çok güzel işleriniz var buda mükemmel olmuş
çok güzel işleriniz var buda mükemmel olmuş
her iş gibi bu da çok iyi olmuş abi. prodüksiyon da bayaa sağlammış =)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
teşekkür ederim.
teşekkür ederim. Can Sandel'i avlama peşindeyim ama o pek yanaşmıyor
Bu arada; henüz 8 saat geçmesine rağmen 55.000 izlenme payını geçtik. Ayrıca YouTube'da anasayfaya düşmüşüz an itibari ile. Dünya üzerinde en çok tıklanan içerikler içerisindeyiz.
piyasada dönen bir çok klipten iyi, baya baya iyi hattaGirişte yine ufaktan arabanın detaylara dalmışsın nereden geldiğini unutmamışsın
![]()
![]()
Tebrikler başarılarının devamını dilerim..
.
Emeği geçen herkesin eline sağlık..Hiçbir şey anlamasam da keyifle dinledim,müziğin güzel yanı da bu zatenKaliteli şarkı,kaliteli çekim..
Valla süper olmuş bu tarz rap müzikler bana hep hoş gelmiştir. Şarkıda çekimlerde 10 numara elinize sağlık..
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Hey gidi hey afferim Buğra senelerdir her geçen gün kendine birşeyler katarak ilerliyorsun . Muzik tarzi hic benlik olmasada klibi sevdim ekipçe ellerinize sağlık.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
alpa gun 36 boys'taki en iyi mclerdendir sizin de profesyonelliğinizle dünya standartlarında bir iş çıkmış ortaya tebrikler,emeklerize sağlık...![]()
Belliydi arkadasim senin iyi yerlere gelip, guzel projelere imza atacagin, basarilarinin devamini dilerim, gayet guzel olmus, Allah yolunuzu acik etsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)