User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
137 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Gelin arabasıyla Tarlabaşına gir sonra bahşiş terörü

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fox Erayıda haber yaptı akhisarda ters şeritte ilerlerken. Ama barzo hala aramızda plaka satıyor işe yarıyor mu sanıyorsunuz ???

sadasdasd

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    girdikleri yer pek normal bi yer değil ama bu magandalardan her yerde görmek mümkün sağlam bi düğün alayını denk gelseler linç edilcekler haberleri yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki olay çok farklı.. yazdığın olay başka o işin tadı tuzudur bende arkadaşa arabanın kapıyı açarken kapı kolu sıkışmış falan espri yapdım bir arkadaşın evinin önünde durduk gelini eve aldık damadı almadık esprisine para istedik falan bunlar o işin tadı tuzu gülünür eğlenilir.. burda bahsedilen o değil.. sen yeşilyurt spor kulubündeki adama para vermesende yada güvenliğe para vermesende o açıcak kapıyı o adetten ritüelden öyle yapıyor sende adet yerini bulsun diye veriyorsun bir şeyler vermesende açıcak açmama gibi bir lüksü yok.. diğerinde adam almış taşı bana para vericeksin diye arabana fırlatıyor para ver lan diyor arabanın kaptundan yumruk sallıyor arkasına tekme atıyor..
    Yaw farklı olduğunu tabii ki biliyorum. Ama hani biri demiş ya sen bu akşam düzecen diye. Esasında düzülen hep damat. Onu anlatmaya çalışıyorum.
    IN BOOST WE TRUST

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu yorumlara bir göz gezdirdim de , hırsızın hiç mi suçu yok abiler ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah ıslah etsin.. Eğitimsizlik, parasızlık, kafa yapan maddeler, hayattan bezmişlik... Çocuklarda hepsi var. Ülkemizin daha iyi bir konuma gelmesi için önce temelini düzeltmesi lazım :/
    +1905... işte o kadar...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadarı görünen yüzü.. Çağlayanda Mecidiyeköyde hergün karsılasıyorsunuzdur eminim, ki girdikleri yer Şişhanenin ara sokakları tarlabaşı bile değil ki
    Tarlabaşında arabayı alırlar altından ruhları duymaz.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoo bence ileri kafalılık.. Hiiç işim olmaz konvoy bilmem ne.. Dalvul zurna opsiyonsa onuda almayacağım.. Ritüellerden gereksiz sıkıntılar çıkıyor.. N yapsın yani milleti ben evleniyorum diye herkes rahatsız mı olsun.. Ben anlamıyorum eğlence anlayışımızı toplum olarak bir tuhaf..
    Bu zihniyet yaygınlaşssınki biz bekarlarda ilerde sıkıntı çekmeyelim..

M50B25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle haberleri daha çok yapsalar, yarayı daha çok kaşısalar keşke. sonra forumda konu açılıyor bu kadar olay oldu da aradık gelmediler diye. kişisel olarak harekete geçiremiyoruz sistemdeki çarkları ama bu tip medyatik haberler sosyal medyaya düşünce evindeki adam televizyonunda görünce her yerde konuşuluyor en azından göstermelik de olsa harekete geçiyorlar..
    Tamam bu olay belki haber ile ilgili ama o beyaz tişörtlü vatandaş yoktan yere bıçaklanabilirdi, pembe tişörtlü olan kelebek çıkardı, adam belki öldürülecekti. Bir haber uğruna adam ölebilirdi. Bu insanlar yokluktan 5 lira için adam öldürebilecek insanlar ki videoda haberci diyor ki: "5 lira için canından olmaya değer mi?" tinerci de: "ben canımı yolda buldum" diyor. Bu söz çok şey anlatıyor aslında. Hata kimde? Doğduğundan beri sokaklarda yaşayan insanlarda mı yoksa onları böyle bir hayata iten ebeveynlerinde mi? Çözümü topluca linç etmek olmamalı. Sonuçta bu hayatı onlar da yaşamak istemezdi. Dışlama yöntemi hiçbir şeye fayda getirmez. Bu insanların bir çoğu düzgün bir yaşamın hayalini kurmaktalar. Bu işi sadece devlet eliyle vatandaşlar çözebilir.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bahçelievler de ki haberin yapıldığı yerde bizim pederin mekanı

Polise her allahın günü ihbar ediliyor ama gelen giden yok.

