Musaıt olunca yollarım paşam :)
Printable View
Son durum nedir?
Bu olayla ilgili avukata vermediyseniz eger size cok iyi bir avukat onerebilirim.
Arkadaş mesaj atmış konuyu çözdük konuyu silebilirmisiniz diye. Üzgünüm silemiyoruz yani sıkıntılı dönemde konu açıp sıkıntı geçince konu silinmiyor.
herkes forumu işini görene kadar kullanıp sonra sütten çıkmış ak kaşaık misaline dönmek istiyorda yok öyle bi dünya.
Vay be konu dolandırıcı olarak kaldı :D Google indexte aldı hadi hayırlısı :D
Google'a Araba dolandırıcılığı falan yazanlar bikaç sayfa sonra konuyla karşılaşabilirler :D
en azından konu başlığındaki dolandırıcı silinmeli bence, iş iftira davasına kadar gider..
Sorun çözüldü.. Mağduriyet konunun açılması ile giderildi.. Almak isteyen alacağını aldı.. O zaman söylenen yaşanan herşeyi yok sayalım, söylenmemiş, yaşanmamış farz edelim.. :S
Konu madem çözülmüş, bir zahmet edip "arkadaşlar böyle böyle hallettik" yazmak bu kadar zor olmamalı.
Konudaki en güzel postlardan birisi. Her konuda da bu durumla karşılaşıyoruz. Konu açıldığı zaman herşey en ince detayına kadar, bir civatanın somunun bile hesabı yapılarak yazılıyor, ama taraflar konuyu çözdükten sonra halledildi kapatabilirsiniz. Kim haklı kim haksız, nasıl çözüldü bilemeden iş bitiriliyor.
sorun cozulse bile yapılan iş ortada. bir ceza alırsanız sabıkanızda sizle beraber yürür gider. ben cezamı cektim halloldu hakim bey sicilden silermisiniz diyebilme sansımız nasıl yoksa burdada kalmalı.
Tabi ya babanızın forumu ya isteyince yandım yardım edin işin bitince konuyu silin ...
Bu konu yada benzer konular kesinlikle silinmemektedir ....
Konu sahibi konuyu kapatayım isterken alevlendirdi oda güzel :)
Sonucu yazmak ne kadar zor olabilir ki ? "Sorunumuzu çözdük, ilgilenen herkese teşekkürler" gibi en azından