Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı
Bundan başka bir konu daha mı açmıştınız, sormamın nedeni bu konu başlığında ad soyadı sonrasında Dolandırıcılık ibaresi geçiyordu "şuan kaldırılmış" şimdi de bu ibareyi kullanmadım diyorsunuz "yanlış anladı isem özür dilerim", bakın sizi gerçekten çok iyi anlıyorum yaşadıklarınız üzerinizde negatif bir durum oluşmasında direk etken, empati yapıp ben nasıl davranırdım diyorum ve aşağı yukarı sizden çok farklı olmazdı, bir süre ulaşamamışsınız ve bunun üzerine kurgulama başlamış, ilk yazınızda nitelikli dolandırıcılıktan bahsediyordunuz, net olarak bu yazmıyordu fakat her şeyin planlı programlı olduğundan ve söylenen her şeye bir cevabı olacağından bahsettiniz, dediğim gibi sizi çok iyi anlıyorum, lakin birde şöyle düşünün, bu problemlerin hiç biri yaşanmasa ve siz bu jantları net olarak alsaydınız şikayetçi olduğunuz kişiden daha ADAM biri olmayacaktı, haksız mıyım? Hatta size düşük fatura göndererek üstüne işleyeceğiniz suça ortak olacaktı.
Aranızdaki konuşmaları gene siz ve karşı tarafın vermiş olduğu loglardan okuyorum, bu kişi hiç bir zaman söylediklerinizi inkar etmemiş ve hesabın totaline baktığınızda aksine sizden "paranın tamamının ödendiğini ve alacak verecek kalmadığını farz ederek konuşuyorum" daha zararlı hale geliyor, verdiği komisyonlar nedeni ile, işte başa gelmeden olmuyor bazı şeyler, burada ki tek problem iletişim kopukluğu, aynı dili konuşup farklı açılardan bakmışsınız bu duruma, siz parayı geri istemişsiniz "haklı olarak" oda jantları gümrükten almanızı ve geri göndermenizi istemiş "haklı olarak". Bu yaşananlar "iyi, kötü" mutlaka bir sonuca varacak, geriye ne kalacak, bir çoğumuz konuyu baştan sona okumadığı için "sizin bir anlık sinirinizden ve paranızı geri alamama endişenizden dolayı" karşı tarafın dolandırıcı olacağı kalacak.
Sözlerimin en başında tepkimin sizle aşağı yukarı aynı olacağı yazıyordu, farkı şöyle olurdu dolandırılma yerine farklı bir kelime kullanırdım. McS_R53 MERT CAN BAYAZITOGLU Ulaşamıyorum/ticari anlaşmazlık vesaire.
Sözlerimle sizi incittiysem gerçekten özür dilerim, maksadını aşan cümleler değil, aksine yapıcı olmaya çalışıyorum.