User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
114 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: sanrooftan araç bağlanması

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın ben polis ceza yazsın demiyorum, tekniğini anlatıyorum... yasa bence şöyle olmalı, cezayı yazar polis ama TUV e gönderir, orada teknik inceleme yapılır sıkıntı yok derse ceza iptal olur... ne polis 'dövmemize' gerek kalır ne de ağlayıp sızlamamıza...
    Hangi tüv yapıcak abi gerekli incelemeyi? Angel far var aracımda parklarla bir dünya ışık yanıyor, sarı park ampülü yeri boş diye muaynenden bırakıyor arkadaş. Orda bile düşünemezken, park lambasının görevi yerine getiriliyor diye insiyatif alamazken neyi inceliyip onay vericek tüv.

toplantılar vs yapılıyor ya şimdi, sonunda olan yine bize olacak jant değişikliğine spor yaya tadilat projesi isteyecekler, her değişiklik için harç yatıracaz sonrada modifiye yasallaşmış olacak

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla neler yazılmış bilmiyorum ama dandik yapılan sunroofun uçup arkadaki aracın ön camından girdiğini gözlemlemiş biriyim... Ceza dogru bence... Ama acaba adam bunu düşünerek mi bu cezayı kesti hiç sanmıyorum .... Eğer düşündüyse helal olsun...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar toplantılar düzenleniyor bilinçlendirme adına ne yapmalı konuşuluyor doğru, ama zannediyor musunuz ki her şey serbest olacak ? biraz kafa yorun bu işler nasıl olmalı diye belki duyan gören biri olur, faydalanırlar...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın ben polis ceza yazsın demiyorum, tekniğini anlatıyorum... yasa bence şöyle olmalı, cezayı yazar polis ama TUV e gönderir, orada teknik inceleme yapılır sıkıntı yok derse ceza iptal olur... ne polis 'dövmemize' gerek kalır ne de ağlayıp sızlamamıza...
    katılıyorum, polis şöyle yaptı böyle yaptı diye ağlamaktansa, "modifiye etiği toplantıları"na katılıp, bu tarz mevzuat önerilerine yoğunlaşmak lazım, klasik Türk "yaa buna da bu yapılır mı bilmemne polis" ağlamasından daha faydalı olacağı da kesin

ALoNso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba
    Öncelikle geçmiş olsun.
    1984 Renault 11 Turbo modeli aracım var.
    Orjinal sunrooflu. Fakat Renault 11 in yerli versiyonlarında sunroof yok.
    Tavanım bildiğiniz R11 tavanı gibi. Turbo model olduğu için tüm saclarım biraz daha kalın sadece.
    Ben karşılaşsam nasıl savunurum bilemiyorum.

Sıkıntı bununla bitmiyor.
    Araç 3 kapı. Nasıl inandırırım orjinal olduğuna?
    E bu araba birde ph1 (4 kare fara sahip) evet bu da orjinal
    09 F 0800
    O 1 , R 11

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar tofaş'lara takmış durumda tuttumu bırakmıyor, yapılan uygulama bir eski bir mercedes olsaydı orjinaldir diyerek es geçilecekdi ceza yazılmayıp gönderilecekdi çünkü fabrikasyon sunroof olma ihtimali var ama tofaş belli 4 parça saçdan oluşuyor mimlenmiş bir araç malesef, kanun doğrumu hayır aracın tavanını rast gele kesmek doğrumu değil, hepsi yanlış............

bundan sonrasında büyük harf kullanıyorum kusura bakmayın

ASIL YANLIŞ YILLARCA BİRİLERİ EK KAZANÇ SAĞLAYACAK DİYE ÜLKEDE SADECE BU KONSERVE KUTULARININ SATILMASI, YENİ PROJELERİN BİR ŞEKİLDE ÖNÜNÜN KESİLMESİ, ÖTV OYDU ŞUYDU BUYDU DİYEREK ÜLKENİN DIŞ BORUNU BU VERGİLER İLE KAPATMAYA ÇALIŞARAK İNSANLARIN ALIM GÜCÜNÜ KISITLAMAK/EK KAZANÇ SAĞLAMAK VE İNSANLARI DÜNYA STANDARTLARI ARAÇLARA BİNMEYE MECBUR KILMAKTIR ASIL YANLIŞ.

örneğin ülkemizde otomobil fiyatları Almanya'daki gibi olsa aramızdan kaç kişi şahin'e biner hastası vardı ayrı konu oda klasik diye garajında muhafaza eder..............allah gelmiş geçmiş tüm devlet büyüklerimizden razı olsun

''Garp kafasıyla otomobili yaptık şark kafasıyla benzin koymayı unuttuk'' belki zamanında bu cümle sarf edilmemiş olsaydı başka yerlerde olacakdık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALoNso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    Öncelikle geçmiş olsun.
    Tavanım bildiğiniz R11 tavanı gibi. Turbo model olduğu için tüm saclarım biraz daha kalın sadece.

