User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tüv-türk Dudullu (Hakikaten sıkıntılıymış)

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaruda benim sis farina bile uygun degil demislerdi
    ÜLKEMİN TOPRAĞINA GÖZ DİKENE KURŞUNDUR TEK SÖZÜM !!!

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi keresinde agır kusurdan bıraktılar rot kolundan farlara da ayarsız hafif kusur yazdılar 1 saat sonra kolları değiştirip girdim tekrar aynı banttan yine farlara baktı çıkarken ilk kontrolündeki değerler arasında uçurum kadar fark vardı

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aralarında nadiren mantık çerçevesinde hareket edenleri dahil etmeyeyim bu lafıma ama, muayene istasyonlarındaki adamların hepsinin kaşıntı sorunu var. Açık hava filtresini görüp bu ne dedi, hava filtresi dedim, headers yani dimi dedi, hayır dedim headers orada değil arkada ( clio rs ) dedim, e hızlı gitsin istiyorsan bunlar boşuna masraf, iridyum buji taksan hepsine yeter aslında dedi, daha ses çıkarmadan susayım dedim, neyse bunlar normalde kalmana sebep ama iyi bir arkadaşa benziyorsun sen dedi, arabanda gayet sessiz çalışıyor, bu yüzden buyur evrakların dedi ve ekledi; hayırlı olsun diye..
    İstasyondan eve varana kadar yemediğim tırnak, sigara paketi poşeti, çakmak köşesi, kulaklık kablosu kalmamıştı sinirden.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 yılı için 11 milyon 844 bin muayeneye vb. işlemlere gelen araçların yüzde 2,1’i “kusursuz”, geçmiş.
    rahatsız olduğunuz, yanlış olduğunu düşündünüz, her türlü davranış, söz, uygulama veya bir durum varsa çağrı merkezini arayın yada internetten yazarak önerici, şikayetçi olun.

dipnot: farlarınızı en yukarı seviyeye ayarlatıp apartmandaki teyzeleri rahatsız etmeniz, demek ki bir ayar problemi olduğunu ispatlar düzeyde geldi bana. neticede far ayarlarında yukarı, aşağı, sağa, sola, şiddet, kontrast vb. ayarları standart ölçüler arasında kontrol ediliyor.(her birey işinin ehli olmayabilir)
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni çenççi seni
    Çenç bizim işimiz
    Benim en çok kızdığım bu moku bir standarda getirememeleri.
    Müdürleri ayrı isyanlarda çalışanları ayrı isyanlarda. Kanun kural varsa heryerde eşit olmalı olmuyorsa olmamalı. İşin daha komiği her tüv ün sağında solunda kocaman tabelalrı olan xenon far sökülür-takılır falan yazan yerlerin rahatlıkla barınabilmeleri. Oraya giden adamın niyeti zaten belli.

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdım bi kerr tekrar sıra al deme şansları yok. Ben kaputtaki kaplama ve şasi no okunamadan kaldım muayeneden. Sonra şasi noyu gösterdim zaten kaldı dedi düzelteceksin diye direttim yeni evrat hazırlayıp verdi.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapıda fabrikanın arabaya takabilirsiniz diye koyduğu lastik ölçüsündeki lastiğe caz yaptı geçirmedi beni... bide nerden bileyim o etiketi senin yapıştırmadığını demezmi.. gittim şeflerinin yanına hemen baska bı perona tekrardan sokup gecirdiler... hemde 1 saat önce far ayarı bozukken 1 saat sonra kendiliğinden düzelmiş )

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahatsız olduğunuz, yanlış olduğunu düşündünüz, her türlü davranış, söz, uygulama veya bir durum varsa çağrı merkezini arayın yada internetten yazarak önerici, şikayetçi olun.

