Bunun Modelini bilen var mı ?
![]()
konuyu unutmuşum..o mavi airmaxları verip yerine çok daha güzelini aldım hemde orjinal..ama internet alışverişi benim için bitmiştir sizde dikkatli olun.
2000 A3 8L
benım aır maxler stılık sıfır kutusunda
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
güncelllllllllllllll
www.honda-tech.com
Abiler affınıza sığınarak hortlatıyorum konuyu önerinizi isteyecektim. 8 saat boyunca ayakta çalışıyorum neredeyse, rahat konforlu bir ayakkabı önerir misiniz? Hoşuma giden bi nike airmax trax modeli var siyahı. bu airmaxler nasıldır genelde sabit çalışırım pc başında ama AYAKTARahat mı bu modeller sizce? Ayağım çukur taban diye tabir edilen bir ayak sizce alsam bi süre sonra beni üzer mi? Varsa başka önerileriniz beklerim teşekkürler.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Airmax 90 cok rahat degil. 360lar iyi guzel rahat. New balancelari acikcasi cok rahat bulmuyorum ki onleri vok ccabuk cokuyor cok az giyilse bile. Benim en rahat oldugum ayakkabilar nikein yuruyus icin urettigi sert sungerimsi tabanli ayakkabilardi. Yarin bakar soylerim modelini eger duruyorlarsa. Ama deneyerek almistim ben de deneyerek alin tek bir modele cok takili kalmayin. Ayrica reebokun hava yastikli modeli de cok rahattir.
Ben 3 NB 574 eskittim. Genellikle hep az giyilen ayakkabilardan olmasina ragmen hep burnu coktu sekli semali kaydi cok cabuk. Digerlerini bilemem ama deri olmayan 574ler cok cabuk eskiyor ve aman aman rahat degiller.
skechers dan dandik başka marka mı var![]()
Tavsiyem Airmax 360 olur. Ayrıca pek çalışmaya uygun olmasada Toms lar acaip rahat.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Ayrıca TR de varmı bilmiyorum ama Altra marka inanılmaz rahat.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Abi 360a kesinlikle bakacağım tomslarada bakabilirim en azından denerim fikir edinirim teşekkür ederim
O markayıda şimdi hemen inceliyorum rahatlıktan sonra dayanıklılık önemli benim için umarım istediğimi karşılar hocam sağolun
Çok teşekkür ederim yorum için airmax 360lara bakacağım kesinlikle.
Abi nb nin tiplerini bir tek ben mi sevemedim şu yeryüzünde bilmiyorum ama kesinlikle deneyeceğim mağazada teşekkür ederim öneri için abi![]()
AC/DC Back In Black
Skechers' lar dayanıksızdır ama çok rahat ve hafiftir. Columbia' nında çok rahat ve çok güzel ayakkabıları var. Hem trekking için hemde spor olarak kullanabileceğiniz modelleri mevcut. Benim peder ayakkabı hastasıdır, Columbia' dan başka ayakkabı geçirmez ayağına.
Nike nightgazer aldım topuk kısmı yastıklı olduğu için çok rahat ve 2. günden sonra tabanımda ağrı sızı kalmadı çok şükür. Gerçekte çok daha güzel öneririm kesinlikle siyah beyaz modelini aldım ve koşu ayakkabıları gibi çok kaba değil.
AC/DC Back In Black
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)