+1
Saçmaladılar...
Printable View
o degilde dizi gercekten pembe diziye dondu yok millet evlenio falan
insan bazen ulan adam istihbaratci nasil evlenir dio bkz. 007 :) adam evlenmio her ulkede bi manitasi var
polat da oyle yapsaydi ne boyle ask adami modeli :D daha heyecanli olurdu millet bunu istiyo (ask-i memnu,yaprak dokumu, kucuk kadinlar) :)
Namaz tabiki kılınabilir, gayet normal bu.
Ama diziye hükümetin yön verdigi dogru, ne isterlerse onu yaptırıyorlar.
Kurtlar Vadisi tayfası olsun, Acun olsun hepsi zaten Fetullah Gülene yakın adamlar...
Ben 2 aydır izlemiyorum, hic de yoklugunu hissetmiyorum.
Bence siz de izlemeyin, bos beles isler...
Ezel çıktı çıkalı 1 kere seyretmedim aylar sonra geçen gün reklamını gördüm lan dedim 4 sene bunumu seyreyttik.
Yengenın yiğene gösterdiği şevkat polatla iskender kovalamacasını geçti bence :D Kurtlar vadisinıın eskı tadı yok artık bence el atmaları gerekıyo bu konuya
o bu değilde aşk-i memnuda adnanı yine kandırdılar adamın hala haberi yoktur behlül eni sonunda adnan'ıda götürecek benim içime öyle doğuyor :D
bu diziden başka izlenicek dizi yok aşkı memnu mu izlicez aptal karılar gibi
bende çok sıkıldım kurtlardan hatta artık gece internetn izliyorm ama okadar bagımlısı olduk ki yeniden kurtlar vadisi pusu bitsn başkası başlasın gene herkes izlicek ama arkdşların dedi gibi harbi aşkı memnu fln daha heycanlı :D
pkk lıların sınırdan teslim olması konusunda yaşanan spekülasyonlardan sonra başbakanın olaydan haberi olmadığınu vurgulamaya çalıştıkları an bitti dizi.. bu haftaki bölümdede iskender bi yapamadı şu askerlerde darbeyi diyerek dizi nasıl bir hükümet yalakası olduğunu ortaya çıkarmıştır...
bunlar çok hassas konular arkadaşlar.
biz konuya geri dönelim bu adam ölecek mi yaşayacak mı :)
yasıyacak kesın : )
Kurtlar bende ocak başından beri bitmişti, geçen akşam bi 10dk izledim tat vermedi daha da izlemem diye düşünüyorum artıkk :)
e bu abdül resmen ölmüş