User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
195 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: bayram trafigi

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en sevdiğim zaman istediğim yere rahat rahat minimum trafik ile gidebilicem

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul fethiye 22 saat böyle tatilin ben canını seveyim

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekirdag tarafindan haber varmi ne durumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekirdag tarafindan haber varmi ne durumda
    En son berbat durumdaydı da nereye gideceksiniz

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekirdaga 10km kala yazlik var oraya gecicez 11 gibi ne yapsak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekirdaga 10km kala yazlik var oraya gecicez 11 gibi ne yapsak
    Sabah 8 civarı, t.dağ a varmadan birkaç km(tam olarak kaç km olduğunu hatırlamıyorum) trafik başladı ancak bu trafik ışıklardan dolayıydı daha sonra yol çalışmaları falan derken daha beterdi trafik durumu, 4-5 gibi de dönerken sabahki trafik durumuna göre daha kötüydü durum, istanbula geliş rahattı o ayrı tabii . Bence o saatte ve belirttiğiniz konuma bakılırsa, çok sıkıntı çekmezsiniz gibi bilemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yandex navi^den bahsetmiyor musunuz? yahu onda kadın madın konuşmuyor
    trafik konusunda harika ama yol bulmada da kötü.
    yandex'in farklı bir trafik uygulaması mı var?

hakan115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar birazdan avrupa yakasından izmit için yola çıkıcam. En sakin yol tavsiyeniz nedir?

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler konuyu okumadım ama kısaca ben de bi kardeşiniz olarak birkaç şey söyleyeyim.
    Ankara-Afyon asfaltı uzerınde fabrıka calıstırıyoruz ve Antalya'da da ocak calıstırıyoruz dolayısıyla sureklı Ankara-Afyon-Antalya yapıyorum. Size şöyle diyim 19 yıldır bu kadar kalabalık tatıl trafıgı ılk defa gordum.
    Afyondakı bazı benzın ıstasyonlarında mazot bıtmıstı yetıstırmeye calısıyolardı.
    ANKARA - AFYON ISTIKAMETINI KULLANACAKLARIN DIKKATINE:
    Afyon sınırları ıcerısınde Emirdağ-Eskişehir kavşağında değişmez hiç radar olur.
    İscehisarı yani mermer fabrikalarının olduğu ilçeyi çiktıktan sonra Akbel isimli rampayı aştığınızda çevre yoluna kadar gece de olsa gündüz de olsa hız sınırlarına uyun her türlü radar olur gidişte de gelişte de özellikle beton yolda.
    Afyon'dan çıkıp Antalya istikametine devam edecekseniz Sinanpaşa ilçesini çıkana kadar basmayın gece gündüz radar olur.
    Isparta Keçiborlu kavşağından Burdur Antalya istikametine devam ederseniz Demireller Petrol Opet geçtikten sonra kesin radar olur.
    Bir de uzun yol acemisi abiler lütfen sola yaslanıp gitmesinler ya da arabaları yukluyken sollamaya atlayıp sol şeridi felç etmesinler biz yerel halk olarak bunu yapan 06 plakalara bayaa uyuz oluyoruz.
    Herkese kazasız belasız yolculuklar...
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan115 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar birazdan avrupa yakasından izmit için yola çıkıcam. En sakin yol tavsiyeniz nedir?
    Aynen yandex navi den bahsediyoruz senin ayarlarda bi sıkıntı vardır....

Şöyle söylim bugün bir kere sözünden çıktım ve ıspatlı bir şekilde 1-2 dk sonra gözümle gördüm D100 açıktı sonra devamlı ne dediyse yaptım bana minimum 45 dk kazandırdı

Mesela şehir içi alternatif yola sokuyor girdiğiniz yolun başı tıkalı, sakın aldanıp geri dönmeyin söylediği yol açılıyor dedimya ben bi kere yaptım pişman oldum sonra ne dediyse yaptım... Örnek ; arabadan inin ve ellerinizi başınızın üzerine koyun dese dinlerdim o derece

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erikli tarafına gideceğim bu gece yol hakkında bilgisi olan varmı ne durumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün saat 14:00 civarında İst-Çağlayan'dan çıktık, köprü, Anadolu yakası-Tuzla'ya kadar süperdi bomboştu denilebilir ne oluyorsa ondan sonra oluyor.. Şu an Bolu' dayım ve 14sularında başlayan yolculuk 20:00 sularında sonlandı.. Memleket yakın diye gitme güdüsü oluşuyor lanet ediyorum her seferinde cidden çekilecek şey değil ama bizim insanımız resmen keyif alıyor.. Ayrıca emniyetten giden en adi orkfsafsfvvd ları vardı trafik aksa bile.. Ayrıca neredeyse hiç polis ekibi görmedim.. Enteresan şeyler silsilesi işte..

