kameralardan gözüküyor kocaman vinci getirmişler ama şu yazıda gayet korkutucu
Printable View
genelleme yapmıyoruz ancak çoğu böyle malesef otobanda giderken görüyorum işte kaç defa şeritte tutamayanına denk geldim elinde telefon salak salak onunla uğraşıyor veya yanındakiyle sohbet ediyor sol dikiz aynasından görünmediğini sanıyor hanzo..hiç atıp tutmasınlar bütün gün direksiyon sallıyoruz diye bu sıcakta asfalt döken veya inşaatta çalışan işçiler var onlarda hata yapsın o zaman.Bunlara sıkı denetim şart araçları 90 ı geçemeyecek ve hepsine sürücüyü ve yolu izleyecek kamera takılmalı gerekirse belediye otobüslerindeki gibi ön-arka-sağ sol her tarafı izlemeli maliyeti çok fazla değil en azından bunlar izlendiğinin farkında olurda ona göre davranırlar.
Ölenlere Allah rahmet eylesin. İlginç bir ülke olduk hayırlısı Allahtan
iett yeni bir uygulamaya başladı 80i geçtiği an araçtaki uydulardan direk ceza yazılıyor. Durağa yazı asıldı, sürekli uyarılar yapılıyor buna rağmen 80i geçen geçiyor çünkü 80i geçeni bağlamıyor yazılan ceza mal sahibini bağlıyor. Şimdi diyeceksinki öyle adama iş vermesinler çalıştırmasınlar. Düzgün çalışan o kadar sayılıki, düzgün edebiyle çalışan adam ilk fırsatta başka işe geçiyor İstanbulun trafiğinde tek sıkıntı ticari araç kullanıcıları değil, normal vatandaşın bir çoğununda farkı yok trafikte. Adam ufacık taksiyle koca otobüse yol vermiyor bu şehirde. Denetleme felan hikaye şartların iyileştirilmesi lazım.
Servis aralarında yarım saat bir saat arası boşluk oluyor normalde trafik yüzünden geldiği gibi kalkış yapmak zorunda kalıyor araçlar.
anasının dedesinin indirimli akbilini kullanan, mal gibi kapıdan girip koridorda dikilen arkaya ilerlermisiniz dendiğinde anasına bacısına sövülmüş tepkisi veren, il durakta binip para vermemek için inceği durağa kadar uyuyor taklidi yapan, iş saati yoğunluktan arka kapıdan binip ücret ödemeden inenvs vs onlarca insan
iettnin belirlediği dakikalara uyma stresi(3 5 yolcu alıcam diye uymayıp 1000bilet cezayı yiyen gerizekalıda çok tabi)
trafik zaten dediğim gibi avcılardan sonra e5e çıkıyoruz güzergah gereği geçen gün bildiğin 5 dakika sol sinyal açık bekledim, arkamdan kalkan taksi bana yol vermiyor korna sellektör..Daha bir dünya stresi var. Ben çalışmıyorum şahsen bu sebeplerden çıkıpta otobüse ayda yılda bir iki servis atıyorum siniri stresi 3 gün geçmiyor.
E sen çalışmıyorsun ben çalışmıyorum kim çalıştırcak o araçları? Ona buna kalıyor işte, bence hakmıdır haktır o çok bilmiş 1 liraya tenezzül edip zengin olan kimi yolcuyada bu saçma şehrin trafiğinede... Olan sana bana köprüden geçen garibana oluyor işte
Tesadüfen yaşıyoruz resmen, Allah sabır versin.
Yorumlara bakıyorum da . nasıl ülke olduk . *** gibi ülkeyiz . böyle ülkeyiz . şöyle ülkeyiz . Ya arkadaş Ben Kendi ülkesinden şikayet eden . başka bir millet görmedim.
acikca soylemek gerekirse oradaki olan durum vahşetten başka birşey değil forumdaki arkadaslarin bir çoğu doğru diyor
cam filmi eksoz ruzgarlik vs. ceza yaziyorlar hiçbirisi göktürk yolundaki kamyonlara bakmıyorlar veya aksam 10 dan sonra temdeki kamyon teröründen bahsetmiyor radar ını es geçtim yoldaki trafik polisi koruma araçları vs. sanki hepsi sütten çıkmış ak kaşık bu boyle uzar gider degisiklik yapilsa bile degisen gen birşey olmayacak oraya gelen iki vinc her biri yanilmiyorsam 100 tonluk gerisini siz hesap edin...
beni başka ülkeler milletler alakada etmiyor, daha yolun yok doğru dürüst asfalt parası alırlar, altyapın yok katılım parası alırlar, kazanmadığın paranın vergisini peşin tahsil etmeye kalkarlar haa bunların sonunda ülke 4 4lük olur, biz sızlandığımızla kalırız, o zaman haklısınız, ama devlet bu üst geçidin parasını alıyor mu kardeşim? alıyor, o zaman kirişleri yandan kuvvetlere karşı koyacak şekilde yapacak... şu anda İstanbul'daki üst geçitlern hemen hepsi sadece çökmeye karşı dirençli, nasıl çökecek peki yayalar aynı anda zıplayacak mı? sen bu araçları her sene TUV e sokuyor musun? TUV e sokma amacın harç parası olmasın, eğer teknik hatadan açıldıysa TUV bunu kontrol etmiş mi peki? etmediyse TUV e neden para veriyorum arkadaş? biz arabamızdaki xenonla egsozla ceza yiyoruz, peki bu araçların teknik kontrolleri nasıl yapılıyor? gabariler nasıl tespit edilip kontrolü sağlanıyor?
yukarıda yazdıklarımda haksızsam evet kusura bakmayın İsviçre gibi ülkede yaşamama rağmen mok atıyorum!
ülkede hızlandırılmış tren faciası yaşanır, suçlusu makinist olur, maden kazası yaşanır, suçlusu aşağı inen işçi olur, tanker üst geçide çarpar???!!!!??? suçlusu sadece şoför olur! vatandaş olmanın 'hüüloooğğğğgghhh' çekmekten daha öte anlamları var benim için!
insanların 3-5 santim yere yakın arabasıyla şurdan şuraya gitsem polis birşey der mi diye için içini yiyor
adam açmış damperi takılıyor :D
Allah rahmet eylesin büyük talihsizlik tam nereye düşmüş koca köprü. Allah yakınlarına sabır versin ölenlerin
fotograflar çok kötü... allah rahmet eylesin ölenlere.