Katılıyorum...Ama ben sewindim ewde olmıycaktım ztn yrn izleyemiycektim=)
Printable View
ben trt dedim ama trt ve diğer kanallar aynı parayı verirse bu ülkeyi hortumlayanlar kazanacağına devletin kanalı kazansın dedim.. ha panafilm in istedigi rakamı verirler veremezler o ayrı konu.. iktisadi tarafını bilmiyorum malesef bu ürünün.
neyse olan bize olacak bizde gidecegiz pb dex falan izleyecegiz el mahkum..
atv ye gecicek sanırım
ahmet yeni spoiler yok mu?
sonu deli yürek gibi olmasında..
Transfer yok!
KURTLAR VADİSİ ATV'YE GİTMİYOR
Show TV'den ATV'ye geçeceği öne sürülen "Kurtlar Vadisi"nin hali hazırda öyle bir transferi söz konusu değil.
Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu Kurtlar Vadisi'nin Atv geçme söylentilerinin asılsız olduğunu yazdı; "Senarist Bahadır Özener ile konuştum. Show TV ile bu kriz dönemini en az zararla atlatabileceklerini konuştuklarını söyledi. Bahadır, ocak ayına kadar en azından gündemlerinde böyle bir durumun olmadığını da sözlerine ekledi."
http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx...&dt=2008/10/29
şimdi bu akşam varmııı yokmu???
onu hala çözemedim.
sımdı bu aksam ızleyemıormuyuz bırı acıklasn artk
evet bu aksam varmı yokmu biri biliosa yazsın lütfen
Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda yayınlanan ilk 3 bölümünden unutulmaz sahnelerle bu akşam Show TV’de…
diyor resmi sitesi.
bu aksam kurtlar yok tekrarı var
kurtlar vadisi artık showda olmıyacak büyük ihtimalle atv yada kanal d den devam edicekler sanırsaam ilerleyen günlerde görücez hepberaber ...
olsun da nerede olursa olsun :)
Garip olan Kanal D de aynı saatte olan dizisinin tekrarını verdi.
Simdi kim krizde kim oyun yapıyor?
show-kanald-show yine kanald fln :p:D
Medya sektöründe ödeme sıkıntısı var, ya da kendileri böyle bir sıkıntı yaratıyorlar demek daha doğru... gerek reklamlar olsun gerek programlar olsun...
Sanırım yapımcı firmalarda bu sıkıntılardan etkilenip işleri biraz ağırdan alıyor...ya da kızıştırıyorlar.