorsunuz siz diyor, eğil bak susturucu var burda kocaman diyorum ne eğilcem oraya diyor.
    Fabrikanında kullandığı 206rc jantı var aracımda merter mc'de ondanda cez yiyordum az kalsın. Bu jantlar orjinl değil diyor memurumuz ben orjinal diyorum nerden bilecem ispatla diyor. Yumruk yumruğa birbirimize giriyoduk artık polisle amiri geldi derdimi anlattım, git ekip otosunda otur gözüm görmesin seni dedi kendi memuruna sonrada kusura bakmayın dedi sağolsun.

Mesele araçlarda değil aslında, aynı arabayla babam çevirmeye giriyor sonuna kadar saygılı polisimiz, hiç bir şeyi sorun etmiyor ben giriyorum eroyinden sabıklı muamelesi görüyorum. Arabanın rengi güzelmiş kesin abart egzos vardır bas bakıyım gaza diye bir mantık olabilirmi Allah aşkına.

Askerliğimi Jandarma olarak yaptım daha yeni 5 komutandan 4ü vatandaşa karşı ego tatmini yapıyor yol çevirmelerinde. Verdikleri saçma emri yerine getirmedim diye kaç kere bulaşık yıkadım. Festival alanında adama toprağa park et diyor, abi arabam batar orda lastiklerim iyi değil diyor gariban köylümüz adamı geri gönderdi festivl alanından sinirden yaş geldi gözümden. Yol üstüne 100tane araç park etmiş o adamı ailesi çoluğu çocuğuyla geri yolladı. Polistede var aynı tipler işte. Düzgün olanları tenzih ederim onlara can feda

Dikkatinizden kaçan bazı durumlar var.
    Eğer gençsen ve arabanda güzelse, bu ceza yemen için bir neden. Yazılanlardan anlaşılan ve benim de düşüncem. Hatta etraftanda laf işitmen normaldir.
    Karşındaki sana potansiyel suçlu gibi davranıyor. Nedeni ilk satırlar.
    Birde ilk satırlardaki şartları yerine getiriyorsan zaten kesin gazlıyorsundur..
    Çözüm varmı ?? Ben çok gayret ettim. Kimsenin umurunda değil. Araba ile eşimin gitmediği yer yok. Ben kırk yılın başı bir kere bindim çevrildim. genel kontrol dediler evrak kontrolü imiş bakıp bıraktılar. Sonuçta adam yola çıkışımı beğenmemiş de çevirdi.
    205 gti nin orijinal klaksonu havalı. Polisin önünde klaksona basınca senin arabanda havalı korna var sökeceğim diyerek arabayı kurcalamaya kalktı. Bu durumlarda muhatap bile olmayacaksın. Basıp gideceksin. Yani bulaşmayacaksın.

Birde şekil ve yaş da önemli, İki motosiklet eskişehir yolunda radara girdik. arkadaşın çocuğu vardı arkada oturan. Başladı söylenmeye hiç işaret yok haksızlık vs vs. Polis demediğini bırakmadı ne serseriliğimiz kaldı ne ipsiz sapsızlığımız. Konuşmalar hakaret boyutlarına ulaşmaya başlayınca ben kaskı çıkardım. Polis başladı bakın beyfendi hiç yakışmıyor diye konuşmaya. sonra arkadaş da kaskı çıkarınca polis tamamen değişti bunlar hadi neysede sizin ne işiniz var burada diye yumuşadı. Zevk bu ama genç olunca nedense hakkın yok gibi davranılıyor. Anlayacağınız bu yaşadıklarınızı bende yaşadım. 17 yaşında yeşiyurtta gezerken polis çevirmişti baktı baktı bahane bulamayıp RUHSATIN SAHTE bile demişlerdi. bu dönemi böyle atlatmak gerekiyor demekki. Ama ölçüler çerçevesinde. Gazlama işine gelince bir organizasyona katıl yarış yap. sen rahat etraf rahat. zamanında sabah 05de kalkıp 07 ye kadar levent etiler bebek gazladığımızı bilirim. Kimseler yok o saatlerde. Yapmadığım işler değil.
    Asker örneğine gelince tuvaleti temizleyip en tepeden kimseyi sokma emrini alan er gibi komutanı dahil kimseyi tuvalete sokmaz.
    egzos markalarına gelince ben öylesine remus dedim bir bağım yok eminimki senin egzosunda iyi ve güzeldir. O kadar israrlı anlattın ki bizim arabalardan biri için varsa alacağım.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya piyasada janttan ve yaydan dolayı men yiyenler varmış doğru mu bu arkadaşlar?

