User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
213 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 100 bin tl sermaye ile ne yapardınız?

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    45.000 - 50.000 tl aralığında alacağın bir scirocco ile ayda 3.000 tl (3 aşağı 5 yukarı) bir kazanç elde edebilirsin.

Forumdada tanınan bir arkadaşımız oto kiralama işinde yıllardır, bmw, range tarzı arabaları var. Scirocco aldı bir adet, denemek için. Eski müşterileri kiralıyor sürekli olarak aylık, 3-4 aylık sürelerle, boş durmuyor. Bir scirocco daha alabiliriz diyordu, anlaşırsanız alırsın kendi üzerine verirsin ona sözleşme ile, sana verir 3.000 tl ayda, kendiside 500 mü alır 1.000 mi alır üzerine bilemem orasını en azından garantili müşteriye veriyor arabaları kendi müşterileri.

Benimde araba alıp vermişliğim oldu kiralama için.

Ama araba çalınır, alkollü kaza olur müşteriyle uğraşırsın parayı alana kadar gibi riskleri elbette var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki biçoğunuz gülcek ama son bikaç gündür cok sıkı arastırdım yarış atı işini ortalama 50 60 bin civarı bitane alınıyo ve 5 yılda falan 150 200 bin civarı kazandırıyo ORTALAMA. Heee ama her işte oldugu gibi bununda riskleri var mesela ayagı kırılsa sakatlansa işi bitiyomuş tabi birazda hayvanlarla vakit gecirmeyi sevmelisiniz bikaç gündür araştırdığım bi iş aslında hem hobi hem iş fikir vermek acısından söyledim. İşin iç yüzünü bilmiyorum. Dini yöndende baktıgımda sakıncası yokmuş
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hhahahhaa
    yarış atı fikride geldi ya şu forumdan ölsem gam yemem hammınahh

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar her butceye uygun atlarimiz mevcuttur.veli efendI hipodromuna beklerim.

Dipnot:irtibat icin 3.ahira gelin. Mal ceviz. Garantisini biziz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lnd_samet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hhahahhaa
    yarış atı fikride geldi ya şu forumdan ölsem gam yemem hammınahh
    İlk duyunca bende çok güldüm ama aklımızın ucundan geçmeyen ve deli paralar kazandıran duydugumuz zaman haykırarak gülceğimiz ne işler var
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk duyunca bende çok güldüm ama aklımızın ucundan geçmeyen ve deli paralar kazandıran duydugumuz zaman haykırarak gülceğimiz ne işler var
    Ticari mantığı pek yok gibi aslında. İlgi duyup aynı zamanda para kazananlar için düşünülebilir.

5 yılda 200 bin gibi bi rakam yılda 40 bin ediyor. Aylığa vurunca 3 bin küsürler felan. Güzel para tabi ama 100 bin sermayeyle ben olsam kosgeb e yazılır kursunu alır, projremi hazırlar 30 bin hibe , 70 bini 36 ay vadeli faizsiz veya düşük faizli paramı alır bütçemi ikiye katlar cafe - fast food tarzi yiyecek içecek + mekancılık üzerine çalışırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senede 40 bin kazanması için 1 yarış kazanması yeterli cünkü baktıgım zaman 1.lik ikramiyeleri o civarlarda ve yarışta ilk 4e giren ata para ödülü veriliyo yani biraz zahmetli araştırmak gerek
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

gselcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çanakkale'de kahve diyarı açardım
    ''Kenji Kita'' Adamsın...!

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortak bulup franchise işine girmek iyidir.
    BBK90 CORSA OPC

