nike roush one veya adidas zx750 serisine bakın bana göre bunlar en rahatları gundelık kullanım için nerdeyse butun air max modellerini kullanmış biri olarak söyluyorum![]()
nike roush one veya adidas zx750 serisine bakın bana göre bunlar en rahatları gundelık kullanım için nerdeyse butun air max modellerini kullanmış biri olarak söyluyorum![]()
ne aldın hangi model ve kaç para nerden ? bunları paylaşırsan en azındna diğer akradşalara örnek olablilir
Tabi ki önce ki postumda yazmıştım altta kalmış bir daha yazayım 230 liraya deichmann'dan aldım her mağazasında vardır nike storeda'da var.
"Nike nightgazer" aldım topuk kısmı yastıklı olduğu için çok rahat ve 2. günden sonra tabanımda ağrı sızı kalmadı çok şükür. Gerçekte çok daha güzel öneririm kesinlikle, siyah beyaz modelini aldım ve koşu ayakkabıları gibi çok kaba değil.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
airmax kullanıyorum çok uzun yürüyüşlerde (5-6 km) feci topuk ağrısı yapıyor.başka hiçbir ayakkabıda bu problem olmamıştı
Ya bende bir ayakkabıya takildim ama cok tereddutteyimnumarasi olur mu olmaz mi bilemedim. Diger ayakkabilar 44 iken bunun 44ünü denedim. Resmen ayagimin yarisi disarda kaldi..
https://www.google.com.tr/search?q=n...FJYrE_VBfiM%3A
istanbulda olanlar kesinlikle foot locker'ı takio etsin 1 sene önce 99 liraya nike air flight falcon almıştım.
küfür gibi bir fiyat
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)