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün çevirmeye denk geldim , durdular belgeleri aldılar ekip gelip aracı inceleyecek dediler

İlk durduran memuru takdir eetim arabanın özel seri olduğunu biliyormuş daha önce böyle ilgilisine denk gelmedim , ipler burada kopuyor gelen polis geçenlerde egzosdan ceza yazmıştı daha yeni yazdım sana yazmiyim dedi , bu çift çıkışı söktür yalnız dedi böyle olmaz dedi , ilk memur abi bu orjinal çift çıkış dedikten sonra memurun ben bildiğimi işlerim demesi benim şalterleri attırdı gerçekten , ben bildiğimi işlerim ne demek Allah aşkına ya

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bu durmun bu hale gelmesinin en büyük faktörü sosyal medya özellikle de Facebook
    Face de yüzlerce sayfa var araçlarla ilgili çoğuda 30.000K xenon hayranı insanların kurduğu ve takip ettiği sayfalar
    Bu sayfalarda bir araç paylaşılıyor sonra millet diyor aa ne güzel la bizde yaptırak diyor.
    Bu insalar yüzünden bu noktaya gelindi bence.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikkatinizden kaçan bazı durumlar var.
    Eğer gençsen ve arabanda güzelse, bu ceza yemen için bir neden. Yazılanlardan anlaşılan ve benim de düşüncem. Hatta etraftanda laf işitmen normaldir.
    Karşındaki sana potansiyel suçlu gibi davranıyor. Nedeni ilk satırlar.
    Birde ilk satırlardaki şartları yerine getiriyorsan zaten kesin gazlıyorsundur..
    Çözüm varmı ?? Ben çok gayret ettim. Kimsenin umurunda değil. Araba ile eşimin gitmediği yer yok. Ben kırk yılın başı bir kere bindim çevrildim. genel kontrol dediler evrak kontrolü imiş bakıp bıraktılar. Sonuçta adam yola çıkışımı beğenmemiş de çevirdi.
    205 gti nin orijinal klaksonu havalı. Polisin önünde klaksona basınca senin arabanda havalı korna var sökeceğim diyerek arabayı kurcalamaya kalktı. Bu durumlarda muhatap bile olmayacaksın. Basıp gideceksin. Yani bulaşmayacaksın.

Birde şekil ve yaş da önemli, İki motosiklet eskişehir yolunda radara girdik. arkadaşın çocuğu vardı arkada oturan. Başladı söylenmeye hiç işaret yok haksızlık vs vs. Polis demediğini bırakmadı ne serseriliğimiz kaldı ne ipsiz sapsızlığımız. Konuşmalar hakaret boyutlarına ulaşmaya başlayınca ben kaskı çıkardım. Polis başladı bakın beyfendi hiç yakışmıyor diye konuşmaya. sonra arkadaş da kaskı çıkarınca polis tamamen değişti bunlar hadi neysede sizin ne işiniz var burada diye yumuşadı. Zevk bu ama genç olunca nedense hakkın yok gibi davranılıyor. Anlayacağınız bu yaşadıklarınızı bende yaşadım. 17 yaşında yeşiyurtta gezerken polis çevirmişti baktı baktı bahane bulamayıp RUHSATIN SAHTE bile demişlerdi. bu dönemi böyle atlatmak gerekiyor demekki. Ama ölçüler çerçevesinde. Gazlama işine gelince bir organizasyona katıl yarış yap. sen rahat etraf rahat. zamanında sabah 05de kalkıp 07 ye kadar levent etiler bebek gazladığımızı bilirim. Kimseler yok o saatlerde. Yapmadığım işler değil.
    Asker örneğine gelince tuvaleti temizleyip en tepeden kimseyi sokma emrini alan er gibi komutanı dahil kimseyi tuvalete sokmaz.
    egzos markalarına gelince ben öylesine remus dedim bir bağım yok eminimki senin egzosunda iyi ve güzeldir. O kadar israrlı anlattın ki bizim arabalardan biri için varsa alacağım.

Dizel abi benim arabam 70 beygir traktör spec yok egzos felan

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz önce başakşehirde uygulamaya denk geldim aşayis ve trafik karışıktı, aracımda air ride var , bu tüpler ne dedi air dedim.. neyse baglamıyorum ama bu jantlar geniş orjinal boyut değil dedi ,80TL giydirdiler akşam akşam, makbuzada modifiyeli araç yazılıp 7 gün süre verildi ne yapmam gerekiyor neyi sökecegim ne yapacagım bilmiyorum
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz önce başakşehirde uygulamaya denk geldim aşayis ve trafik karışıktı, aracımda air ride var , bu tüpler ne dedi air dedim.. neyse baglamıyorum ama bu jantlar geniş orjinal boyut değil dedi ,80TL giydirdiler akşam akşam, makbuzada modifiyeli araç yazılıp 7 gün süre verildi ne yapmam gerekiyor neyi sökecegim ne yapacagım bilmiyorum
    söktürüp kontrole gitmek lazım heralde

edit:jantları

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)