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boluya kadar yandexle sikintisiz geldim, simdi trafik biraz sikisti.

Ama emniyetten gidenlerin hepsinin anasini avradini s....

İsleri rast gitmesin, hakkim haram zikkim olsun...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara şehir içi mükemmel şu an Ne trafik var ne bir şey var, ilk kez sol şeritten hiç gaz kesmeden düzgünce adam gibi gelebildim, 5.vites 100km/h ile, ne kadar güzel bir duygu anlatamam. Alışmamışız sol şeritten 50 ile giden eşşeklerin olmadığı bir trafiğe. Bahçelide tunalıda her yerde yüzlerce park yeri mevcut. Ne polis var ne çevirme. Çok güzel, rüya gibi. Keşke hep böyle tatil olsa, insanlar deniz kum güneşte 45 derecede kavrulsa şehirlerde de biz rahat rahat at koştursak

Bir de az önce haberlerde vardı, bir yerde iki araç çarpışmış 6 kişi ölmüş. Allah rahmet eylesin, buradakilerin gidip de dan diye bir yere vuracağını pek zannetmem ama dikkatli olmakta fayda var, şehirlerde sol şeridi önümüzü tıkayan, sağa sola bakmadan tali yoldan önümüze atlayan ve üstüne frene asılan, park etmeyi beceremeyen ne kadar eşşek varsa şu anlarda tatil yolculuğu yapıyor, aynı trafikteyiz bunlarla, çok dikkat etmeli.

Herkese iyi tatiller.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskihisar nasıl bilen varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara şehir içi mükemmel şu an Ne trafik var ne bir şey var, ilk kez sol şeritten hiç gaz kesmeden düzgünce adam gibi gelebildim, 5.vites 100km/h ile, ne kadar güzel bir duygu anlatamam. Alışmamışız sol şeritten 50 ile giden eşşeklerin olmadığı bir trafiğe. Bahçelide tunalıda her yerde yüzlerce park yeri mevcut. Ne polis var ne çevirme. Çok güzel, rüya gibi. Keşke hep böyle tatil olsa, insanlar deniz kum güneşte 45 derecede kavrulsa şehirlerde de biz rahat rahat at koştursak

....

.
    Kesinlikle katılıyorum dün gece 2 de ilk defa apartmanımın yanında boş yer buldum.Sokak olduğu gibi bomboştu.Bomboş yolda araba sürmek büyük keyif

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucakla yolculuk yapicak arkadaslarin dikkatine online check in yapin babam bileti satin almasina ragmen havalimanina 1.5 saat once gitti ve ucak dolu dediler %10 fazla bilet satiliyormus full ise ucak %10 disarda kalabiliyormus cok sacma ama parayi iade edip bir sonraki ucusla falan belese ucusuyosunuz

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbuldan İzmire 14-16 saat arası gelınıyormus

Benzinlikte bi abi ile muhabete tutuldu MET

abi söyledi bizede maşşallah dedık

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir de az önce haberlerde vardı, bir yerde iki araç çarpışmış 6 kişi ölmüş. Allah rahmet eylesin, buradakilerin gidip de dan diye bir yere vuracağını pek zannetmem ama dikkatli olmakta fayda var, şehirlerde sol şeridi önümüzü tıkayan, sağa sola bakmadan tali yoldan önümüze atlayan ve üstüne frene asılan, park etmeyi beceremeyen ne kadar eşşek varsa şu anlarda tatil yolculuğu yapıyor, aynı trafikteyiz bunlarla, çok dikkat etmeli.

Herkese iyi tatiller.

Son yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum

sabah havalimanına yetişmem gerekli soldan kapattım gidiyorum
    transporter amcamız otobanda orta serıtten 90 la sola geçmeye basladı korna yapıyorum camlarıda acık hala gecmeye devam ettı belli bir sürat üstü de frene basmadan gaza basarak devam ettım dayının yanından sılme gecınce sanırım kendıne geldı

aslında trafıgın en sakat donemındeyız

en azından kendı trafıgımızı tanıyoruz da bakalım 3-4 gunluk bayramcı dayılar amcalarla napacagız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)