ister 101 doları 100 dolar gösterin isterseniz 100000 doları. ikisi de tamamen aynı şey..
Printable View
Birsey yakalamadim canim :) sadece soru soruyorum ama nedense cevap gelmiyor :)
Adam bir daha yazmayacağım dedi ve dediğinden beri yazmadı.. O yüzden cevap gelmemesi nomal..
Benim soruma cvp gelmesi lazim ama :)
şu başlıktaki sağduyulu insanları da tebrik ederim, en azından okuyarak, dinleyerek yorum yapmışlar. cidden, linç kültürüne çok alışkınız. anlamadan, dinlemeden tek taraflı, sahtekar, üçkâğıtçı vss deniyor. dolandırıcı seklindeki başlığı hiç sevmedim. linç kültürünü artık bırakmamız lazım. yapılan karşılıklı yorumlarla iki kişinin uzlaşması da engelleniyor kısmen.
bir de herkes kabadayı olmuş ya. bırakın babacım bu işleri artık ya. bi gün başınıza çok büyük bela alırsınız.
Arkat da, Selçuk'un bildiği şeyleri biliyor olmalı ki Selçuk soru sorup bi netlik getirmek istemiş ama 3'cü kişi olarak yaptığımız yorumlarla ortamı farklı bir tartışmaya sürüklemeye gerek yok ;)
Neyse ben beklemiyorum artik cevap :) gerek yok
Yanlıs anlamayın ama o sorunun konuyla ne alakası var ? Eğer size boyasız kazasız dıye kazalı araba sattıysa sizde ayrı bi konu acında bilelim kim nedir ne değildir. Ortalığı germe amaçlı yaklaşımlarda bulunmayalım lütfen.
Ortaligi germe gibi bi amacim yok, birsey merak ettim sordum bu kadar ...
yancılar hemen çıkıyor ortaya :)
Yazılarınıza göre başlatmış olduğunuzu öngördüğüm hukuksal sürecin detayını yazmalısınız amaç gelecekteki mağduriyetleri engellemek veya karşılaşıldığındaki yolu insanların belirleyebilmesi için.
Bir de açıkçası suçlu veya suçsuz birine dolaylı olarak"söylediğin her şey mahkemede aleyhine delil olarak kullanılabilir" dendikten sonra yazmamasını bir tek ben mi normal buluyorum?