Arenimo Nickli Üyeden Alıntı
Mertcani cok eski tanirim , evet belki her gun her gece takilmislugimiz yok ama Arkat abi bu olayi anlattiginda cok sasirdim bi yanlislik var dedim cunku boyle seylerle ugrasicak biri dgildir
Herkesten ricam sunu bilelim burasi bir mahmeme degil cadi kazani kurmak hos degil
Hirsiz , dolandirici , 3 kagitci vs ve gibi cumleler hos degil sonucta daha yargi sureci baslamamis bir olayi buraya acman olmamis simdi ,
Mertcanin elinde de makbuar var oyle gozukuyor ki parayi sana gondermis simdi olur bu olay ispatlanir pazartesi parayi tekrar gonderdiginde cekerse ne olucak ? Mertcan hakliysa diger zamanlarda gonderdigi paralari alamamissaniz ve parayi pazartesi hesabinizda gorurseniz ne olucak ? Sonucta google da bu cocugun ismi indexlendi bu konuyla kaldi ki dusuk fatura kestirmissiniz bu da ciddi bir suc vergi kaciriyosunuz burdan size bir ceza cikacaktir ayrica kul hakki Allah kitap isine girmeyelim sonucta buda dusuk fatura kesmek kestirmek vergi kacirmak da kul hakki yemek haram vs vs uzar gider ,
Peki bu Mertcan hakkinda hakaret edenleri Mertcan mahkmeye verse ne olur hayir benim anlamadigim iki taraf birbirine hakaret etmiyorken yancilara ne oluyo ne cok seviyosunuz cadi kazanini beyler bir sakin olun kimseyi sucu ispatlanana kadar bu tarz seylerle itham edemezsiniz bi kendinize gelin