Oğuz Öldü, bakalım nasıl devam edecek.
Printable View
Oğuz Öldü, bakalım nasıl devam edecek.
Gerçekten öldü mü acaba hani bir ümit la :D
Mehmet Rauf Bey dayı yı aradı dayı ibrahimi aradı oradaki o 3gen neydi anlamadım ama
Ben yalan dünya ve reaksiyon finali yapıp yayından kalkıcak diye milliyet de okudum haberi bulursam paylaşırım. milliyet gazetesinin yalancısıyım diziyide izlemem o saatte ah ulan istanbulu izliyorum.. ibrahim çelikkolunda daha bu vurulma olayları yokken dizide nette bir yerde okumuşdum 10.bölümde diziden ayrılıcağını ne kadar doğru bilemem tabii.. nette doğru yanlış bir sürü haber dolaşıyor.
Oguz gercekten olduyse dizi yayindan kaldiriliyor demekki. Birilerine ciddi batti anlasilan.
Ben siyasi olduğunu sanmıyorum okuduğum haberde güldür güldür gibi ucuz maliyetli yapımların'da 1.sırada olduğu reaksiyonunda 1. sırada olduğu ama maliyetinin yüksek ve reklam giderlerini karşılamadığı falan yazıyordu tabi altını çiziyim ne kadar doğru bilmiyorum.. okuduğumu yazıyorum.
üzücü oldu demekki bitiyor söylentileri doğruymuş..
eğer oğuz öldüyse bu dizi biter çok fazla gerçek olaylara deyinince birileri rahatsız oldu anlaşılan...
Sabah haberlerde denk geldi, İbrahim Çelikkol yurt dışına çıkmış bile :)
Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisinden ayrıldığında da dizi artık tutmaz dendi fakat hala oynuyor hatta yapımcı, tüm kadroyu asgariden sgk ya bağlamış durumda. :D
Kurtlar Vadisinde Çakır ölmüştü Polat, gelmiş geçmiş en akıllı yetenekli ölümsüz kahraman yaşıyordu :)
Dayı yeter diziye aslında da ben açıkcası Bordo Bereli muhabbetlerine en çok tutulmuştum diziye. BU çok kötü oldu.
Şimdi kurtlardan farkı kalmıcak.
Kurtlar vadisi kıyaslaması yanlış yalnız.. kurtlar vadisinde adamlar kollarındaki saatten ellerindeki çakıdan tutda altlarındaki arabadan giydikleri ayakkabıya kadar reklam alıyorlardı o zamanlar böyle ağır reklam yasakları yokdu her şeye hologram kullanılmıyordu şimdi arabaların markası görünmesin diye üstünü yapışkanla folyoyla kapatıyorlar.. adamlar çekdikleri her bölümün Allah bilir kaç misli fazla parasını kazanıyorlardı o zamanlar..
Bu işler hesap kitap işidir.. bu tip diziler çok maliyetli diziler haliyle bir sürü aksiyon çatışma patlama v.b var bunlarda para demek..
Evet diziyi terk etmiş türkiye'dende gitmiş.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr...ampaign=trafik
Ama sanki bu dedikodulara atıf ta bulunarak ibrahim oyun daha yeni başlıyor felan dedi bence devam edicek dizi
Oyunculuguna çok ciddi eleştiriler vardı nette, devamlı asarım keserim modlar duygularını belli edememeler, pars narko teror vardı o zaman çıkmıştı orada böyleydi,
dizi birşey kaybetmez hatta kazanırk ratingler sürekli yükseliyor, dayı abbas tekın uçlemesi oldukça tuttu,
selen soyder ve oguzun anneside çok vasat onlarda çıkıp diziye sağlam 1-2 karakter girerse fettan bi kadın,senaryoyuda derinleştirirlerse maliyetlerde kurtarır, sahnelerde çok daha iyi çekilir.Tabi ibrahim gibi karakterin yanına uzun vadeli abi tarzında stratejik ciddi rakip lazım,Yoksa nato basıyorlar bu kadar kolay olmamalı, üstünede abi madem bu kadar önemli ona abd tarafından yapılacak bi operasyonla alınmasını beklerdim, devleti çokgüçlü gösteriyorlar, bu rating kaybettirir.