Çalınan takılarmı, etrafta ki ablalara taciz mi daha neler neler yapiyorlar.

Bizim guvenlikciler iceri girmeyin disarida ne yaparsaniz yapin anlaşması yapmislar

Iceri girerlerse dayak diyorlar: ) bahcelievler evlendirme dairesi mekan bu arada işin b..u çıkmış durumda

Suriyelilerde var bu isin icinde.adam evlenmeye giderken bunlar yüzünden öldü. Emniyet ve vali kesin çözüm üretmeli bunlara

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman scirocco vardı, kendim kullanmıştım. 3 tanesi ön kapıta bindiler. Izmir fuar evlendirmede. Ben de devam ettim. En son yeşillere çevre yolunda yavaşlayınca kurtardılar kendilerini. Oradan geri dönmeleri epey sürmüştür. En azından benden sonra çıkan 3-4 gelin arabası rahat etmiştir. Ha yaptığımız doğru mu değil. Bu şekilde öldüren bile var ezip.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konvoy da yapılır şehirdede gezilir niye kendini kısıtlasınki arabayı süsleme birde gerekirse sırf o gün için araca sıfır zindan spec dediğiniz türden film çek.. kafan kulağın rahat en pis semtlerde bile gez arabanın içinde gelin damat..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf bu yüzden kendi gelin arabamı kendim kullandım daha temkinli olduğumu düşündüğüm için insan o kadar stres oluyor ki 1 hafta önceden kuaför fotoğraf çekimi gelin alma düğüne gitme vs tüm yol güzergahlarını kafamda ayarladım en tenha nerelerden geçerim diye ama yok buluyorlar bir şekilde ve insan cidden katil olabilir kazasız belasız atlatmıştık neyse aklıma gelince bile stres oluyorum.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben düğünümde akraba koruması bir araç önde bir araç arkada şeklinde gittik sıkıntı yaşamadık.
    Gelin arabası olduğumda Subaru vardı subaru varken pek yanaşmadılar yaklaşan olunca da gazı kökleyince kaçıyorlardı
    Ankaranın apaçileri biraz efendi galiba İstanbul'da bırak gelin arabası insan yolda yürürken tırsıyor
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Evet gelin arabası kiralanır sektörde güvenin adıyız. yeni bir girişim ezgeç dugun arabasi kiralama

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aslında güvenlik şirketleri böyle bir hizmet verse
    Var mıdır acaba
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberin abartılığı kadar konuyu açan üyenin habere bakış açısıda abartı.. Işıklarda can güvenliğimiz yok artık ne tarlabaşısı ne düğün konvoyu ??
    .

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- düğün konvoyu
    2- asker uğurlaması

bu ikisini oldum olası sevmem kişi eğlencek diye başkalarını rahıtsız etmeye hakkı yok, sokak aralarınd adat dat diye bağra bağra veya görültü çıkarmaya gerek yok,ki edersen eğer bu tip olaylarlar karşılaşma oranınız yüzde yüz artar. bu sadece kendi görüşüm.
    DRİLL
    Dr.Ecu

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan sonra ki buluşmalarınızı GABAR dağında yapın sonuçları inceleyelim panpalar. DÖVLET BİZİ GORUSUN diyerek gidin bakalım ne oluyor

Tamam haklısınız belki ama polisin akreple girdiği yere siz ne sanıyosunuz da kendinizi mercedes cabrio gelin arabasıyla giriyorsunuz.

Devletin polisi başından söylüyor zaten ben akreple giriyorum normal araçla grmeye götüm yemiyor diye.

Hala DÖVLET BİZİ GORUSUN diyorsunuz. Polisini koruyamıyor.

ersandeniz
    Misafir
    Gündüz konvoy gürültüsüne neredeyse şükreder hale geldim, geçen gecenin 1inde batıkentte sözde nezih sitelerden birine korna çala çala gelin getirdiler, üstüne bir de eğlendiler site önünde yüksek sesli müzik yayınıyla..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)