User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
114 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: sanrooftan araç bağlanması

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden girmiş türkiyeye? 88 öncesi mi sonrası mı?
    88 sonrası sorun aslında bu degil şöyle düşünelim piyasaki 106 ların bazılarında sonradan sounrouf var hepimiz biliyoruz hadi bakalım polish ayırt etsin hangisi orjinal hangisi sonradan

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hemen hemen hepsinin plakası açık. Girsin internete yazsın polis, bunların hepsi sunrooflu.

Tofaş Fiyatları ve Satılık 2. El Tofaş Modelleri | sahibinden.com

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    88 sonrası sorun aslında bu degil şöyle düşünelim piyasaki 106 ların bazılarında sonradan sounrouf var hepimiz biliyoruz hadi bakalım polish ayırt etsin hangisi orjinal hangisi sonradan
    polish el alışkanlığı galiba
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarım metrelik sacın eksisine artısına girersek kaza esnasında çelik jantın saç jantla etki farkı vs bir dünya konu var, şaseleri direkleri kaynakla düzeltilmiş bir ton araba var onlarıda men etsinler trafikten.
    sonradan yapılan sunroofun dezavantajları değilki bizim meselemiz yazılmak için yazılan ceza. keşke polislerimizde burda yazanlar kadar bilinçli olsalarda o yüzden yazsalar cezaları. Polis haklı diyenlere inşallah öyle bir kıl memur denk gelmezde konuyu açan arkadaşı anlamak zorunda kalmazlar
    hüseyin,

sanrufdan ceza yazmak biraz fazla sıkı yönetimden olmuş yazmasa kimse neden yazmadın demez, orada hem fikiriz ama bu sanruf teknik değişikliğe kesinlikle girer.

yazarsada yazamaz diyemeyiz yazmasaydı iyidi denir en fazla
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o olay sakallı muhabbeti gibi hangisi hacı hangisi hobby için bırakılms ayramazsn

106larda sanruf var ama şahinde ben hiç görmedim fabrikasyon sanruf
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük ihtimalle sunroofu araç renginde kaplasanız gözardı ederler
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alperkirman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polish el alışkanlığı galiba
    yaf ayrıntıya bakarmısın

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hüseyin,

sanrufdan ceza yazmak biraz fazla sıkı yönetimden olmuş yazmasa kimse neden yazmadın demez, orada hem fikiriz ama bu sanruf teknik değişikliğe kesinlikle girer.

yazarsada yazamaz diyemeyiz yazmasaydı iyidi denir en fazla
    teknik değişikliği nasıl resmileştirsin o zaman bu arkadaş açıklarmısınız? Proje çizdirdikten sonra ne yapması lazım? Nerde ne yazması lazım? Neye göre inceleyecekler uygunluğunu? Tamam girer belki ama bizim ülkemizde değil malesef. Bizde bir çok araç tadilat projesi 'evrak' olarak çiziliyor, uygulamada kullanılsın diye değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o olay sakallı muhabbeti gibi hangisi hacı hangisi hobby için bırakılms ayramazsn

106larda sanruf var ama şahinde ben hiç görmedim fabrikasyon sanruf

bende görmedim ama 1 tanesini bizim bir komşumuz sounrouflu olarak aldı tekrar belirteyim nokta BOYASIZ orjinal sounrouflu 3 bin km de tabi dedigim 8 sene önce idi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orantısız güç kullanımı her zaman biber gazıyla, TOMA ile olmuyor işte. Alın tertemiz orantısız güç kullanımı.
    Aracında teknik değişiklik var mı? Evet, var. Yasak mı? Evet, yasak. Polis bunu görmezden gelse başı derde girer ama ceza yazarsa sıkıntı olmaz.
    Olayda memurun herhangi bir kusuru yok. Cezayı paşa paşa ödeyeceksin. İtirazlık bir durumun yok.

BEEPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nx 60 shot nos kiti kullanırsanız . Bunlarnın hiçbiri başınıza gelmez..
    Gemiş olsun .
    Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ülkede adalet yokki bunda olsun. ota boka üst yapı değişikliği alt yapı değişikliği geçiriyorlar.
    Yenibosna üstgeçide tır takıldı alman plaka, polis geldi adama ceza yazıyor. Adam tırı kıpırdatmadı körü yüksekliği 4.20 benim tırım 3.80, kanuna uygundur dedi çekti gitti tırı bırakıp. Sonuç olarak mahkeme masrafları cezayı yazan memura, tırın masrafları, tazminatta ilgili kuruma kaldı, gavur bizim mahkememizle bizim devletimizden hakkını çatır çatır aldı. Tır şöförü Türk olsa o cezayı öder, polisin önünde el pençe iki büklüm af dilerdi.. Polisimiz cahil, biz ondanda cahiliz..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunroof seçeneği olan modeller için ayrı tavan ürettiklerini sanmıyorum ki kendi aracımda mesela sunroof yeri kabak gibi belli, bahsettiğiniz destek demirleri tavanın ortalarına doğru geçiyor sağdan sola.
    sadece fikir öne sürüyorsun, burada kimse yapılanı tasvip etmiyor, sadece son zamanlarda kanunen yapılan denetimlerde olabilecekleri yine kanunu yorumlayarak yazıyor... bağırsanız da çağırsanız da küfür de etseniz polisi aranıza alıp bayılana kadar dövseniz de şu andaki durum budur...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece fikir öne sürüyorsun, burada kimse yapılanı tasvip etmiyor, sadece son zamanlarda kanunen yapılan denetimlerde olabilecekleri yine kanunu yorumlayarak yazıyor... bağırsanız da çağırsanız da küfür de etseniz polisi aranıza alıp bayılana kadar dövseniz de şu andaki durum budur...
    Şuan fikirden öte yapabilceğim birşey olsa bir dakika durmam. Bir değil iki değil o kadar saçma şeylerden insanların alın terine el koyuyorlar ki acayip doldum. Kanunlar devlet kanunu değil cezalar ceza değil, sanki ortada bir mafya var haraç kesiyor vatandaştan. Alakasız yerlerden hatalı park diye yediemine çekilen araçlar, olmadık yerde 50km radarları, janta ceza, arkacamdaki stikera ceza, Atatürk imzasına ceza.. Her akşam avcılardan sonra yan yolun birşeridi park yapan araçlardan iptal olur trafik kilit olur kimse bişey demez onlara ama. Cezaların amacı caydırıcılıktır, vatandaşın faydasınadır, bizde trafik cezaları sadece bütçeye bir gelir kaynağı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruhsata ne işleteceksin ben onu merak ediyorum. Ruhsatta sunrooflu şahin mi yazacak. O zaman polis bütün sunrooflu C5 A6 lara ceza yazabilir. Çünkü benim arabamda sunroof yok. Git ruhsata işlet diyebilir. Nasıl ispatlayacaksın orjinal olduğunu. Ruhsatta sunrooflu A6 yazmıyor ki. Sunroof teknik değişiklik değildir. Aksesuardır. Egzoz yay coilover intercooler filtre teknik değişikliktir. Arka camları sonradan elektrikliye çevrilen arabayada o zaman ceza kesebilir demektir bu. Tekrar söylüyorum sunroof aksesuardır.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruhsata ne işleteceksin ben onu merak ediyorum. Ruhsatta sunrooflu şahin mi yazacak. O zaman polis bütün sunrooflu C5 A6 lara ceza yazabilir. Çünkü benim arabamda sunroof yok. Git ruhsata işlet diyebilir. Nasıl ispatlayacaksın orjinal olduğunu. Ruhsatta sunrooflu A6 yazmıyor ki. Sunroof teknik değişiklik değildir. Aksesuardır. Egzoz yay coilover intercooler filtre teknik değişikliktir. Arka camları sonradan elektrikliye çevrilen arabayada o zaman ceza kesebilir demektir bu. Tekrar söylüyorum sunroof aksesuardır.
    hocam sunroofun olduğu yerde kuşak vardır bu da çok hayatidir, sunrooflu araçlarda tavanda çelik çerçeve vardır ve de bu yan sütünlara bağlıdır, bazı araçlarda sunroof bile koymuyorlar çelik bar yüzünden, aksesuar listesinde geçse de, sonradan takılan sunroof, araca double din takmakla eş değer olamaz...

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Bende konuyu okurken şaşırdım . Sunrooftan da ceza yazıldığını gördüm ya başka bir ceza şekline hayret etmem artık ...

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam sunroofun olduğu yerde kuşak vardır bu da çok hayatidir, sunrooflu araçlarda tavanda çelik çerçeve vardır ve de bu yan sütünlara bağlıdır, bazı araçlarda sunroof bile koymuyorlar çelik bar yüzünden, aksesuar listesinde geçse de, sonradan takılan sunroof, araca double din takmakla eş değer olamaz...
    Doğru, sonradan sunroof açtırmak hatalı ve tehlikeli. Bükülebilir bile araç tavandan, çok sert düşünce bir yerlere. Peki atıyorum ben gittim 118i aldım. Arkadaş gitti 118i M aldı. Öbürü de gitti 118i M paket + sunroof aldı. Şimdi bu araçların hiç biri birbiriyle aynı değil, ikisinin bağlanması mı lazım o zaman? Benim takıldığım nokta bunun ayrımını nasıl yapacaklar? Adam M paket aldı diye tamponu bilmemneyi değişik diye ceza da yiyebilir pekala. Jantları farklı oluyor. Aynı aracın aynı poryasına daha büyük disk takmışlar, bu da teknik değişiklik. Bunların ayrımı yapılacak mı? İmkanı yok.

Takılınan konu, bu saçma sapan yasa. Modifiye yasası.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın ben polis ceza yazsın demiyorum, tekniğini anlatıyorum... yasa bence şöyle olmalı, cezayı yazar polis ama TUV e gönderir, orada teknik inceleme yapılır sıkıntı yok derse ceza iptal olur... ne polis 'dövmemize' gerek kalır ne de ağlayıp sızlamamıza...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)