artık abdülley orda rahat rahat tedavi olur :D bakalım hafızaya nasıl bişey gelcek..
Printable View
artık abdülley orda rahat rahat tedavi olur :D bakalım hafızaya nasıl bişey gelcek..
Abdülhey bence de ölmedi :) Onun gibi bu dizinin başrollerinden biri böyle pat diye ölemez , öldüremezler bence :D :D Aytepe53'e katılıyorum bu arada :)
Abdul ölmez vatan bölünmez :)
Bariz ölmedi abdül.Polat müsteşarı yokluyor.Diziyide iyice cılkı çıkmadan sezon sonunda bitirseler iyi olur.
B.ku cıkıyo artık iyice :)
Abdül soru işeretleri içersinde kaybolacak ve yakında sinema filmi çıkacak...
dimedi dimeyin...
valla aşkı memnu daha heyecanlı namussuzum:D
tadı kaçtı son izlediğim bölümde yine polat ölüm kalım savaşı veriyordu bu gün baktım az bişey, yine bilinç kapalı:D
iyice cıvıttılar 2-3 bölümdür izlemiyordum dün izledim iyiki izlememişim dedim nedir bu saçmalık anlamadım gitti
kalp pili gibi bişey taktılar yada şu enerjş veren vucuda yapıştırılan şeylerden
makinanın ucunu cekmişlerdir ritm dinleyemiyordur vs vs
abdül ölmiyecek
bu arada dikkatinizi çektimi
dini öğeler çoğaldı dizide
dizi saçmaladı zaten de
namaz kılmasının veya dini öğelerin neyınden rahatsız oldununz onu çözemedim ?
Dizi iyice kötüledi ya. Gündemle çok dalga geçildi inceden. Darbe duası falan... Bence direk artık hükümet yaptırıyor. 3 kötüleyip 10 övüyorlar gibi geliyor bana.
polat bosamadi gitti esini.abdülhey ölmedi polatin kafasinda vardir bir düsünce...
neyine ayar oldun?unuttun sanırım ama müslüman bi ülkede yaşıyoruz..
başka dizide kiliseye gidip dua etseler bu kadar tepki vermezsiniz,adam namaz kılıncamı suç oluyor.bana tuhaf geliyor bu tip sözler
aynen öyle işte hatta artık 1 kötüleyip 20 övmeye başladılar..
nede olsa bu akepe anasının gözü insanları nasıl kandıracagını cok iyi biliyor...
şuna eminimki o diziyi izleyipte ''aaa görüomusun devlet bizim için böyle çalışıyo yok millette ne sanıyo'' falan filan diye düşünen bir çok insan vardır diye tahmin ediyorum..
sonucta hemen hemen herkezin gözunde dizi gercekleri yansıtıyo diye bi itibar kazandı