kanal 7 de polat kafa kesıyo
izledim bende yazık oluyo cerrahpaşalıya polat abimiz döktürüyo yine
''racon kesmiyorum kaffaaa kesssiiiyooruuuumm''efsane sahnelerden oldu artık.
süleyman çakır istanbulun sefiridir biad edin diyo çakır da sümüklerini çekerek elini uzatıyo falan ölüm ya..
boom boom pow kafa gitti.
kurtlar vadisinin netten izlenemediğine yönelik pana filme attığım eleştirisel mailime gelen cevabı sizlerle paylaşayım:
"Soner Bey bizde sevenlerimizi en az sizin kadar düşünmekteyiz. Bizler çoğu sevenimizin çeşitli nedenlerden dolayı diziyi internetten takip ettiklerinin bilincindeyiz.Bu sebeple sevenlerimizin dizimizi dediğiniz şekilde rahat bir şekilde izleyebilmeleri için yasal mecralar oluşturuyoruz. www.panadizi.com , Kurtlar Vadisi Pusu İzle ? Son bölüm, fragman izle - Mynet - Video , Kurtlar Vadisi Pusu Videos - Dailymotion - panafilm , Kurtlar Vadisi Pusu | İzlesene.com adreslerinden dizilerimize ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz bunun yanı sıra en kısa zamanda youtube içerisinde de kendi resmi kanalımızı oluşturacağız buradan da izleyebileceksiniz.Bizim mücadelemiz dizilerimizi korsan olarak yayınlayan, emek hırsızlığı yaparak dizilerimiz üzerinden haksız kazanç sağlayanlarla.Bu mücadelemizde bizlere destek olacağınızı umuyor ilginiz için tekrar teşekkür ediyoruz."
Cem İçtürk
Bilgi Teknolojileri Direktörü
yeni bölüm fragmanı güzel..
abdül acaba ihanetcimi cıkıcak?
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
abdül çıksın sıkmaya başladı zaten... çöplükten geldi yine cesedini çöplüğe atsınlar![]()
Konunun içinden biri olarak söyleyebilirim ki, Dizi yapımcısı şirketler yada kanal yönetimi, Dizilerin eski bölümlerini netten tekrar izleyebilmenin ne kadar büyük bir pazar olduğunu gördüler. Şuan online dizi izleme sitelerine savaş açtılar. Şimdi keni anlaştıkları ve izleme başına para kazındıran video sitelerine kendi hesaplarında izletmeye başlayacak ve daha fazla para kazanma yoluna gidecek.
Not: Bu pazar şuan aylık 150.000 TL lik (hatta çok daha fazla) bir pazar.
abdül değil hain.
zaza bence.
yeğenleri için![]()
son 3 bölümdür benim işyerinde çekiyorlar maltepede, biraz izledim zazayı pusuya düşürüyorlardı galiba..
merak ettim hain kim
aylardir izlemiyordum:
memati gene kuduz kopek
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 konuk)