Sorum güncel arkadaşlar, hafif kusurun tekrar etmesi durumunda ya da sadece hafif kusur yazmasının bir yaptırımı var mı?
Sorum güncel arkadaşlar, hafif kusurun tekrar etmesi durumunda ya da sadece hafif kusur yazmasının bir yaptırımı var mı?
Buradakilerinde pek farkı yok , Amerikan arabanın uzun farının nereden açıldığını bulamayıp ağır kusurdan kaldı diye sırıta sırıta geldi gerizekalılar.
2010 senesınde astra j aldım 15-20 gun sonra fılmden men yedım muayneye gıttım kısa far huzmesı mı suzmesı mı ne kusurlu cıktıdaha otesı yok yanı
demem o ki mesela o yağ kaçağı 2. kere hafif kusur olarak yazıldığında bi yaptırımı olmuyor mu? aynı hafif kusur 2 sefer olunca bi yaptırımı oluyor mu diye soruyorum
yaptırım olmuyor bana 2 vize üst üste yağ kaçağı var yazdılar ama öle bi kaçak yok 2 seferde bandrol verdiler
Ben 2 muayeneye girdim, 2sinde de yağ kaçakları var ve far ayarları hafif kusur vardı. 2sinde de aldım bandrolü. Eski muayenenin lafı geçmedi hiç.
Tüvtürk bir cok seyi dogru yapiyor ama aracinda yangın tupu olupta yok yazmalari, far ayari saglam olupta hafif kusur yazmalari beni cileden cikartiyor. Ve yazmadan soylemiyorlar, sorsalar aciklamasini yapacagiz. Zaten bilgisizlik hat safhada. Aracimda arkalar torsiyon ve yuksekligi normal. Kusur olarak arka yaylar kesik yazmis! Dangalakligin daniskası!
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Arkadaşlar Yeni konu açmak istemedim aracımı kurtkoy istasyonuna götürmeyi düşünüyoum. daha önceden orada muayne yaptıran var mı ?
Hiç bir şeyi değiştirmeden direk gidicem. amacım tek seferde geçmek değil ama çokta uğraşmak istemiyorum.
74 model sehpa...
valla tek kabin l200 aldık ankaradan geçici plakalı.Branda taktırıp,proje çizdirdik ve şileye randevusuz öğleden sonra gittim.Kusursuz geçtiFar ayarı felan yazmadılar normalde yazmaları gerekiyor ama
![]()
Delsolle 15 inç jant var diye kaldığım bir yer. Ama o gün arabaya bakan çocuk ciddi sıkıntıydı. İnşallah size o denk gelmez
Kavaklıya gitseydin keşke, ballı kaymak modeli istasyon Sultanoğlu
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yukarıda yazıaln sorunların bazılarını geçici istasyon kurmak için çalıştığım garaja gelen tüv'ün istanbul geneliyle ilgilenen müdürü ile paylaştım.
Dinledi sağolsun ama gayet kayıtsız kaldı. Bazı istasyonlarda kolaylık sağlıyorlar dedim, o da herkes birşey söylüyor dedi şok oldum
Uygulamalar çok can sıkıcı gerçekten ben muayene yaptıracağım zaman hiç uğraşmıyorum bu işle ilgilenenlere veriyorum ücretini götürüp getiriyorlar.
Geçtikten sonra hafif kusurlu iki sayfa eksik te yazsa umrumda değil. Herşeyde olduğu gibi keyfi uygulama ve yorumlamaların odağı bir ülkeyiz maalesef.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Bir zamanlarda gırtlak yüklü typerı gebzeye tuv e götürdüm.araç sahipleri boşuna geldiniz bu direk kalır demişlerdi.
Araç bağıra bağıra girdi kusursuz bir şekilde tuv onayladı.Duygusal çalışan tuv ler yok artık
Esenyurt istanbuldaki en sıkıntısız yer bana göre bu arada.Ne zaman gitsem farı kusur yazıp geçiriyorlar.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)