dipnot: farlarınızı en yukarı seviyeye ayarlatıp apartmandaki teyzeleri rahatsız etmeniz, demek ki bir ayar problemi olduğunu ispatlar düzeyde geldi bana. neticede far ayarlarında yukarı, aşağı, sağa, sola, şiddet, kontrast vb. ayarları standart ölçüler arasında kontrol ediliyor.(her birey işinin ehli olmayabilir)
    Laf bana olduğundan ben cevap vereyim
    Benim far ayarlarımda servisteki cihaza göre sıkıntı yoktu, aynen fabrika ayarlarındaydı ama servistekilerin bana dediği aynen şu, abi madem muayeneye gideceksin biz bunları biraz yukarıya ayarlayalım da kusur yazmasınlar, onların cihazlarında ne biçim ayar varsa fabrika ayarına bile laf ediyorlar dediklerinden iyi tamam bildiğiniz gibi olsun dedim. Yukarı ayarlanan farda bile tuv türkteki cihazın belirlediği değerlerin altında çıkmıştı.
    Ruhsata yanlışlıkla erken muayene tarihi yazılmış daha doğru düzgün yol yapmamış 2 yaşında 8.000km'de otomobil götürdüm, far ayarı kusurlu çıktı.
    Yani, ben daha far ayarı kusursuz olan birini duymadım, görmedim, o yazı herhalde default bir yazı. Ne olursa olsun kusursuz çıkmasın mı dertleri nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Subaru'nun ilk bakımında az kaldı kanser edeceklerdi, bu forumdan Ömer'de o anda yanımdaydı sağolsun; adama roller'a çıkarma diye rica ettim; benden iyimi bileceksin bunlar ayırma yapıyor, birşey olmaz dedi. Ya tamam zorlarsan ayırma yaparda doğasına aykırı, durduk yere zorlama etme, eyleme dedim, adam çarptı kapıyı gitti roller'a çıkardı. Olanı biteni şikayet ettim. Telefondaki hazret bana demezmi sizin aracınızda kilitli diff var, hatta 4x2, 4x4 seçmek için düğme var dedi, haliyle bende artık patladım ve kalayladım. Herif benim otomobilimi benden iyi biliyor üstüne üstlük olmayan özellikten bahsediyor, ne diyeyim ki. Kimi kime şikayet edeyim.

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyle istasyonlari ve ugranilan haksizliklari tuvturk disinda sikayet edebilecegimiz baska yer yokmu?

tuvturke sikayetmi olurmus?
    siracinin sahidi bozaci gibi oluyor.
    hic bir zaman ise yaramaz hemde turkiyede asiri komik.

yoksa illa davami acmak mahkemeyemi vermek lazim?

far ayari bilmem ne onemli degil
    geri donusu olmayan kalici problemler var
    4x4 yuruyen sistem bozma gibi

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Subaru'nun ilk bakımında az kaldı kanser edeceklerdi, bu forumdan Ömer'de o anda yanımdaydı sağolsun; adama roller'a çıkarma diye rica ettim; benden iyimi bileceksin bunlar ayırma yapıyor, birşey olmaz dedi. Ya tamam zorlarsan ayırma yaparda doğasına aykırı, durduk yere zorlama etme, eyleme dedim, adam çarptı kapıyı gitti roller'a çıkardı. Olanı biteni şikayet ettim. Telefondaki hazret bana demezmi sizin aracınızda kilitli diff var, hatta 4x2, 4x4 seçmek için düğme var dedi, haliyle bende artık patladım ve kalayladım. Herif benim otomobilimi benden iyi biliyor üstüne üstlük olmayan özellikten bahsediyor, ne diyeyim ki. Kimi kime şikayet edeyim.
    Şu roller mevzuna sizin yerinize bile okurken 214141 kere küfür ettim

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Benim de bmw "compact" aracımı tüm "ruhsatta bile hatchback yazıyor" ısrarlarıma rağmen "cabrio" yazmakta ısrar etmişti bir görevli, arabada sunroof bile yoktu

Merak ettiğim, hafif kusurların tekrarı halinde ya da sadece orada bulunması halinde bir yaptırımı oluyor mu?

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben a4ü götürmüştüm onda hiç kusur yazmamışlardı far ayarı dahil zaten ondan sonra bi daha hiç kusursuz olamadık
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben a4ü götürmüştüm onda hiç kusur yazmamışlardı far ayarı dahil zaten ondan sonra bi daha hiç kusursuz olamadık
    Yanlışlıkla olmuştur, ekrandan default hafif kusur yazısını yazdır tuşuna basmayı unutmuştur.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En sorunlusu Sezer Rollas'tır dudulluda. dediği dediktir. 1-2 postta okudumda "yazdım artık bi daha numara al" hareketlerini o yapar
    1,75 boylarında esmer bir arkadaş. işim gereği onlarca araba götürdüm her seferinde de muayene kanalı girişinde, 4 kapı, bagaj ve kaput açık, bagaja içi açılmış ve içindekiler bagaja yayılmış bir şekilde trafik seti 2 yangın tüpü tüm kemerler takılmış halde araç çalışır vaziyette ve motor kısmında şasi nosunu göstererek beklerim muayene sırasını, 4-5 sefer dediğim vatandaşa denk geldim trafik seti yok yazdı.

