Yakıt tüketimim 100 km de 1.5lt düştü ki tatil öncesi çok dikkat ederek kullanırdım. Şimdi yolların tadını çıkararak tempolu şekilde kullanıyorum.Bende yıllar sonra istanbulu sevdim![]()
Bağcılardan Beşiktaş 15dk, Beşiktaştan Kumburgaz 50 dakika. 70km ileOrada kalın dostlar dönmeyin İstanbula
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Gel gel, turistlerin bindiği üstü açık çift katlı otobüse binersin, sağımızda görmüş olduğunuz trafik, solunuzda görmüş olduğunuz trafik diye İstanbul'u gezmeye çalışırsın. Tarihe dair birşey kalmadığından da, son yapılan konutları ve avmleri gezdirirler. (Akasya avm bu sene açıldı, şu kadar kazı alanı, bu kadar beton ...vs kullanıldı diye tarihi bilgiler edinirsin![]()
)
Gti ile dizel spec takılıyorum resmen, dönmeyin arkadaşlar istanbul a hiç tavsiye etmem![]()
Bi süperspor araçla istanbul silivri-gebze arası yarım saat gidilir heralde he?![]()
Dün akşam 19,00 sularında istanbula giriş yaptım
Bursada başlayıp yalova feribota kadar süren yoğun trafikten çok daha iyiydi istanbul trafiği
çamlıca gişelerden sonra frene basmadım köprüye inene kadar şaka gibio da 140la gidiyordum diye frene basayım dedim
![]()
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Bugünde frene basmadan işe gelebildim; demek ki halen dönmemişler, dönmesinlerde, nereye gittilerse orada kalsınlar.
İstanbul - Sivas - İstanbul yaptım bende.
25 Temmuz Cuma günü öğlen 13:30 da avcılardan çıkıp e-5'ten şirinevler - basın ekspres yolundan e-6 - sanayi mahallesi zincirlikuyu çıkışından beşiktaş bağlantısını kullanıp 1.köprüye indim 45 dakika sürdü sonrasında anadolu yakası açıktı ve Maltepe'ye 1 saat 15 dakika da ulaştım.
18:30 da maltepeden hareketle e-6 nın kilit olduğunu görünce e-5ten körfez çıkışına kadar devam ettim dilovası ışıklardan dolayı biraz trafik olsada 20:30 da izmit doğu çıkışını geçmiştik. İftar için yoldan çekilenlerle birden boşaldı yol ve ilerleyebildiğimiz kadar gidelim dedim ama 21:00 da iftar için sapanca civarında durduk 22:00 de çıktığımızda 1 saat önce 150-160 km/h ile gidilen yolda hız 80-90 a düşmüştü.. bolu tüneline çıkarken 23:00 gibi sol şeritte otobüs arızalıydı o yüzden 15 dakika kadar dur kalk yaptık (ne işi var sol şeritte onu da anlamadım..) Gerede gişelerinde ki yoğunluk yüzünden yeniçağadan çıkış yapıp eski yoldan geredeye ulaştım 23:45 de 15 dakikalık mola verdik. sonrasında yol 100-130 arası akıcı şekilde merzifon samsun yol ayrımına kadar devam etti. 02:00 da osmancık ta metro otobüslerinin mola yerinde sahur için durduk 1 saat kadar ve 5:15 gibi reşadiye'ye ulaştık. merzifon ayrımından sonra 130-150 arası ilerledik.. Toplam da maltepe - reşadiye (802 km) 1 saat iftar 1 saat sahur ve bunlardan başka toplam yarım saatlik molalar ile beraber 10 saat 45 dakika sürdü gayet memnun kaldım ben.. ortalama da 5.0 litre idi zaten (avcılardan itibaren)
Dönüşte sivas ankara üzerinden geldim 2.gün gece 23:00 da sivastan çıkıp yine toplam 2 saati bulan molalar sonrasında istanbul maltepe ye 3. gün sabah 07:27 de geldik çok şükür. 870 km yol ama bomboştu resmen heryer. arabada bebek ve çocuk olduğu için Allah acıdı heralde trafiğe fazla bırakmadı bizi)
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
Dün yollar bomboştu bakalım bugun klasik cuma trafiği yaşanacakmı ?
Tatil'deki arkadaşlar istanbul bomboş gelmeyin biz böyle iyiyiz![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)