ınsallah adamıma bır sey olmaz
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ben izlemiyorum ama eskiden biraz göz gezdiriyordum. polatın babası hocaydı nerdeyse
her bölüm ezan okuyordu.Tav olmak yerine aksine memnun olmak lzm .Dizilerde millet
birbirinn anasına göz dikiyor güzel oluyor .Namaz ezan olunca güzel olmuyor.
Öğretici bir amacı oldugnu düşünmüyorum ama keşke insanlar bişeyler kapsa.Ben Allah a
şükür elimden geldiğimce ibadetimi yerine getiriyorum.Ne akpliyim nede bi tarikatla işim
var önemli olan aydın dinci olmak
kısadaca son noktayı koyum barı o kadar yazmısıısnız ama her keyun kendı bacagından asılır kım kıme ınanırsa ınansın bunun dıger tarafıda var yanıı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
tamamda Kaan gorusune saygimiz oldugundan suan boyle bi tartisma icindeyiz hala anlamadin mi?
saygimiz oldugundan biz kimsenin inancina ibadetine " ayar olmuyoruz " .
sen belki basta akp var diye namaz kildiklarini saniyorsun ama , kv'nin ilk bolumlerinden beri namazda kiliniyor, hadislerden de bahsediliyor , oruc , cuma gibi gunlerde vurgulaniyor . eski bolumlere goz atmak yeterli .
ben de akp taraftari degilim bir cemaatlede isim yok , ama bir siyasi goruse karsi olup bunu dinlede baglamak cok yanlis . din ve dini degerler herseyden ustundur ...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
tamam beyler ben yobaz köpeğim taşlayin beni![]()
Benim anlatmaya calistigimi siz anlamadikca orta yolunu bulamayiz bu isin..
Zaten cepten yaziyorum daha sonra bi din konusu acar konusuruz...
Ben yobazim.
konuyu bukadar abartmanın anlamı nedırkı ..olay kv dekı namazdan cıkmıs gavur ulkenın dınıne kadar gıtmıs ...dinine baglı adam vardı baglı olmayan ..fetullah ve ceaatcı anlayısı kaan dememıskı bıkaç sayfa egrı gelın baska nıcklı bır arkds savunmus z ...kaan herzaman namaz kılan bı arkdsımız ben bılıyorum boş bulunup söylemişssede hayatta olabılcek bı drum. .... ..bbence konu uzamasın uzarsa herkes bırıbırını dıncı yada dınsız olarak suclıcak buda cok ayıp bişi...şöle bi yazı var:
herkesin dini kendine ama ben buna inanıorum yada buna inanmıorum demek deil önemli olan saygı duymayı bilmek deil mi?ancak biz inancımızı savunmak konusunu abartıp herşein içine dini karıştırıyoruz.burda açtığımız etiketler bile din üzerine olabilio.bence bu kadar hassas ve kişinin seçimine bağlı olan bişei böyle basitce tartışmaya açmamalıyız.benim görüşümdür...![]()
www.honda-tech.com
Birsey yazmis dogal olarak bizde bunun uzerinden tartisiyoruz , nedir yani ?
www.honda-tech.com
dedigim gibi benim icin hic farketmez isteyen istedigi seye inanabilir saygi cercevesinden cikmadikcada her turlu dinsel tartismayada girerim .
www.honda-tech.com
http://webtv.hurriyet.com.tr/categor...vid=4659&bid=1
ahahaha tam sıcmıslar:
memati DR lara guvenmemekte haklıymıs![]()
www.honda-tech.com