drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı
Algi oyunu yapma....
Iki mesaj once, cahil degilim diyorsun ama cehaletin dibisin dibi...
Varsa bir davan onu savun, karsindakinin soylediklerini itbarsizlastirmaktan baska yaptigin birsey (şey eklendiği her şeyden ayrı yazılır) yok...
Anlat herkez (en gıcık yazım yanlışlarındandır ha şarz ha herkez!! doğrusu herkes olacak) bilsin ozaman (doğrusu o zaman olacak yani ayrı)...
Peki demezlermi ? (derler derler soru ekleri ayrı yazılır derler)
Sen neden lafi geveliyorsun ? Onu bilmiyorsunuz, bunu bilmiyorsunuz diye ?
Yaz herkez (bir kez daha aynı hata) gorsun, ben sana neden sana misafir oluyorum ?
Senin ne farkin kaldi foruma yazamayan Mertcan'dan ?
Sende (dahi anlamındaki de ayrı yazılır) yazamiyorsun, beni misafirlige cagiriyorsun...
--------------------
Sen Mertcan'a guvenmemissin, mali cekmemissin, Mertcan nasil sana guvensin ? Sen mali cekmeyen ardiyeyi kol gibi yapan adama'a 2 jant daha gonderirmisin ? (soru ekleri ayrıydı abi)
Oyle degil bu isler, bir is yaptiysan bedelini odeyeceksin....
Distributor'un getirdigi mali, sen kendi basina gumruk islerinin G'sini bilmeden getirmeye kalkarsan, bir bedeli olacaktir...
Isi bilen adam, koltugundan kalkmadan, her gun bir set Mugen GP getirir, sikintisiz, kilciksiz..
Isi bilmeden bu islere girdin mi, boyle bedeli olur...
Sen adamin ustune gidersen, ailesine kadar izini surersen adamda engeller...
Mugen GP gibi jant alip, iade edecegim dersen, adam seni engeller....
Senin derdin jant mi ? Janti alirken cikan sorunlar yuzunden karsi taraftan intikam almak mi ? Saplayabildigin kadar masrafi ve derti (burada sertleşme olmaz derdi olacak) Mercan'a (sanırım isim Mertcandı) mi saplamak ?