Yahu girin internete paypal hesabı açın 10 dakikalık iş uğraştığınıza değmez bu kadar
Printable View
Yahu girin internete paypal hesabı açın 10 dakikalık iş uğraştığınıza değmez bu kadar
Vay arkadas. karşı tarafın ailesi yokmu ? Eleman izah etsin ailesine durumu , anlaştık desin ve aileside parayı sana göndersin.Bir iş bu kadarmı zor olur ..
Simdi bankadayim gelmis ama sadece 200 dolar yollamis cekmedim
Devamı da gelir ve tatlıya bağlanır inşallah.
Dusuk gonderecigini biliyodum ama bu kadar dusuk olacagini tahmin etmemistim bu is cok uzadi artik bunaldim
Sen benimle kafa yapiyosun heralde mert can bayazitoglu bu ne demek oluyo ben 1 bin dolari kabul etmiyojen sen 200 dolar para yolluyosun isim gucum bitti seninle ugrasiyorum burda herkesin onunde SOZ istiyosun paranin tamamini yollarim diyosun yolladigin paraya bak bune ya dilenciye sadaka verir gibi 200 dolar cekmedim parayi avukat paranin tamamini yollamadan cekme dedi bir gun verirsin o gun giderim cekerim bugun 200 dolar icin 10 kere bankaya gittim soz veriyosan arkasinda dur
Sayin admin rica ediyorum bu konu silinmesin
ben ugrasmaktan yoruldum AVUKATA vekalet vericem ne gerekiyosa islemlere baslasin hukuki islemlere basliyorum herseyi burdan paylasicam tesekkurler.
Bu konu daha uzar gider.
Ne oldu 1000$ gelirken mesafe uzu die 200$ dustu
Ailesinin tek kalemde odiyebilecegini soylemisti. O sekilde halledilsin, onlara gondersin 200 200, bu sekilde maddi sikisiklik yasayan adami ugrastirmanin manasi yok.
bu konu uzar gider
2 tarafıda tanımam etmem sadece ara ara konuya goz gezdiriyorum ama kusura bakmayın iş yapmayı bilmiyorsunuz
Adamin bir dedigi bir dedigini tutmuyoki is yine uzucak tamam diyor yine bir puruz cikiyo tama sozlestik desinki arkat ben senin parani 15 gun sonra yollucam susarim burda gurluyo hakliymis gibi kendini savunuyo sozde yollamis oldugu dekontu burda paylasiyo 1 bin dolar benim haberim yok numara vermiyo bugun para yollamis 10 kere bankaya gidiyorum numara vermis demekki yalan hani westernden numarasiz para yollaniyodu boyle bursey gormedim ben bu nedir anlamiyorum
Sayin admin biraz duygusal olucak ama inaninki burdaki iyi veya kotu yapan arkadaslarima sesleniyorum ESİM okudu o bile ben olayi bilmesem ben bile inanicam az kalsin mert cana diyor insanin zoruna gidiyor yasananlar yalan dolan olmasa yine susucam ama bu kadarda olmaz omrum bitti dusunmekten herkes hata yapar bende hatalim dogrudur ama hatasini kabul etmeli insan bugun yasiyorum yarin olsem acaba vicdani sizlamiyacakmi 4.650 tl zengin etmez kimseyi parayi bir kenara koyuyorum insan bu kadarda enayi yerine koyulmaz neler cektim ya uykularim haram oldu herseyi goze aldim artik amerika deil baska bi yer olsa basip gidicem o kadar yani
arkat kardeşim bence celallenme hemen demek zor tabi yerinde olsam bende senin ruh halinde olurdum.. ama şöyle düşün yollamıycak adam 200 dolarıda yollamazdı bence parça parça atıcak parayı o verdiği hesaba bütün parayı ne kadar zaman sana dediyse o kadar bekle bence.. o zamana kadar vermesse o zaman düşünürsün alternatif yolları. yoksa 200 doları niye yollasın onuda yollamazdı.. gerçi 200 dolarda çok çok az paranın bütününü düşündünmü ama belki onunda bir bildiği vardır..burda yazar..
Bende beklemeniz taraftarıyım.
Avukata vekalet filan vermeyin, 2 hafta bekleyin bence.
Karşı tarafta ayarlamaya çalışıyordur, belki de sizi sıkıntıya sokarak göndermeyi planlıyordur bilemeyiz.
Ama bekleyin, yatırmazsa zaten haksızlığını kabul etmiş olacak.
Kafanıza çok takmışsınız, farkında değilsiniz takıntı olmuş resmen sizde bu durum. Bütün düşünceleri bir kenara bırakıp en fazla 5bin tl dolandırıldım dersiniz(evet miktar fazla fakat sağlık,sıhhat,huzurdan önemli değil), hakkınızı öbür tarafa bırakırsınız.
Kendinizi göremiyorsunuz, dışardan bir göz olarak söylüyorum, takmayın bu durumu bu kadar.
Ev yaşantınıza kadar sokmuşsunuz olayı, hiç gerek yok bence.
Benim zoruma giden durum burda esiyo gurluyo tamam paran olmayabilir eyvallah o zaman burda deki arkat ben sana 200 dolar yatircam falan filan gerekirse beklerim ama 1 bin dolar yatiririm falan filan sonra soz aliyoruz herkesin onunde sonra kufur eder gibi 200 dolar hic yatirmasin bekleyelim gun versin o zaman goruselim insanin takmamasi elinde deilki madem ben sucluyum neden bu kadar mucadele ediyorum burda beni sevmeyen haksiz goren arkadaslara ayri ayri cevap veriyorum ve konumda hakli olmama rahmen neden ugrasayim bu kadar kendinizi benim yerine koyun HERKESTEN AYRİ AYRİ OZUR DİLİYORUM kusuruma bakmayin basinizi agirttim
Fakat 5 binden ziyade insana koyan aldatılma,(konu sahibinin affına sığınarak)enayi yerine konulma hissi insanın zoruna giden şey.