aramızda yaşı genç ve henüz üniversite sınavına girmemiş olan arkadaşlar; modifiyeyi seviyorsanız ve ceza yememek istiyorsanız, çözüm şu: hukuk okuyun. savcı veya hakim olun. bütün polisler karşınızda mum gibi durur. hepsinin amiri olursunuz.![]()
aramızda yaşı genç ve henüz üniversite sınavına girmemiş olan arkadaşlar; modifiyeyi seviyorsanız ve ceza yememek istiyorsanız, çözüm şu: hukuk okuyun. savcı veya hakim olun. bütün polisler karşınızda mum gibi durur. hepsinin amiri olursunuz.![]()
Daha önce arkamdanda sıktılarda jandarma yayla yolunda havaya ateş acıp durdurdu alkolluydum araba standart bi civic'ti.
S2000de arkamdan sıkacagını sanmıyorum, ne icin kactıgımı zaten biliyorlar.
Avukatın biri çıksa ben moifiye avukatıyım, yazılan saçma cezaların iptali davalarına bakıyorum dese köşe olur yemin ederim. Boşanma vukatı veraset avukatı var katilin bile avukatı var modifiye avukatı neden yok
yarım saat önce yaşadığım olay şehrin en işlek yerinde 2 tane beyaz şahin sürekli kavşak etrafında yanlıyor, kontrolsüzler gören kaçmasa çarpacak. teyzenin birinin de polisi arayıp "modifiyeci serseriler trafiği birbirine kattı siz nerdesiniz yattığınız yerden mi para kazanıyorsunuz !" diye bağırmasıydı...
Goz actirmiyorlar sokak aralari cok fena arabalarin altina egilmis bakiyorlar
Ya sabırSanki adamı çok tanıyor ediyorda görevini kötüye kullandı diye yorum yapabiliyor..Ya sabır...
Her dönemeçte kendisini Harun sanan Şahinler,Bmw'ler..Her tünelde,düzlükte çata pata ortalığı inleten Honda'lar..Arabayı asfalta yapıştırıp bir tümsekten geçmek için yarım saat oyalananlar.Farlarıyla karşısındakini kör edenleri de atlamıyorum..Modifiye anlayışımız bu..
İstisnalar kaideyi bozmuyor malesef..
Bugün toplam 5 ten fazla uygulama gördüm. Bu gidişle Techturkeyi Türkiye Domates Yetiştiricileri Platformu fln yapar bahçe işlerine sararız
LSX
http://hizliresim.com/vYg61r
Hayirdir bu aralar heryerde denetleme var
Polis : siradan ya olagan bir durum yok diktiler buraya bu saatte
Haydii kolay gelsin dedim![]()
Ben samara projemden vazgeçtim böyle tedirgin olmaktansa, klasik yada retroya döncem gırtlak orjinal çiçek gibi gezerim artık, Anadol, 124,131 tstop, serçe, vosvos...![]()
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
dün saat 12 civarı gültepeden arkadaşımı aldım dolaşıyorduk öyle.
etilerden ilerliyorduk ki bi baktım memur abiler yolu kapatmışhemen sağdan kaçtım,
belki bir çoğunuz bilir etiler balkon diye bir yer var. çektim aracı oraya 2 saate yakın durdum baktım gitmiyo abilerböyle olmayacak aşağıdan gidelim dedim. aşağısı daha beter
![]()
balmumcudan kaçayım dedim abiler sağ olsun iyi ki tepe lambalarını yakıyorvirajı dönmeden lambalarını gördüm baktım park yeri var. aracı park ettim atladım taksiye eve öyle geldim
aracı baglatmaktan iyidir![]()
hakimlik-savcılık sınavlarında 10 kere 20 kere yazılı sınavı geçip hatta derece yapıp mülakatta elenenler var.Şu anki durumda cemaatçileri engellemek ve tasfiye etmek adına kendi adamlarını koyacakları aşikar.Aynı durumu diğer devlet memurluklarında da kpss yi kaldırarak yapma gibi planları var.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Aracımda cam filmi yoki egzosum da ses hic yok.. tavanım kaplama ruhsata da cift renk işli..
ses tesisatına bıdı bıdı ediyorlar arkadaki subwooferı soktum kullanmayacağım bir süre...
oz ultral. siyah jantlarım var.. dışarı da tasmıyorlar.. benzin kapağında 17 18 19 inch jantlar gozukuyor burdan bana ceza cakarlar mı ? .. araba da coil var biraz basık duruyor dip degil onu da kaldırabildiğim kadar kaldırırım da .. cidden merak ediyorum simdi bu janttan ya da bagırmayan egzostdan ucları krom diye cevrilirsem ceza yiyecek miyiz ?
ayrıca iki tane de gösterge var (egt ve wideband) bunlardan dolayı ceza yiyen oldu mu hic ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)