Sen orijinal kataloğunu fln PDF olarak indir mutlaka bir renault forumunda fln vardır, çıktı al böyle bir sorunla karşılaşırsan bayağı yardımcı olur bence sana..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adam şimdi gidip mühendis tüvtürk vs.vs. 6-7000 bin tl harcasa bunu işletse ruhsatın neresine hangi şekilde yazılacak bu sunroof çok merak ettim.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu adam şimdi gidip mühendis tüvtürk vs.vs. 6-7000 bin tl harcasa bunu işletse ruhsatın neresine hangi şekilde yazılacak bu sunroof çok merak ettim.

Şahin highline.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunroofu sonradan işletemez bence. Çünki bildiğim kadarıyla sunroof ve cam tavan araçlarda extra direkler var diye biliyorum yani tavan tasarımı sunroofa göre yapılıyor

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çİfte standart olmasa polİslerİ sevİyorum...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen orijinal kataloğunu fln PDF olarak indir mutlaka bir renault forumunda fln vardır, çıktı al böyle bir sorunla karşılaşırsan bayağı yardımcı olur bence sana..
    Hic zannetmiyorum, 207rc orjinal eksoz basligi icin hem pdf hem gorsel ciktisi vardi. Polis sen bunu bilgisayardan photoshoptan yaptin demisti
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALoNso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    Öncelikle geçmiş olsun.

o ceza yazanlar genelde otoşov oto haber dergileri ile büyümüştür. senin arabanı tanımasını bekleme . zaten tanıyan bilen de azdır. otomobil kültürü olmayan bir ülkede yapacak bir şey yok. Adam otomobilden anlıyorum diyor. adama bakıyorsun yaş 23 evdeki ilk araba onun, ailede kimselerde araba olmamış. bırak arabayı hiç taşıt kullanmamışlar. bu hiç taşıt kullanmama işi bölgesel olarak değişmekte ama ülke geneli bu.
    sunroof a gelince zamanında tofaş bayileri sattıkları arabalara kendileri takıp öyle teslim ediyorlardı. bu nasıl açıklanır.
    birde arabalara taktıkları kanatlar var. airbus da yok o kanat. ne hissediyorsa o kanadı takınca. esas o kanat takıp araba kullananları trafikten men edeceksin arabanın suçu yokki.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruhsata ne işleteceksin ben onu merak ediyorum. Ruhsatta sunrooflu şahin mi yazacak. O zaman polis bütün sunrooflu C5 A6 lara ceza yazabilir. Çünkü benim arabamda sunroof yok. Git ruhsata işlet diyebilir. Nasıl ispatlayacaksın orjinal olduğunu. Ruhsatta sunrooflu A6 yazmıyor ki. Sunroof teknik değişiklik değildir. Aksesuardır. Egzoz yay coilover intercooler filtre teknik değişikliktir. Arka camları sonradan elektrikliye çevrilen arabayada o zaman ceza kesebilir demektir bu. Tekrar söylüyorum sunroof aksesuardır.
    Ruhsatta değil ama aracın gümrükten giriş belgelerinde yazıyor birçok şey. Bizim 2004 focusun tüm kağıtları duruyorken bayağı detaylı olarak listelemişlerdi özellikleri.

Bmw'lerdeki gibi, şu şu şu oem olarak özellikte üretildi bu araba diye. Eve gidince bulursam eklerim. Tüv de servislerden buna benzer yazılar ister ve olay çözülür. Orjinal mi sonradan mı diye.

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamda kapi altlarinda basamak var, cam.ruzgarligi var bana da yazarlar yakinda
    TB4BSA

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee şimdi motorsikletlerede çanta muhabbeti çıktı... ruhsata işletmeden çanta takanlar artık ceza yiyor...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son zamanlarda şahinlere özel ciddi muameleler var polisler tarafında..bu da onun sonucu sanırım..
    Denizli'de öyle ki çevirdimi arabayı didik didik arayıp ecel teri döktürtüyorlar ki artık haklılar bence.. Bir şahin kullanıcısı olarak, egzos sesinden bass sesinden lanet olsun dedim. gördüm mü ihbar ediyorum..
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes kendince haklı.Polisin elinde yasa var teknik değişiklik yapılmıştır diyip işin içinden çıkıyor.Vatandaş madur kalıyor bu işte başka olan biten birşey yok.Asıl konu meni kaldırmanın yollarını aramak.Varsa torpiliniz halledin.Geçtiğimiz yıllarda bi arkadaş kırmızı cam tavanlı c180 aracı ile ruhsatında çift renk yazmıyor diye ceza yemişti.Ekmek yesen suç pasta yesen kabahat
    #eksikpazar

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes kendince haklı.Polisin elinde yasa var teknik değişiklik yapılmıştır diyip işin içinden çıkıyor.Vatandaş madur kalıyor bu işte başka olan biten birşey yok.Asıl konu meni kaldırmanın yollarını aramak.Varsa torpiliniz halledin.Geçtiğimiz yıllarda bi arkadaş kırmızı cam tavanlı c180 aracı ile ruhsatında çift renk yazmıyor diye ceza yemişti.Ekmek yesen suç pasta yesen kabahat

KEMAL SUNAL - ÇAY YOK *** İÇİN )))) - YouTube

BORKED
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)