ezele kurban olsun polat:P
abi zevk vermeyen yanları devamlığın olmaması ve saçmalası kopuk kopuk veriyolar hangi arada derede hocanın kafayı kanatıp kaçırdılar ordan ordaki adamlar ne işe yarıyor![]()
Kurtlar vadisi kabak tadı vermeye başladı yılan hikayesine döndü izlemiyorum artık.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
kimse ölmüyo çatışmada fazla çıkmıyo onnda![]()
son reklamda kacırdım adamı atıyo arabayı alıyordu cevat polat yakaladımı ordaa?butun dızıyı ızle son reklamda kacır![]()
tamamen sorunu okopuk kopuk baştan aşağıya kopukluk var dizide iletişmi yok falan filan ondan tat vermiyor
kaç bin euroluk jeepin anahtarında üstünde kapıları açık mı bırakılır kardeşim
![]()
aslan akbey zamanlarında KV çok iyiydi... şimdi bayıyor artık...
abuzer komurcu dıyelım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
2 haftadır izlemiyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bıde şunlar var, ya bu cevat, kel elemanın has adamıydı ne cabuk sattın hemen,(yada bırbırınızı) ıskender bu kdr boş adam degıldı yalnzıları oynuo en gozume carpan sey o daha kac ay once bu adam 30 korumayla gezerdı hadı musteşar zamanıyken desek, olmadan oncede saglam koruması fılan vardı dıe haturlıorm.. noldu bu adam tek kısı evıne gırıo max 5 kısı koruma evde.. şimdi bi kenanla gezıo oda öldu tek basına yalnız kalır bı yerde kafasına sıkarlar ahuah
bide kelin oyunculugunu begenmıorum o kdr bılemıorum beklenen havayı getıremedı dızıye..
ıskender yalnız , memati cocuk derdınde iş cıkmaz, bulutta sessız kaldı e bunlar dızıyı goturuodu ztn ratıngı alıodu..
bı cevat şimdi oda ölurse filan iptal komple dizi...
bu bolumde bı konusma guzeldı ulkeyı ele gecırmenın yolu medya ve para dedı sora savunma sıstemı dedı bu tıp olaylara daha cok degınılmesı lazım...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Polat'ın ramboculuğu sıktı artık.
Eskiden çatışma sahneleri güzel olurdu , şimdi polat tek başına indiriyor maşallah herkesi.
bayadir izlemiyorum, yakinda heralde polat kirmizi mavi hap secimi yapip telekom uzerinden matrix e baglayacak az kaldi.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Berbat ve zaman kaybı bir bölümdü
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
abi cevremdeki butun kv izleyenler ayni fikirde , gun gectikce siciyolar . ya gecen aksam uykum kacti can sikintisindan kv nin eski bolumlerine daldim 5 bucuk saat araliksiz eski bolumleri izledim ard arda , nasi dayanmisiz ya ole hafta hafta . her bolumdemi aksiyon olur merak olur yaa .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
adam her attığını vurur normaldeiskoya sıktı tutturamadı
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Link i kurtlar vadısı mailine postalayalım belki bir yararı olur![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)