User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: tek kişi tatil önerini

maverick2305 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erdek'e gelceklere yardımcı olabilirim ama bayramda inanılmaz bir kalabalık bekliyoruz yer sıkıntısı olabilir ayrıca bekar tek başına kalıcak birisi için fiyatlarda ağır gelebilir ve çoğu işletme bekarlara yer vermek istemiyor bayanlar hariç evlerini kiraya veren yerli halktan yer kiralamak daha mantıklı gibi bekar gelicekler için.
    Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bayram öncesi yada bayram sonrası tatile gitme planım var..ama yanımda gidecek kimsem yok daha doğrusu arkadaş olarak kimse yok ailemlede gitmek istemiyorum...

7 10 gün..türkiye sınırlarında..otel yada pansiyon ev tarzı ne olursa farketmez..nerelere gidilir ne yapılır.tek başına çok sıkarmı..?

çeşme nasıldır tek başına bi kaç arkadaşım gittiler fotolardan güzel gibi duruyor hiç gitmedim daha önce.. amaç hem tatil hem gezme eğlenme..

Çıkayım hemen yola birlikte gidelim abi
    Instagram: mehmetbatuhansari

" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maverick2305 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdek'e gelceklere yardımcı olabilirim ama bayramda inanılmaz bir kalabalık bekliyoruz yer sıkıntısı olabilir ayrıca bekar tek başına kalıcak birisi için fiyatlarda ağır gelebilir ve çoğu işletme bekarlara yer vermek istemiyor bayanlar hariç evlerini kiraya veren yerli halktan yer kiralamak daha mantıklı gibi bekar gelicekler için.
    Evet fiyatlar pahalıydı çoğu yerde ama biz şans eseri adamın face reklamından bulduk oliva havuzlu pansiyon diye bir yer aile işletmesi bungalov evde kalmıştık. Çok komik bir rakama harika bir tatil yaptık. Keşke gitmeden sizin bu postu görmüş olsaydım Araba kiralamayı düşündük yanlış hatırlamıyorsam 140 Tl felan demişlerdi
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek kişi gideceğine hiç gitme
    Tek sen kesin gel, Tip bozuk değilse azıcıkta ingilizce varsa Rus pazarının olduğu bi otele git

maverick2305 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet fiyatlar pahalıydı çoğu yerde ama biz şans eseri adamın face reklamından bulduk oliva havuzlu pansiyon diye bir yer aile işletmesi bungalov evde kalmıştık. Çok komik bir rakama harika bir tatil yaptık. Keşke gitmeden sizin bu postu görmüş olsaydım Araba kiralamayı düşündük yanlış hatırlamıyorsam 140 Tl felan demişlerdi
    Bir sonraki sefere beklerim,ben ocaklar beldesinde oturuyorum aslen,burasi biraz daha salas sehir havasi pek olmayan huzurlu bir kasaba havasinda erdekten 5 km uzaklikta erdek'e geliceklerin gormelerini isterim erdekten daha cok begeniceginize eminim.
    Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kac gün oldu Antalyada yaptk geldk tatili 3 arkadaş. gayet eğlendik. Lara Konyaaltı kemer de takıldık. bar &clup olarak tudors arena ve ally club gayet güzel. kaleiçinde takilacak mekan da fazla.
    Eğer tek gideceksen bir adet cbr 600rr sırt çantası , kask ve bi miktar para ile hayal edemeyeceğin şeyler yaşarsn
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olympos tek işi için en ideali hiç sıkılmazsın emin ol

_yekta_
    Misafir
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazır konu varken sorum bende, bu istanbul yakınlarında, yanlız kafa dınlemek ıcın 2 gün nereyi tavsiye edersiniz ?
    trakyada birçok alternatif var iğneada , saroz körfezi , marmara , avşa vb adalar

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maverick2305 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sonraki sefere beklerim,ben ocaklar beldesinde oturuyorum aslen,burasi biraz daha salas sehir havasi pek olmayan huzurlu bir kasaba havasinda erdekten 5 km uzaklikta erdek'e geliceklerin gormelerini isterim erdekten daha cok begeniceginize eminim.
    Benim kaldığım pansiyon da ocaklardaydı. Gerçekten çok beğendim olumsuz olarak sadece yemekler ve ulaşım pahalı geldi. Sahili kumsalı çok güzel ama denizi pek beğenmedim deniz anası ve vatoz vardı. Akşam sahil yürüyüşleri çok keyif vericiydi. Çiftlerin gitmesini tavsiye ederim. İnşallah bir daha ki sefere görüşürüz
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)