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki biçoğunuz gülcek ama son bikaç gündür cok sıkı arastırdım yarış atı işini ortalama 50 60 bin civarı bitane alınıyo ve 5 yılda falan 150 200 bin civarı kazandırıyo ORTALAMA. Heee ama her işte oldugu gibi bununda riskleri var mesela ayagı kırılsa sakatlansa işi bitiyomuş tabi birazda hayvanlarla vakit gecirmeyi sevmelisiniz bikaç gündür araştırdığım bi iş aslında hem hobi hem iş fikir vermek acısından söyledim. İşin iç yüzünü bilmiyorum. Dini yöndende baktıgımda sakıncası yokmuş
    50-60 bine sütçü beygiri alırsınız günde 20 kilo tlden süt satsan ayda 1800 tl arpasıydı tezeğşydi desen net 1000 tl kalır 5 sende parası çıkarsan 5 seneden sonra hergün kar mantıklı valla
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

gselcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50-60 bine sütçü beygiri alırsınız günde 20 kilo tlden süt satsan ayda 1800 tl arpasıydı tezeğşydi desen net 1000 tl kalır 5 sende parası çıkarsan 5 seneden sonra hergün kar mantıklı valla
    Cari hesabını hemen çıkarttın abi
    ''Kenji Kita'' Adamsın...!

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aylık bakımı zor(3 bin 3,5 gibi), başarı yüzdesi tamamen şans. mesela sehir de önemli, aldıgınız atın başarısına ve kuraya göre aynı sehirde ahır tahsis edememe riskiniz var. senelerdir camianın icindeyim, en başarılı eküriler bile artık sadece üreticilik yapıyorlar. koşan her zaman kaybeder. sahada kosmaya kazanır her zaman.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun aynısını zamanın da ganyan bayiisi olan bı tanıdıgım yaptı 2005 de altılı tutturdu yanlıs hatırlamıyorsam 500.000 tl gibi bi mebladı o zaman büyük para tabı gitti adana dan bı yarıs atı aldı 300.000 e bursa da bı haraya bıraktı hara kırası bakımı gidip gelmesı seyıs maası derken adamın kazandıgı para yetmedı arsalarıını evını sattı kıraya cıktı sonra at hastalanmıs ve ölmüş 7 yıl da sadece 4 defa yarıs kazanmıs o kaznadıgı paralar da yıne atın bakımına gıtmıs suan zamanın da kendı ganyan bayiisin de işçi adam
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Silvia17
    Misafir
    Alıntı gselcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çanakkale'de kahve diyarı açardım
    Çanakkale de kahve diyarı ne alaka ?

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahhahahahahahah gayet güzel hesap

Dayım Elazıg Hipodrom müdürü, o işler oyle kolay olmuyo işte
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben okuyup duyduklarımla fikir verdim bunuda belirttim heee nekadar gideri olur ne geliri olur o işi yapmadığımdan bilemem diyede söyledim
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 60 bine sütçü beygiri he iyimiş satış listelerine baktığımda ortalama fiyatlar bunlar haracıların çoğu sütçü beygiri satıyolarmış demek
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllarca bu işleri koşturduk iyi olan at asla bu paralar olmaz az bir bilgisi olan herkes bilir
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben cafe nargile işine çok sıcak bakıyorum.Türk milleti olarak düşündüğümüzde 15-25 TL arası nargile satılıyor maliyeti çok cüzi bi rakam yani verdiğin bi şişeye içine koyduğun tütündü kömürdü harcadığın para 3-5 TL arası var yada yok verilen kutu kolanın geldiği fiyat 1,25 1,50 TL arası desek 5 TL'ye satılıyor çay desek zaten maliyeti çok düşük kahvesi yok milkshake'i bilmem nesi gıda üzerine bi işe girilecekse bence herkese hitap edilmeli güzel bir mutfağıda olmalı insanlar vakit geçirebilmeli nargilesini içmeli tavlasını oynamalı yemeğini yemeli bu şekilde düşünüyorum ben.Güzel bir mutfakla tostu en aşağı 7-8 TL'den aşağı vermezsiniz eğer bulunduğunuz mevkii lüks semt ise daha yüksek fiyatlarda geçerli olur tabi.

Ayrıca tek kalem yemek işi düşünürseniz İzmir'de yeni sayılan bi firma var adı Breadli ekmekli gibi oluyor internet sitesi yenilemede facebook ve foursquare'dan inceleyebilirsiniz daha önce bi muhabbetim oldu orda yemek yerken franchise sistemi v.s diye menülerine bi bakın kafanıza yatarsa bi konuşun derim.

https://tr.foursquare.com/v/breadli/...b00d906a34f196

Breadli - Izmir, Turkey - Yemek / Restoran | Facebook

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)