Biraz lazımdı zaten iyice siyasete baglamışlardı olayı..
Hastane baskınındaki önden giden iki adamın koşmaya çok güldüm dümdüz gidiyorlar müthiş action![]()
Biraz lazımdı zaten iyice siyasete baglamışlardı olayı..
Hastane baskınındaki önden giden iki adamın koşmaya çok güldüm dümdüz gidiyorlar müthiş action![]()
Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
0 rh +
ali sürmeli olmasın
abduleyh arabaya ateş ederken otomatık tufekle.mermılerı hıc yerınden oynamıyodu cok kotu yaa). bıde gece çatışırken sıyah gıyen adamlarla aradan balkonun demırlerınden ates etmıyllar gormuylolar sankı onu ordan. çok basıttı oda
)) uheuehe
Ali Sürmeli gerçek adı.. Turgay atacan miroglundaki adıydı
Aynen o ses tonuyla girerse mükemmel olur.. Gerçi İskender de ona benzer ses çıkarıyordu.. Polaaaat![]()
0 rh +
dizi senaryo olarak cokguzelde uygulama acisindan berbat ya cok amatorceama izliyomuyuz izliyoruz
![]()
Evet senaryo çok iyi ama gerçekten bazı sahnelerde yok artık dedirtiyorlar(Abdulhey in tabancayla 4-5 kişiye karşı(otomatik silahlarla olmasını söylemiyorum bile
) polat gelene kadar direnmesi.. Yine kahramanımız polat ın tek başına olayı çözümlemesi.. Öncesinde Abdulheyde de yakışıklıda da tabancalar olmasına ragmen erkekçe yumruk yumruga dövüşmesi transporterdan adamlar inince abdulheyin erkekligin %90ını yapması.. vs.vs. Ama izliyoruz ve begeniyoruz
![]()
0 rh +
Dizi kadrosu bir sirkelendi kendine geldi sanırım. Toparlanıyorlar gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
son zamanlardaki en iyi bolumdu, heyecan yaptik yani
cevat ordan kurtulur gibi gelio, profesorde oldu yaptilar gene dediklerini..
ali surmelide fenadir, baya hareket getirir diziye iyi is cikartiodu kuzey ruzgarinda![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
eskı bolumlerıı guzeldı gercekten ama sımdıkı bolumlerıı b sardıı bakalım bızım turgay atacan ne yapıcak bolumde merak edıyrum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
iskenderin de son 2 3 bölümdür dikkat ediyorum da, eblek eblek bakıyor bazen, diyalog bitiyor sessizlik oluyor 2 3 sn... arada da espirili konuşmaları filan... hafiften kaşarladılar adamı o da güzel olmadı....
Daha önce Deliyürek’teki “Turgay Atacan” tiplemesiyle akıllara kazınan Ali Sürmeli, replikleriyle akılda kalacak yeni bir karakterle Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
“Şeref Zazaoğlu” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Sürmeli, bu Perşembe yayınlanacak bölümde ilk defa yer alacak. Zazaoğlu’nun hapisten çıktıktan sonra ilk icraatı İskender’le masaya oturmak olacak. Kendine özgü yöntemleriyle çok can yakacak olan Zazaoğlu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin efsane karakterleri arasına girecek.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)