Uçağı hazırlayın diyor arabayla gidiyorlar.Koskoca Polat Alemdar'a araba kullandırtıyorlar helal olsun.![]()
Uçağı hazırlayın diyor arabayla gidiyorlar.Koskoca Polat Alemdar'a araba kullandırtıyorlar helal olsun.![]()
Passat 32B
evet kabasakalın orası. petrol var orda ufak bi göbek falan o göbeğin bi tarafı kabasakal zaten diğer tarafı bi tepeye çıkıyor bahsettiğim yer o tepe. yarın köyde işim var gitmişken orayada bakarım çekimler devam ediyormu diye yazarım buraya tekrar
bastan sıktıydı ama sona doğru cok ıyıydı..
ya atvnın goruntusu vasat harbıden keyıf vermıyor donuk donuk hareket edıyor sankı,
show en ıyı o konuda,
atvde bence gelecegı cok ıyı deıl yonetmende deısmıs ztn..
atv de dizi izlenmez görüntü kalitesi olarak çok kötü
ingilizce konuşanlara takıldım ben ya
en son sahnede parmak izi doğru çıkmayınca "access denied" diyen ses , bukadarmı kötü yapılabilir.
klasik kv izledik superman polat,jack bauer çakması
vadinin ardındanda bir Ben10 iyi gider haaaaa senaryo olarak pek bir farkı yok nasıl olsa![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
türkiye üzürinde dönen gerçek oyunları gösterdiginden bence filmi herkez izlemeli kimi laflar zaten toplumumuza direk gaz niteliginde + yapımcı çok saglam arkalı olması lazım incirlikte fln film çekebiliyorlarsa bunlarıda conilerizliyorsa harika demek..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
güzel bir ilk bölüm oldu
yine bir saçmalık olup feller i elinden kaçırmasın, yada direk sıksın kafasına
karşına çıkmış işte ne tereddüt edersin ki bas gtisin kafasına dimi
bu arada üssün kapısında zenci asker " there is four people at the gate " diyor ya
livin' on the edge
umarım her bölümü dünkü gibi keyif verir
Sizce açıklanan harıta akp kürtlere verdiği sozümü temsil ediyor..akp takım ederseniz ilerde alıcanız topraklar gibi ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)