yalan rüzgarına doğru ilerliyo dizi![]()
yalan rüzgarına doğru ilerliyo dizi![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
patlama tırttı...memati bombaydı harbiden hakkını veriyor ben bile korktum valla.aşk meşk ön plandaydı.memati dayak yicek abdül den...muro,çeto onlar komedi zaten.Kol kırılır yel içinde kalmaz
![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Kurtlar Vadisi yayından kalktı!
Polat daha İskender'i yakalamadı. Muro'nun akıbeti belli olmadı. Memati, Abdulhey hesaplaşmadı. Vadi hayranları şokta Show TV aldığı ani bir kararla diziyi yayınına ara verdi... Peki şimdi ne olacak? Show Tv'nin içinde bulunduğu ekonomik sebeplerden ötürü Pana Film'in yapımcılıklarını yaptığı Kurtlar Vadisi ve Eşref Saati dizileri yayını askıya alındı... Ocak ayında Pana Film ile Show Tv tekrar masaya oturacak...
Detay için mynet : http://haber.mynet.com/detail_news/?...e=05Aralik2008
Aşk-ı Memnu tavsiye ederim perşembe akşamı.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Sanırım yine kanal d yolları göründü.. en azından artık 720p cozunurlukte release ler gelir torrentten emule den.
karamehmet batıyor belliki yapıkredide parası olanlar paraları çeksin. turkcell kullanan hattımı iptal ettiriyorum ulen diye sert çıksınmilyonlarca dakika turkcell den hediye olur kesin.
karamehmet batmıyor karamehmetin artık çukurova holding umurunda değil..
ırakdan petrolden kazandığı parayı bu güne kadar çukurovadan belki kazanmamıştır davaları bile takip etmiyor kendisi..
deselerki holding battı umurunda olmaz..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ayrıca atv ye geçicek diye biliyorum ben..
zaten son dönemdeki dizinin senaryosuda..
tamamı ile bu hükümetin propogandasına döndü..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Kurtlar Vadisi yayından kalktı!
Polat daha İskender'i yakalamadı. Muro'nun akıbeti belli olmadı. Memati, Abdulhey hesaplaşmadı. Vadi hayranları şokta Show TV aldığı ani bir kararla diziyi yayınına ara verdi... Peki şimdi ne olacak? Show Tv'nin içinde bulunduğu ekonomik sebeplerden ötürü Pana Film'in yapımcılıklarını yaptığı Kurtlar Vadisi ve Eşref Saati dizileri yayını askıya alındı... Ocak ayında Pana Film ile Show Tv tekrar masaya oturacak...
http://haber.mynet.com/detail_news/?...e=05Aralik2008
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hep ayni hikaye. Afedersiniz de yalama oldu dizi. Ya kaldirsinlar yayindan yayinlamayin bidaha yada biraksinlarda millet rahat rahat izlesin.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
vadi yayından falan kalkmaz bı sekılde yayına dewam eder ama eşref saati icin aynı seyı soylıyemıcem muhtemelen kalkıcaktır ama vadıye devam ederler
Kurtlar Vadisi Pusu hayranları için kötü haber! En olmadık düşmanlarla bile başa çıkan Polat, krize yenik düştü.
Dizilerin kaldırılmasının ekonomik nedenlerden olduğu söylenirken, Show TV'nin Pana filme uzun zamandır ödeme yapmadığı da ortaya çıktı.
Taraflar konu ile ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, kararın alınmasında Pana Film'in geciken ödemelerinin yattığı gelen bilgiler arasında.
Benzer olaylar ekonomik krizin yeni başladığı dönemde de de yaşanmış, Show TV bölüm başına 750 bin YTL'yi bulan ödemeden indirim yapılmasını istemişti.
Pana Film'in geri adım atmaması üzerine ise 'Kurtlar Vadisi Pusu' tekrar bölümüyle ekrana gelmişti. Önümüzdeki günlerde görüşme olur mu olmaz mı bilmiyoruz.
Ancak yaklaşan bayram dolayısıyla 'zorunlu tatil'in en çok dizi ekibinin işine yarayacağı muhakkak.
Kaynak: Milliyet
geçenlerde habertürkde canlı yayında gökhan kırdar öldüm de uyandım şarkısını söylemişti bence çok güzel söyledi canlı olarak
http://www.youtube.com/watch?v=PnPM1mKx2MM
Vadi harbiden yalama oldu hee..polat iskenderı tam yakalayacekken kebap iskender kacıyor..araya muro fln dahıl oluyor..bugunde ztn gecmıs bölumu verıyor..hayırlısı ne ise o olsun![]()
Varmı buakşam yeni bölüm peki ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
10 Gün süre vermişLer show tw ye yoksa kanaL değişicek diye.
Bence bu iş de biraz miLLeti heyecanLandırmak için uzuyor yoksa reyting rekorlari kıran bir dizi yetkilileri ile show tw bu kadar haftadir karar alamıycak mı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)