User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
93 sonuçtan 77 ile 93 arası

Konu: Yeni Scirocco Test Sürüşü

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben sana kötü yada iyi adını ne koyarsan dedin demedim. begen begenme beni ilgilendirmez senin tercihindir. gram umrumda rahatsızda etmedi babamın malı değil hiç biri, "sadece merak" ettim dedim sordum neresini vasat buldun diye onlarıda yazmıssın.

uzun uzadıya yazmaya luzum yok.

keyif senin sportiflik beklentini anlamadım onemlide degil gerci. cünkü proceed dahil cogu aracın içi böyle.

direksiyona XX logoyu tak,kaplama & döşeme değiştir koltugu yanal/baldır destekli yap, renlki dikişli yap direksiynu koltugu vs.yi nolcak daha

1.4tsi - gti - r

megane - rs - trophy

320d - m3

520d-m5

c180 - c63

cooper - s

vs vs.
    1881 - 193

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışında çatır çatır satıyor Çelik motor yüzünden satamıyor ancak hayatımda böyle saçma yorum görmedim , Mazda mx5 az satıyor o da mı çok kötü araba halbuki yurtdışı satış rakamları ortada. Bana içi doldurulabilir yorumla gelin megane çok satıyor o zaman en iyisi o mu komik ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ceed ,,scirocco dan daha iyi arabamı? yoksa fiyatımı daha ucuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceed gt sciroccodan hem iyi hemde ucuz demek istediğim bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence 2 arabadan hangisiniz daha iyi olduğunu fiyatları eşitlenince anlaşılır,,
    aynı para olsa hangisi alınır?

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı donanım olsa 20 bin lirayı buluyor fiyat farkı (cam tavan vs.. eklettiğimizde). Türkiyede kia'nın marka imajı kötü olduğundan dolayı satışlar vw'e doğru kaymış durumda. Rocco ile gt arasında 20 bin liralık fark olduğunu düşünmüyorum ben. Gt görsel olarakta gayet hoş detaylara sahip.

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hali hazırda beetle 1.4tsi 160hp kullanıyorum, rocco ile aynı hissiyat hemen hemen. Bana kalırsa ruhsuz araçlar, zaten vw'lerin iç mekanlarının matruşka tarzı oluşu yüzünden pek kendilerinden haz etmem, birde her arabada benzer iç mekan yüzünden çabuk göz alışması ve demode gelmesi olayı da var. Kalite olarak birşey demiyorum hepsi belli bir standartta ancak sürüş karakterini gerçekten hoş bulmuyorum. Ha beetle'ın görüntüsü hoşuma gidiyor orası ayrı çok aşırı satmadı ondan belki. Rocco malesef her köşe başında var, özel hissettirmiyor bu yüzden.
    .

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı donanım olsa 20 bin lirayı buluyor fiyat farkı (cam tavan vs.. eklettiğimizde). Türkiyede kia'nın marka imajı kötü olduğundan dolayı satışlar vw'e doğru kaymış durumda. Rocco ile gt arasında 20 bin liralık fark olduğunu düşünmüyorum ben. Gt görsel olarakta gayet hoş detaylara sahip.
    Aslında imajı kötü değil, herkes cee'd e ya da optimaya baktığında ya da oturduğunda bir şaşırıyor. Önemli olan içine oturmadan sahip olunan ön yargı. Büyük oranda kia ya da hyundai alan kişiler de önceden markaya karşı bilgisi olmadığından ön yargısı olan fakat fiyatları makul bulup yönelen kişiler.(kendimden ve çevremden biliyorum) İnsanların denemeden ne düşündüğü değil de, sahip olanların verdikleri geri dönüşler belirlemez mi markanın imajını?
    Misal, bi ürünü 6 sene kullanıp hiç sorun yaşamayan kişi varken, bir diğerinin çıkıp hiç aracı kullanmadan bu marka sorunlu, bu ürün çöp demesinin markanın imajını etkileemesini beklemeyiz değil mi ?
    Instagram: mutusgarage

