User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Başımdan geçen bir olay (Macbook, Iphone, Ipad alakalı)

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bilgilendirmen gerçekten güzel ancak şöyle bir durum var.Aliexpress, alibaba, ebay gibi sitelere bakın oradan alın diyorsun.Yine bildiğin üzere oralarda binlerce ürün satılıyor ve hemen hemen hepsi orjinal ve aynı fiyatlarda satılıyor.Bunu senin gibi herkes farkedemez.Tamam iş anlaşması gereği her hangi bir ipucu vermiyorsun ama sadece bu fiyatları bilmekte bizim pek işimize yaramıyor.Sonuçta herkes Bilgisayar Mühendisi de değil.Bu konuda biraz daha açıklayıcı olursan en azından herkes faydalanır çok daha iyi fiyatlara.Öbür türlü sürekli 60 tl 60 tl parça alıp duracak millet hangisi orjinal hangisi çakma vs bir ton para ve zaman kaybı olacak.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana iphone 4 ekran ve arka cam kapak lazım, konuyu gördüğüm iyi oldu. Evde kırık duruyor eğer ucuzsa yaptırıp bir tanıdığıma vereyim diyorum. Alibaba ya bakınıyorumda tam anlamadım, dikkat etmem gereken noktalar nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
    Öncelikle güzel bi konu teşekkür ederim (caesar) isminizi bilmiyorum kusura bakmayın,

serkan bey kadıköy taraflarına yolun düşerse orjinal ve yan sanayi arasındaki farkı gösterebilirim size, birde tam orjinal olmamakla birlikte daha düne kadar bütün ıphone servislerinin orjinal diye takmış olduğu a kaliteler var bire bir orjinal gibi
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arsenikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

serkan bey kadıköy taraflarına yolun düşerse orjinal ve yan sanayi arasındaki farkı gösterebilirim size, birde tam orjinal olmamakla birlikte daha düne kadar bütün ıphone servislerinin orjinal diye takmış olduğu a kaliteler var bire bir orjinal gibi
    Eyvallah hocam teşekkür ederimde istanbula şuanlık baya uzağım. Bana a kalite ön arka lazım, alibabaya baktım binlerce var ve hiçbirşey anlayamadım. Ucuzsa yaptırayım diyorum, değilse zaten gerek yok. Birde wifisi modemin dibinde çekiyor ondada sorun var galiba
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)