teşekkürler erol![]()
teşekkürler erol![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
izledim salak kazım güzelim kızı vurmuş..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Senaryoyu bağlayamadılar mermisi bitmiş kızı kazıma vurdurdular yuh artık ayrıca bu bölümden iki atasözü cıkar
1 hiçbir iyilik cezasız kalmaz (Kazımı Polat Affetmişti Kazım Polatın bütün planlarını ayrıca memleketin ajanını Öldürdü)
2 Cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun (Memati güllü abdül varken polatın fellerle uğraşmasına gerek yok sağolsunlar her bölüm biri diğerinin işine işiyor)
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
sen ozaman fazla kaptırmışsın kendini..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ooo ben size soleyim 2 sezonluk daha konu cıktı
sımdı kazım bi kere sabunluk yapılcak o hatayla.
e polat la iskender anlasma yaptı kızın ustune.. kız öldü ortaklık bıttı bıde gene dusmanlık 2 katı oldu.
iskender anlasmadakinneri yapmicak tabi polat kovalamaya devam rahat rahat 1 sene surer bu.
bide sole bisey dusunuyom iskender de polatin kızı rahat bırakmıcak bence ya dogunca kacırır yada anne karnındayken offline yapar...
yada polata trip yapar ben senmiyim gibisinden![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)