Antalya Adrasan sakin diyolargunlugu 100 tl bungalov evlerinin
tek söyleyebileceğim tek başına çıkacaksan çeşmeye gitme.
Ben olsam tatil köyüne ya da arkadaşların dediği gibi olimpos ölü deniz gibi alternatiflere bakarım.
olimposyaptım bekar olsam zerre düşünmem
![]()
Hersey dahil, kalabalik otel. Ne oldugunu anlamazsin![]()
çanakkale ters kalıyor yol yapmak gibi düşüncem yok çünkü uzun yoldan yeni geldim bıktım vallahi..ne yakıtı ne cezası radarı hep sıkıntı..
çok teşekkürler baktım sitelerden yerlere şehir şehir turlamak güzel olur ama tek bi yerde kalıp orayı gezmek daha kolay geliyor nedense
hepten vazgeçirdin çeşmeden abi...tek başına sınırsızca eğlenicek canım sıkılınca eve otele dönecek bi yer arıyordum ama çeşmede her mekan sıkıntı çıkarır gibi..
yok ben almıyım amacım yiyip içip denize girip eğlenmek sıkar beni bu
bu güzergahta nerelerde kalıyorsun sıkıntı çıkmıyormu tek başına ? otel yada ev kiralama mekan girişleri ıvır zıvır ?
aynı kafadayızyat kalk yemek ye denize gir tam benim işim..
gel beraber gidelim abivalla kimsem yok olsa arkadaş çevresiyle eğlence çok daha farklı olurdu eminim..aile ilede sıkıyor zaten istanbulda sabahım akşamım onlarla..tatil hem keyif hem kaçamak gibi bişey olcaktı..
sosyallikle alakam yok adres sorana cevap veresim bile yok öyle biriyimbana zor yani kaynaşmak
teşekkürler.
2000 A3 8L
sosyal değilim soru sorulursa anca cevap verir oturur telefonuma bakarım..çevre yapmam zor amaç sadece eğlenmek vakit geçirmek denize ve havuza girip akşamlarıda birşeyler içmek.
evet en yakını ve kolayı bu olcak gibi çıkarcık erdek...teşekkürler.
şimdi netten baktım güzel gibi ama mekan girişlerinde sıkıntı yaşarmıyız ? otel yada club vb. ?
yok bu fikir bana çok uzakolabildiğince hazır ve rahat yaşamak istiyorum zaten topu topu 1 hafta 10 gün..çadırı kur taşı filan orman yada sahilde olmaz..tek başınada keyif vermez
![]()
2000 A3 8L
bende araştırdım 2 arkadaş dolaşalım dedik hiçbir tatil köyü kabul etmiyor online rezarvasyonlabayan olması şart
...
Geçen hafta antalyadan kalıp balıkesir erdek' e gittim 5 gün doya doya huzuru yaşadım tavsiye ederim
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
Kemer'den bir tatil köyü ayarla. Söylendiği gibi aynen öğlene kadar uyu sonra animasyonlara 1-2 katıl animatör ile mutlaka diyaloğa gir! Akşamları zaten otel clublara servis yapıyor giriş problemi yaşamazsın animatör ile de aran iyiyse baya güzel bir tatil yaşarsın.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Madem çok sosyal değilsin gel Kuşadası'na. Efes-şirince-meryem ana-priene-didim-milet-bergama-pamukkale-bot-jeep safari-at çiftliği-milli park-adaland-aqua fantasy- vs turlarına katılırsın gündüzleri. Geceleri barlar sokağı ve kale içindeki çoğu mekana damsız girebilirsin. Denizi temiz ama dalgalı olduğu için genelde ben pek sevmiyorum.![]()
ya bırak allahaskına artık tek kişi gidemicen ya tatile , kıskanma bekar adamlarıSen git kardeşim tek başına bak beni dinle.Ben en güzel ve en skorlu tatillerimi hep tek basımayken yaptım... güzel bir müzik albümü yap kendine ... tablet'ini çizgi roman ve kitaplarla doldur... Tek basına git gündüz dinlen aksam enerjini harca...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
hazır konu varken sorum bende, bu istanbul yakınlarında, yanlız kafa dınlemek ıcın 2 gün nereyi tavsiye edersiniz ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)