Palanın adamı:)
Dızı cok guzel, kendısınden beklenıldıgı gıbı temposu artarak devam edıyor.. Ama oguzla tekını fazla abartıyorlar catısmalarda mesela kac kısı olursa olsun sıka sıka gıdıyolar fılan zor durumda kalmalılarki heyacanı olsun:)
Printable View
Palanın adamı:)
Dızı cok guzel, kendısınden beklenıldıgı gıbı temposu artarak devam edıyor.. Ama oguzla tekını fazla abartıyorlar catısmalarda mesela kac kısı olursa olsun sıka sıka gıdıyolar fılan zor durumda kalmalılarki heyacanı olsun:)
O serdarın çizdiği dümen senaryolardan biri olmasın
Şii Serdar aga,
O itirafların hangisi doğruydu de hele ((:
son zamanlarda günümüze gem vurarak iyi gidiyorlar diye düşünüyorum bu hafta felaket ;)
http://www.startv.com.tr/dizi/reaksiyon
Yeni bölüm fena. Dayı resmen kayışı kopartmış. Ayrıca Dayının düşmanı vuruyor Oğuz'u. En çok istediğim dayı ve Oğuz aynı safta olacak gibi. Düşmanları aynı olacak.
dayı ilk bölümlerde sanki devlete karşı bi yapıymış gibi gözüktü ama şimdiki bölümlerde gürkanlar devletin bürökratik gücü dayı ise silah gücü gibi gözüküyo. İnş reytinglerde artış olup kanal yayından kaldırmaz gerçekten emek sarfedilen bi dizi. KV yi ilk bölümünden beri eksiksiz izlerim, ona paralel bi dizi olması çok iyi oldu, kv bitince direk bu filme odaklanır milletimiz :D
denmiş....Alıntı:
Reaksiyon dizisinde bir ayrılık daha.
İbrahim Çelikkol kendi isteği üzerine 10.bölümden itibaren diziden ayrılıyor. Baska bir ünlü isimle anlaşmaya hazırlanan Reaksiyon yapim ekibi,eger istedikleri kişi ile anlaşırlarsa dizinin bomba gibi devam edeceği söylüyor.
ibo yakışıyordu ya
sağlam bölüm geliyor yine fragmana bakılırsa :)
dizinin biraz kan değişikliğine ihtiyacı var. bazı oyuncular sürükleyemiyor diziyi.. anlatılan hikaye fena gitmiyor,ayrıca ters köşeleride iyi. çok iyi oyuncular var bunda sanırım erdal beşikçioğlunun da katkısı var. umarım kv lobisine kurban gitmez dizi..
Oğuz ölürse nasıl olacak ki. Dizinin başrolü ilk 10 bölümde ölürmüymüş.
Valla dizi bitebilir söylentileri belkide gerçek oluyordur.. oğuzu öldürüp bitirirler
Oğuz'u yedirmeyiz :) :)
Çok zor değil Oğuzun yerine birini koymak. Başka bir cengaver çıkar elbet. Ekip sağlam nede olsa.
Yahu ilk defa bir dizide filmde biri vuruluyorda hemen öldürdünüz :)
Vuruldu, çok pis yerde bitti bu bölüm.
İnternet haberlerine göre diziden ayrılmış. Sevgilisindende ayrılmış Sinem Kobal dan flan geç orasınıda. 2 şok bi anda falan die yazıyordu
Fragmanda belli olur, tamam mı, devam mı, bekleyelim bakalım.
Şimdi izledim son bölümü ve anladığım oğuz mefta.
Genelde dizilerde önemli karakterler ölmeden önce rolde bir düşüş oluyor. Önemini yitiriyor.
Oğuzda bu bölümde vasattı hem oyunculuk hemde yazılan rol zayıf kalmıştı. Nerde o ilk bölümlerdeki çatışma sahnelerindeki oğuz nerde bu bölümdeki oğuz.
Ama en çok üzüldüğüm tam dayıya yiğen olmuşlardı. Efsane ekip olurlardı.
Serdar karakterinide eğer öldüyse çok basit öldürdüler. Bi adam vurdu hemen vuruldu.
İnşallah yanılıyorumdur ama... neyse fragmandan belli olur.
Bi kac bolumu ozellikle catismali vurdulu kirdili olan benim dukkanin oldugu han da cekildi butun ekip oradaydi tekrar gelirler muhtemelen :)
Son 2 bölümde dayı Oguzla Tekının onune gecmıstı, belkıde ratıngleri yukseltmek için son bolumde baya yukselmıs ratıngler 4. sıraya gelmıs ab de 12. likten.
Ibrahım rolu enfes oldu bana göre, maliyetleri azaltmak içinde adam kıyımına gıdıyorlar muhtemelen.
Dizi ilk bölümden itibaren son 3 bölümdeki gibi olmalıydı bana göre marketing gereği, şimdi bakalım ne kadar toplayabilecekler..
Güzel bir dizi fakat ekibin KV tecrübelerine istinaden basit hatalar oluyor, umarım bitmez.
Az önce bir yerde İbrahim Çelikkol'un roportajını okudum. Adama Genelkurmayda eğitim vermişler Bordo bereliler. Bir sürü eğitim almış. Helikopterden atlamış. Uçaktan halatla inmiş.
Makinalı tüfek tararken sürünerek mermilerin altından geçmiş. Elinde gerçek silah ve mermiyle ormana atılmış ve ne nereye gittiği ne de ne yapacağı söylenmiş. Zifiri karanlıkta kaldım dio.
En son komutan telsizden helikopterin ineceği boş bir arazı bul ve haber ver denmiş. Emredersiniz komutanım diyip 1,5 saat sonra yeri bulmuş.
Tabi bunların hepsinde kağıt imzalamış. İstersen yap demişler.
Bu kadar eğitim verilmiş masraf edilmiş oyuncu 10 bölüm de harcanmaz deseler bari. Adam role yakışıyor.
son bölümü izledim de böyle rezil bi baskın sahnesi olamaz... yavuzun evini basıyorlar içeriye gaz bombası atıyorlar sözde özel harekatçılar avanak avanak sağa sola bakınıyor... bu mu özel harekat... hele serdarın vurulma sahnesi... KV den çalınma helikopterle tarama sahnesi... neyse belki toparlarlar
10.bölüm fragmanında yaşadığı gözüküyo ama mantıksal hataları çok serdar sen git el yapımı gaz maskesi yap sonra hemen vurul hani nerde bordo bereli ? özel harekatlar zaten tam komediydi gaz bombası gelmiş hepsi sağa sola bakıyo bari içeri felan girin 1 2 kurşun atın öyle ölün diziyi seviyorum ama umarım bu sahnelerde iyileşir izlerken zevk alırız
bu helıkopterden sıkılan mermıde hıc bıtmıyor serıt felanmı var ben göremedim.
Ya iyice eleştirmen oldunuz sizin tost makinesiyle hazırladığınız roll videolarınızıda biliyoruz:) izlettiriyor mu izlettiriyor gerisi boş :)
ibrahime combo yapacaklar bence :D
Diznin ilk bölümüne para harcamışlar. Gerisini koyvermişler demekki. :)
serdar nerde bu arada iki tiyo vereydi:)
Oğuz ölmemiş beyler :)
http://www.startv.com.tr/dizi/reaksi...bolum-fragmani
Kısa süre sonra yayından kalkacak diye bir söylenti var,doğrumudur?