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Proceed GT içine bindim, hatta roll bile yaptık, arabanın Scirocco'dan daha iyi olduğunu söyleyene gülerler çok net... Fiyatları arasında da 15 bin TL fark var ki doğuş kur kampanyasını ilk parti araçlar satıldıktan sonra başlatır, makas düşer. Motor aktarma'daki kalite farkını herkes gördü birkaç hafta önce. Ki 15 bin lira farklı kesinlikle öder Scirocco alırım yine. Her köşede C kasa Mercedes'te var 320D BMW'de Mini'de.. arabanın çok satılması özel olmasını engellemez... O paralara rağmen herkes tercihini rocco'dan yana kullanıyorsa bir düşünmek lazım, hatta doğuşa rağmen kullanıyorsa...
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu disi ama Bu sinifta cok begendigim birde yeni mazda 3 var sport donanimlisi. Guclu bir motoru yok ama dizeli nisanda gelecekmis, ondan sonra golfe filan verilen paraya acirim. Kia da gayet guzel , maalesef ulkemizde bu markalar hakettikleri yerde olamadilar, birseyi hep eksik yaptiklari icin, mazda guzel araba yapiyor turbolu motor koymuyor, kianin 1350 kiloya ragmen yakit degerleri fazla, honda 2.elde tutuyor ama hondada ayni hala 2007 yili teknolojisi 70 milyarlik sedan civicte konsol bile sert plastik, koltuk isitma tuslari sanayide takilmis gibi hala lpgsiz az yakan turbolu motor koyacaklar, mazda kendi motoru skyactivi koymus 14 sikistirma orani ,atmosferik otomatige gore iyi degerleri var test araci aldigimda 7.9 lt ortalamaya sahipti. Skyactiv dizel 1.5 nisanda gelecekmis sikistirma orani dusuk, o zaman ins hakettigi yere gelir. Kiada guzel arac yapmis genel olarak , yerden yere vurmamak lazim tsilardada motor degistiren adam az degil. Nerdeyse dsg bozmayanina sasiriliyor. Vw satiyor ama ismi var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıaya gore ıyı deyın sınıf ortalamasını yakalıyor bır sekılde dıyın yol tutus ve ıc mekanı ama gıdıpte sankı 1 serısı yada rocco gıbı anlatırsanız biraz garıp oluyor.
    kımse ınanmaz kı on yargıyı hıc sevmem cok mantıklı degil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rocco gibi anlatırsanız derken pardon bana Rocco da bir özellik saysana ? Öyle bir konuşuyorsun ki sanki üstünde blistein b8 le geliyor Bilmeyen adama roll yaptırırsan normal sevgili Abi'm gelince senle deneyeceğiz zaten bakalım o zaman görelim olur mu

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşimsin kusura bakma ama pilotluk'la 4-5 boy fark kapanmaz, rüzgar yapıp vs...
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneriz Abi'm sorun değil stock halimizle deneriz istersen eksozlu var beyazı geçti geçen Bir de bizle dene müsayit olursan , geçme geçilme fark etmez

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben ceed'in içine bayıldım. Çok hoş duruyor. Malzeme kalitesi vs falan bilmem. Ama dış görüntu, performans ( tatminkarlık açısından ) , donanım seviyesi ( benım kendı aracım gayet dolu cunku ) tekrar bir tercıh yapacak olsam yine Scirocco seçerim. ( Şu fiyatlarla scirocco seçmem orası ayrı, 3-5 daha ekler A,C,CLA yada 1 falan alırım.

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önce bende Megane Coupe vardı, o zaman Ceed sahipleri Coupe'ye geçiriyordu.

Şimdi Rocco var, şimdi de rocco'ya alınmaz diyor Ceed sahipleri. Ceed ilerliyor sürekli demek ki

21 yaşında biri için çok güzel bir araç.

Fakat 30 yaşında biri için hafif kalıyor bence, fazla süslü.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    122 Hp En Boş Manuel Vites Seçeneği ( Renk Fiyatı Hariç ) = 74.160 TL
    160 Hp En Boş DSG Vites Seçeneği ( Renk Fiyatı Hariç ) = 85.160 TL Anahtar teslim fiyatı olarak açıklandı. Bu durumda dediğiniz doğru makyajlı kasasını yollarda çok sık göremeyebiliriz.
    makyajı boşver 2.eller de fırlar şimdi. sıfırı buysa 2.eli de budur hesabı.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)