Hemenn face lere videolar konulmaya başladı benim umrumda bile değilben videoları yüklerim izlersiniz . Ben video bile yüklemeyecektim arada özgün alptug var diye şuan yoldayım en kısa zaman içinde izleriz videolarımızı madem
En kisa zamanda koyarsin videolari serdar millet ds 3e 3 boy attik diyo onlar nasil olcak? Sedeki videolari atta erken bastiklarini degil ayni anda bastimiz iki tane olabi atarsin altina eklersin ds3 un full takili oldunu ayana saglik bu arada kazasiz belasiz 207 guzel gidiyo gercekten...
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
türk rolling tayfasında bir video yayınlanmış ds3 geçiyor 207 yi videoda
ozaman atmosferik typer dan yavaş 207 çok hızlı gelmedi bana sanki övüldüğü kadar ?
kardeşim yorumumun ucuzu pahalısını bilmiyorum ben sadece video gördüm ona göre yorumladım orda değildim ama ds3 bildiğin geçmiş 207 yi videoda bir katakulli yoksa yani bunu görüpte 207 geçmiş çok hızlı yazamam sanırım dimi
geçenlerde aynı ds3 atmosferik typer ın 3-4 boy gerisinden gidiyordu sonuç olarak atmosferik yüklü bir typer bu 207 ye 5 boya yakın bir fark atabiliyor yani böyle düşününce bana büyütülcek bi araç değilmiş gibime geldi yazılanlara göre baya hızlı düşünmüştüm sadece hepsi o tüm araçlara maşallah
https://www.facebook.com/turkrollingteam
ben burda gördüğüm videoyu yorumladım kardeşim banane 100-200 den
Okan koyacağım videoları ben gectiğim halde video ne sağa nede sola koymadım ben aradaki farka bakmam ben önümde giden kara taşıdı varmı yokmu ona bakarım boy hesabı benim için önemli değil ben özgünü çok severim sizin arabadada maşşallah çok güzel veriler aldı 328 hp çok ciddi güçler azda yolda gelir 3-5 hp allah bereket versin arabanıza kötü demiyorum ama benimki daha iyi buna emin ol şüpen varsa iadeyi ziyaret antalyaya beklerim
Yok erken bastın diyorsun basmasaydın
yok kornayı duymadım niye basıyorsun madem kornayı duymadın senin şanzuman kısa 6 ileri gecebilirsiniz beni ama şimdilik olmaz
masallah arkadaslar uu ds3 ile rc denemeleri keyifliydi ıkı kardeşimizin ayagına sağlık kasarlık yaparak ortalıgı germesın kımse
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Sanziman kisa 6 ileri 200 lerde birakiyosun ben 5 e attimda serdar emin olabilirsin benim arabam senin arabandan daha hizli he solede diebilirim sana bu islerden az cok anliyoruz ya sökük arabayla hic sökuk olmiyan arac arasinda ne kadar fark olcanida bilirsin neyse evine gttinde ac bak 20 kere denedik kacinda biraktim erken bastin icin ondan sonra koyabilcdgin kivamdaki videolari koyda bizde izleyelim
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)