benimde dudulluda başıma gelen enstantene clio bir aracı muayeneye götürdüm son anda fark ettim ki sağ farın alt ayağı kırık, far yerinde değil aşağı bakıyor,bu hediye verilen güneşliklerin kartonundan altına 3-4 kat takoz gibi bişey yaptım farı sabitledim, sallanmasını geçici olarak durdurdum. Araba muayeneye girdi çıktı, sonuç kağıdında yazan sol far kısa/uzun huzme yönü hatalı !! sağ far sorun yok yönü doğru, tamir ettiğim far sınıfı geçti. Dedim eminmisin bu ölçüme evet son teknoloji cihazlar kullanıyoruz vs vs bıdı bıdı konuştu, dedim benim muayenem bittimi gidebilirmiyim evet bitti diyince, açtım kaputu, sağ farın altından kartonları çıkarım görevliye verdim dedim uygun bi çöpe atarsınız, farın ayağı kırıktıda kartonla sabitlemiştim dedim ayrıldım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roller olayi ciddi, benim eski isyerinden bi elemanda 2006 2.0r vardi, orta diferansiyeli bozdular esenyurt tuv de.. Sonra pasa pasa yenilediler..

Bi de kapiyi carpti gitti demissiniz, ben olsam elemani o kapiyla butunlestirirdim sabirli davranmissiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roller olayi ciddi, benim eski isyerinden bi elemanda 2006 2.0r vardi, orta diferansiyeli bozdular esenyurt tuv de.. Sonra pasa pasa yenilediler..

Bi de kapiyi carpti gitti demissiniz, ben olsam elemani o kapiyla butunlestirirdim sabirli davranmissiniz
    İmkanım olsa tüv türk ile muhattap olmamak için muayene tarihinden önce otomobili satıp yenisini alasım geliyor; her seferinde strese sokuyorlar. İkinci muayenesinde de sizde seyyar roller varmış rica edersem onları kullanırmısınız dediğimde de siz muayene yaptırmak istemiyorsunuz isterseniz hemen şefimizle görüşün ben işlemi iptal edeyim demişti; bende birader sen dediğimi mi anlamadın neyin iptali, var olan hizmetinizden faydalanmak istiyorum, boşta olan tekerlekleri seyyar roller'a çıkart öyle test et. Gitti seyyar roller aldı ama bir tane aldı, bir teker yine yere temas etti. Allahtan işlem uzun sürmüyorda diff ısınmıyor. Satmazsam 3. muayenesinde de aynı muhabbet olursa ya iki tane seyyar roller getirir öyle test edersin ya da diff'i kırarsın bende seni burada orta diff olarak kullanırım diyeceğim.
    Benim ki sabır değil, o an basiretim bağlandı birşey diyemedim ama sinirden de tırnaklarımı kemirmeye başlamıştım. Orada in otomobilden öyle test ettirmiyorum demek vardı da o da o hırsla dışarıda test yapardı ama ralli sitil kullanırdı.
    Tüv Türk'ü tüv türk'e değilde başka bir yere şikayet etmek lazım; çünkü şikayeti dinleyen de dünyadan bir haber reaksiyonlar veriyor, senin otomobilinde kilitlenebilen diff vardır, 4x2 seçeneği vardır birşey olmaz diye telefonda cevap veriyorlar. O cevabı veren adam hayatında Outback kullanmışmıdır merak konusu.

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki onerilen bi istasyon varmi yakinda giricrm bende muayeneye
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2012de Silivri'deki istasyonda focus'un çamurluk sinyal ampulleri beyaz olduğu için ağır kusurla kalmıştım.ne hikmetse yay,egzoz,cam filmi ve filtre kitim geçmişti..Far ayarı zaten direk hafif kusur hepsinde..Muayne eden kişinin insiyatifinde resmen işiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)