Şerefsiz şöför düğme bozuktu kapatmaya çalışıyordum demiş lan sen madem ki biliyorsun tuş bozuk kapanmıyor ne diye son sürat gidiyosun itoğluit sağa çekip kapatmaya çalışsana insan canı bu kadar ucuz mu lan.
Printable View
Şerefsiz şöför düğme bozuktu kapatmaya çalışıyordum demiş lan sen madem ki biliyorsun tuş bozuk kapanmıyor ne diye son sürat gidiyosun itoğluit sağa çekip kapatmaya çalışsana insan canı bu kadar ucuz mu lan.
videoyu izledimde bu soforler yolda yuruyen mini etekli kadinin bacagindaki kili bile gorurken acik danperimi gorememis pes amk
Bende şunu sormak istiyorum, kazanın olduğu saatte kamyon girmesi serbest mi o bölgeye ? Yoksa orda herhangi bi yasak yok mu ?
Böyleleri anasını s... trafiğin.Canlar yansın .
Sonra Modifiye yasak......... düzenini s....
Betonun fıtratında var yıkılmak.. Ölenler de kullanmasalarmış efendim üst geçidi, biz mi kullan dedik..
Sansliysan bir turlu yasiyorsun ama sanssizsan boyle sacma sapan bir sekilde olup gidiyorsun. Tipik Tr gercegi.
Türkiyede yaşanmaz hayatta kalınır.şoförün dediğide yalan.kumanda dediğin elektronik bişey sonuçta.o bozulsa bile damper pistonun valfindende indirilebilir manuel olarak.Allah rahmet eylesin.
Avcılar'daki Üst Geçidin Çökme Anının Mobese Kaydı - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
videosu beyler verildimi bakamadım gerçi ama kbakmayın verildiyse
Tamamen ihmal ya başka bir ülkede mümkün değil böyle kazalar 1 saat daha geç geçseydim belki altında kalan ben olacaktım
2010 yılındaki düzenlemeyle, damper açık kaldığında hızı 10 km ile sınırlayan ve görsel işitsel alarm takılı olması zorunlulukmuş ama TUV DE BU ÖZELLİK 'AĞIR KUSUR' DEĞİLMİŞ!!!!!
yahu bahane bahane biliyorsun
o kamyonun aynaları bizim evimizdeki boy aynası kadar.
10 tonluk koca damperi görmüyormu o it?
hem alarm olsa ne olacak?
öküzler ona da çare bulmayacakmı? (emniyet kemerleri gibi)
bu trafik yasası değişmediği sürece bu tip olaylar yaşanmaya devam edecek
olması gereken şu "bilerek adam öldürmek" = 25 yıl hapis
aptal birisi otobüs durağına giriyor, 5 kişiyi öldürüyor belkide 3 ay sonra serbest
insanların içinde korku yok korku
hırsızlıkta o yüzden arttı
yakalanıyor, 1 hafta sonra dışarda orrrrospu çocuğu
lan diyordur amk çalalım bir bmw gazlayalım yanlayalım ne olacakki 1 hafta sonra dışardayız.
ya 9 yıl yatacağını bilse, götü yermi acaba araba çalmaya?
Ne zaman bozuk düzenden sağlam çark olmuş ki?
Abi %100 haklısın. 8. sınıfa giden kıza sarkıntılık edip okulun deposuna kapatan hademe (kız tekme atıp 15 snde çıkıyo odadan Allaha şükür kamera kaydı var) sadece 1 buçuk sene yattı. Kamerada her şey görünmesine rağmen. 8. sınıfa giden kıza istismar eden piçin durumu bu mu olmalı? *****en böylesini.
Trafik polislerine trafikte uğraşacak, sıradan kusurlar klişe hatalar haricinde, o kadar çok detay kural var ki ama biri de çıkıp senin benim jantımdan filmimden kafayı kaldırıp da bunlara bakmıyor.
Bazen düşünüyorum, trafik polisi olup sadece böyle sıra dışı şeylere takılan kontrol eden alternatif bir memur olsak nasıl olurdu? Bence kafamızı kaşıyacak vaktimiz olmazdı....