Carrera 4s de bakılabilir![]()
ben yıllardır s3 lere karsı dayanılmaz bı ılgım var cok guzel araclar son kasasının ıcını pek sevemesemde s3 üç o guzel motoru herşeyin önüne geçicektir. yani kısacası s3 hb güzel alınabilir bir araç
değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. bahsettiğim kırmızı s3'ü aldık. şu an istanbul'dan tır'a yüklenmiş. pazartesi ya da salı buraya iner. pleksi işini de serkan halletti sağolsun, kargoladı. önümüzdeki hafta içi paylaşırım inşallah bi sorun çıkmazsa. tekrardan herkese teşekkürler.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Ağzının tadını biliyorsun abi maşallahAllah kaza bela göstermesin. Bu işin sonu S8 gibi gözüküyor hadi hayırlısı
![]()
S3 parası kadar param olsa gider 3.35Ci alırım, üste bi sürü para kalıyor, onlada yüklerim 450-500hp olsa off tadından yenmez hem cabrio hem 3.0 hem Turbo...
yakıt olarakta öyle ohaa dedirten bi yönü yok 7-15lt arası değeri var
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
İmkanlar el verdiği sürece kesinlikle denenmesi gereken bir araç.
2002 senesinde bir arkadaşıma sıfırını almıştık.
O kasa bile hala aklımda izler bırakırken, mevcut versiyonun mutlaka denenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Renk tabiki Kırmızı.
Hayırlı olsun, çok güzel bir seçim yapmışsınız. Kazasız Sürüşler...
@altugkocer; sağol kardeşim.s8 otomobil sınıfında değil, boeing ve airbus modellerine rakip olarak üretilmiş bi araç. ayrıca ehliyetimiz yetmiyor onun için, pilotluk fakültesini bitirmek gerekiyor bildiğim kadarıyla.
2. el alternatiflerini ortaya atarsak porsche'ler bile listeye giriyor arkadaşlar. hiçbir şekilde kafamızı ağrıtmayacak, dolayısıyla sıfır km bi araç düşündük. yoksa e93 çok kral araç, bakabilirdik.
son olarak ikinci elde bu boyutlarda hiçbir seçeneğin, bu aracın hızlanma ve performans değerlerini bu kadar az tüketerek yakalayabileceğini sanmıyorum.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
bmwye ne kadar yatkınlıgım olsada surus kalıtesı ıc mekan donanım yol tutus gıbı konularda ve totalde s3 ustun gelıcektır. sonucta 10 yıla yakın fark var 2 arac arasında.
İmkan varsa fazla dusunmeye gerek yok bence golf ve leon audiden sonra gelir
eyvallah babacan.
yine yolum düştüğünde korumaya getiririm sana. burada sadece kaput filmi uygulatırım.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
hayırlı olsunallah kaza bela vermesin
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayırlı olsun abi, istinyeparkta standda kırmızı s3 u inceleme fırsatı bulmuştum efsane duruyor çokdoğru seçim bence![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
S3 kullanan birisi olarak hayırlı olsun demek isterim.
S3 gerçekten keyifli bir araba. Dışarıdan birçoğu arabanını farkını anlamıyor. Polis çevirmesinde kanatlılara yapılan muamelere maruz kalmıyorsunuz. Konforlu ve hızlı bir araba. Önden çeker 200 bg üstü bir arabaya göre tartşmasız çok daha keyifli. Çünkü bu güçlerde arabalarda biliyorsunuz ki 1 ve 2 viteslerde ani yüklenmelerde ciddi sarma oluyor. S3 de bu durum yok. Gaza oturduğunuz anda araba fırlıyor ve güven veriyor.
Negatif yönlerine gelirsek, bir evo , sti a göre ruhu biraz eksik. Agresifliği budanmış, oldukça rafine yumuşak bir araba. Ama günlük kullanımda böyle olması çok çok avantajlı. Boyutuna göre bence ağır bir araba. Ekonomik kullanmak gerçekten çok sabır istiyor ve bence çok mümkün değil. Benim kasa için standart hali oldukça yumuşak, virajlarda beklediğimden fazla yatıyor. Ben Kw v3 coil aldım ama sway bar da bence gerekli.
Bence tek kıyaslanabilecek muhadili Golf R. Ancak yeni Golf R'ı yakından incelemiş biri olarak, sanki bir önceki selefine göre daha ucuz duruyor. Belki de benim incelediğim donanım paketinden kaynaklı bir durumdu ama ben Golf'u beğenmedim. Ama ben bir daha S3 alıcak olsam fiyat farkından dolayı düşünürdüm.
4 çeker sistemi Haldex'e gelirsek birçok kişi eleştiriyor ama ben bu eleştiriyi çok anlamlı bulmuyorum çünkü hergün çıkıp pistte süre yapmaya çalışmıyoruz. Günlük kullanımda karda buzda bana göre görevini fazlasıyla yapıyor. Ben birçok kez Ankara Cinnah caddesini, arkasından turan güneşi bitik yazlık lastiklerle karken, buzken çıktım ve güvenli bir şekilde evime ulaştım.
Tekrar hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanın.
Ali Can Calis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)