Bikac senedir takip ediyorum gercekten her gun daha kaliteli isler cikariyosun. Hak ettigin yere gelmen dilegiyle
Printable View
Bikac senedir takip ediyorum gercekten her gun daha kaliteli isler cikariyosun. Hak ettigin yere gelmen dilegiyle
Şarkı ve tarz hoşuma gitmese / tarzım olmasa da klip başarılı olmuş elinize ve emeğinize sağlık.
En başından beri kaliteliydin devam ettiriyorsun.
Video baya başarılı, müzik de hoş, ama sözlere birşey diyemeyeceğim. :D
c63 amg de geçen gün huuqa nın önünde görmüştüm, bi iç çekmeme sebep olmuştu sağolsun :D
Maşallah başarılarınızın devamını dilerim
çok güzel bir klip olmuş tebrik ederim. Başarılarının dewamını dilerim Buğra.
teşekkür ederim. evet, bir hayli kalabalık bir ekiptik. her şey eksiksiz olsun istedik.
teşekkür ederim, bunları duymak güzel :) zaten nereden geldiğimi hiçbir zaman unutmamak en güzeli :D
teşekkür ederim.
teşekkür ederim, inşallah. aynı temennilerdeyiz :)
teşekkür ederiz güzel abim. inşallah daha güzel ve daha başarılı günlere ulaşabiliriz.
teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim.
Alper Abi'nin eski zamanlarını pek bilmiyorum ama anladığım kadarıyla eskilerden. Bir hayli de büyük bir kitlesi ve bu camiada ve çok önemli birisiymiş.
teşekkür ederim güzel dilekler için.
teşekkür ederim. evet, güzel bir detaydı =)
teşekkür ederim abi. inşallah, Allah izin verirse daha güzelleri de gelecektir diye ümit ediyorum :)
amin, inşallah. teşekkür ederim.
Allah razı olsun. Cümlemizin inşallah. teşekkür ederim ayrıca böyle güzel şeyleri duymama vesile olduğun için :)
teşekkür ederim.
amin, Allah'ın izniyle inşallah. teşekkür ederim.
teşekkür ederim bu güzel dileklerin için. layık olabiliyorsam ne mutlu bana.
sözler biraz giderli :) Almanca'sı kuvvetli olanlar dinlerlerse, bir çok espriyi yakalayacaklarından eminim. zaten güldüğümüz yerlerde olmadı değil :)
black series güzel makina valla. bindim ama kullanamadım maalesef :)
1 gün içerisinde 100.000 izlenme payına ulaştık. Destekleyen herkese tekrar teşekkürlerimizle...
Sizi mercekli corsa c videosundan beri takipteyim yıllardır, yaptıgınız işlerin hepsinde kalite vardı.
İşini severek ve başarılı bir şekilde icra etmen gurur verici yolun hep açık olur inşallah.
Klip hakkında bir tavsiyem olucak , herşey güzel mekan araba ışıklandırma şarkı tarzına uygun fakat 4dakika boyunca izlerken sürekli aynı şeyleri farklı açılardan gördük bu sıkıcı oldu biraz.
Dış mekanda bir kaç sahne kurulabilirdi belkide daha güzel akıcı olabilirdi.
Benimkisi sadece bir fikir, para çokomel işi bunlar tamamiyle
teşekkür ederim, bunları duymak güzel.
ben açık konuşacağım; 2007 senesinden beri bu sektördeyim. profesyonel olarakta 2010 senesinden beri yönetmenlik yapıyorum. bizim sektörde şöyle bir şey var; müşteri ne istiyorsa onu yapmak zorundasın. belki bunu burada açıklamam doğru bir şey değil ama şu an açıklama gereği duydum.
biz bu projeye başlarken, en başından beri istediğimiz; bir senaryo olmasıydı. ben açıkçası bu klibi bir boks ringinde çekmek istiyordum. şarkı biraz giderli bir şarkı ve köpekler, mafya üyeleri vs. tarzı işlerin olması gerektiğini düşünüyordum. ama müşteri bu tip bir şey istediği için, üstelemedik. biz ne isteniyorsa onu uyguladık, sonuçta bu bir ticaret.
döngüde kalıyor, evet. katılıyorum. biz az bir parada harcamadık bu işe, hatta Türkiye'de ki nadir prodüksiyonlardan birisini gerçekleştirdiğimizi inanıyorum. ama burada karar merci; %60 müşteri-%40 yönetmen. o yüzden el pençe görevini üstlenmek gerekiyor bazen :)
ben gurur duydum ama. çünkü bu işi ben kendim öğrendim. profesyonel insanların yanında eğitim görmedim. tırnaklarımla kazıdım ve başardığımı düşünüyorum. daha iyi işler yapmak içinde elimden gelenin en iyisini yapacağımı da bilmenizi istiyorum.
teşekkür ederim.
alpa gun önceden de dinlerdim..birde böyle bizden birilerinin emeği geçince daha da keyifle izledim..başarılarınızın devamını dilerim..
kulağa hoş geliyor gerçekten emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim :)
Başarılarınızın devamını diliyorum başarılı olmuş :)
Gayet güzel elinize sağlık. :)
Başarılarınızın ardı arkası kesilmez inşallah kaliteli olmuş :)