Aynen katılıyorum, Oğuz ve ailesi acaip baydı. Tekin karakteri çok çok daha iyi.
Umarım bitmez dizi, reyting sıkıntısı varsa gününü değiştirseler bile fark edebilir. Karadayı ile aynı gün oynaması etkiliyor bence.
İbrahim acaip güzel oynuyor ya, o psikopat halleri süper :D
Dayının bi tane oğlu falanmı var bir önceki bölümde karısıyla evde konusurken öyle bi muhabbet geçmişti aralarında sanki.
Kuzey guneyden beri izledigim tek diZi umarim bitirmezler.
Bitmiyecek yusuf dizinin yapımcıları devam ediyoruz dediler. oyuncu kadrsounda ciddi değişiklik ve eklemeler olacak.. bu kışın dizisi belli oldu...
Devam edecekse Ibrahim Celikkolu neden cikardilar acaba eleman fena degildi. Neyse bitmesin tabi ask mesk dizileri yerine kisin iyi gider bu.
kendi isteği ile diye açıklama yapmışlar ama hiç sanmıyorum aslında bana göre fena da değildi ama anladığım kadarı ile erdal beşikçioğlunun da katkıları ile oldukça sıkı oyuncular gelicek.. o abbas karakteri dediğimiz adam aşık veyseli oynamış en iyi oyuncu ödülü almış çok çok iyi bir tiyatrocu mesela.. forumdan da arkadaşımız olan serdar karakteri özel harekat tiplemesine uygun bir yüz ve fizik yapısına sahip.. ibrahim daha bolywood vari kaldı çok abartılı oldu izleyicelere göre...
bu arada kimse farkettimi bilmem ama dayı ''abi'' nin elinden tesbihi alırken çek çek bitiremediniz be dedi.. abbas zaten efsane girdi bunların eline keleş ver ama telefon verme enbüyük silahları bu dedi..
ayrıca gündeme geçmiş ve gelecek olmak üzere oldukça sıkı nokta atışı temasları var.. mesajlar iyi.. tabiki dizi sinema ölçüsünde abartı şeyler vede buna dayalı hatalar olacaktır..
yıllarca kvde ne palavralar seyrettik..
raitingler pek iyi değil pazartesi onun yerine yeni dizi paramparça geliyor muhtemelen aynı gün pt 2 ye gider tada başka bir güne
karadayı ıle cakısmasa bıle ben netten ızlıyorum reklamsız sınema ızler modunda:)
Oktem karakterini bi arastirin :) adamin oynadigi filmleri gorun sasiracaksiniz :)
Yok,sonuç olarak cemaat abisi adam. verici var içinde yer blidirimi ve ortam dinlemesi :)
İbrahim'i jokere benzetiyorum :)
dizinin günü değişicek pazartesi gününe paramparça dizisi konulmuş sıkıntı
Salıda kaçak var çakışır kitleyle, persembe cuma zaten olmaz, çarşamba en uygunu gibi..
Son 2 bölümdür boş vakit geçsin diye izlemiş oldum tamamen..
muhtemelen pazartesi pt 2 yada perşembe ye alınıcak
Erken final kararı alınmış bi güzel dizi daha reyting kurbanı oldu..Bence reyting de bahane kim ölçüyor nası ölçüyor belirsiz.Bazı kesimler sindiremedi galiba..
http://www.radikal.com.tr/hayat/reak...apiyor-1241677
Karar alınmış galiba. Kötü oldu bu, yıllar sonra bir dizi izleyelim dedik.
Vay canına ya, bu çok kötü haber.
Bu kadar kaliteli bir yapım daha yok şu an tv de,arka sokaklar doktorlar gibi saçma sapan diziler yıllarca sürdü,yazık oldu reaksiyona.
Star tv maliyetlerin altından kalkamıyoruz demiş,acun alsa keşke tv8'e :)
Yazık oldu..