çok güzel işleriniz var buda mükemmel olmuş
Printable View
çok güzel işleriniz var buda mükemmel olmuş
her iş gibi bu da çok iyi olmuş abi. prodüksiyon da bayaa sağlammış =)
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. Can Sandel'i avlama peşindeyim ama o pek yanaşmıyor :)
Bu arada; henüz 8 saat geçmesine rağmen 55.000 izlenme payını geçtik. Ayrıca YouTube'da anasayfaya düşmüşüz an itibari ile. Dünya üzerinde en çok tıklanan içerikler içerisindeyiz.
piyasada dönen bir çok klipten iyi, baya baya iyi hatta :) Girişte yine ufaktan arabanın detaylara dalmışsın nereden geldiğini unutmamışsın :D :D :D Tebrikler başarılarının devamını dilerim..
Emeği geçen herkesin eline sağlık..Hiçbir şey anlamasam da keyifle dinledim,müziğin güzel yanı da bu zaten :) Kaliteli şarkı,kaliteli çekim..
Valla süper olmuş bu tarz rap müzikler bana hep hoş gelmiştir. Şarkıda çekimlerde 10 numara elinize sağlık..
gayet başarılı. elinize sağlık
eline sağlık killa hakan ve sido lu başka klip isteriz
Hey gidi hey afferim Buğra senelerdir her geçen gün kendine birşeyler katarak ilerliyorsun . Muzik tarzi hic benlik olmasada klibi sevdim ekipçe ellerinize sağlık.
Çok güzel olmuş elinize sağlık :) Başarılarınızın devamını dilerim.
alpa gun 36 boys'taki en iyi mclerdendir sizin de profesyonelliğinizle dünya standartlarında bir iş çıkmış ortaya tebrikler,emeklerize sağlık...:)
Müzik ve klip çok çok kaliteli. Tesbihli son harika bir detay olmuş :)
Bravo Buğra bu daha başlangıç :)
ellerine sağlık kenks her zaman ki gibi buda 10 numara 5 yıldız olmuş :D
çok daha iyilerini de yaparsın inşallah ilerleyen zamanlarda
eline sağlık yolun açık olsun
Belliydi arkadasim senin iyi yerlere gelip, guzel projelere imza atacagin, basarilarinin devamini dilerim, gayet guzel olmus, Allah yolunuzu acik etsin :)
çok başarılı gercekten guzel olmus elınıze saglık
Çok kaliteli olmuş elinize sağlik
:icon_tup: eline sağlık buğra yaptığın işler her zamanki gibi kaliteli