User Tag List

Sonuçlar: Japon araçları memnuniyetiniz ne derecede?

Katılımcı sayısı
246. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Çok iyi

138 56.10%
  • İyi

90 36.59%
  • Kötü

11 4.47%
  • Çok kötü

7 2.85%
Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
127 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Japon Araçları Memnuniyetiniz

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle zaten yenilerini al at çöpe... mazda dışında düzgün otomobili olan japon yok trde... accord getirmiş honda yine 130 liraya 2004 yılından kalma şase direkt injeksiyonlu motor ilave etmişler kaportayı şişirmiş içinede amerikan accord göğüsü çakmışlar halen 155 beygir... honda 15 sene geriden geliyor... toyotada aynı direkt injeksiyon yapıyor bütün motorlarını ha şaselerini frenerini çok güzel güncellediler çok daha zevkliler şu anda özellikle yeni corollaları sürdümde çok dinamik ve zevkli ama halen tasarımda rezaletler hele ön göğüs nedir lan öyle mahkeme duvarı.... şu anda akıllı oynıyan avrupa ve türkiye pazarından anlayan tek marka nissan nasıl çakıyor kaşkayiyi güzle motorlar güzel şanzımanlar mükemmel bir tasarım... ya ben yine diyeceğim ve herzaman hatırlatacağım japonlar 90 ların başındaydı... o yıllarda harbiden zamanının ötesinde otomobillerdi... ama şimdi dinozor kaldılar ama... sağlamlıklarına lafım yok o gelenekleri dvm ediyor... ama o eski japon sağlamlığıda yok elektronik boklar çoğaldıkca... bu yeni japonları merak ediyorum 20 25 yaşlarına geldiklerinde kaç tanesi şimdiki 20 25 yaşındaki japonlar kadar yolda gezebilecek..
    Yeni Pulsar'ı getirirse Nissan, Honda - Toyota - Mazda'nın satışlarını bayağı keser o sınıftaki rakipleri arasında

Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha sonra yanına 2005 Corolla aldık yine Sol 1.6 yeni kasa, o da canı alınarak kullanıldı, tek problemi direksiyon kutusu oldu onu da değiştirmedik şimdi satılacak 2500tl gibi bir masrafı var.
    O da kronik, üst-alt kutu komple değişimi 5000 TL civarına çıkıyor, bende de var, park manevralarında tam tur çevirirken çıkardığı 1-2 kıtırdama sesi harici sürüşe bir eksisi yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yagizs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomatik şanzıman civic ek kasalarla ilgili şikayetleriniz var mı ?

La manyakmisin ne sikayeti 2 tane ek 1 tane eg otomatik civic kullandik biliyosun. Egnin canini aldik ek lari insan gibi kullaniyyoruz arada basiyorm ben ama 180kya geldi suanki sari tik demedi daha

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @levent

Ne yalan söyleyim Pulsar benimde çok hoşuma gitti.TR'ye gelir mi acaba ?

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    La manyakmisin ne sikayeti 2 tane ek 1 tane eg otomatik civic kullandik biliyosun. Egnin canini aldik ek lari insan gibi kullaniyyoruz arada basiyorm ben ama 180kya geldi suanki sari tik demedi daha
    belli mi olur la illa ki vardır şikayeti olan veya sorun yaşayan
    Alıntı ::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @levent

Ne yalan söyleyim Pulsar benimde çok hoşuma gitti.TR'ye gelir mi acaba ?
    gelmez bence.

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda hayranlığımız 2000 yılında babamın 1,4 is almasıyla başladı hiçbirzaman ne sorun nede problem çıkarttı honda ya 2011 de ilk aracım yine 1997 model 1.6 vti almakla devam etti 2014 mayıs ayında vti yla yollarımızı ailesel mecburiyetten ayırdık haziran ayında 1991 ef civic le devam ettim geçen cuma ef civic lede yollarımızı ayırdık bundan soraki aracım yine yeni yeniden honda olacak.

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90k yi yeni gecen 2006 d4d corolla var memur spec sorunumuz yok bakımlarıni düzenli yaptırdık bu km de sorun çıkmaması normaldir zaten ama babama bu aracı sattirmayip param oldugundada kendim almayı ve ne kadar gidebileceğini görmek istiyorum

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar honda degiştirdim hiç başım agrımadı zorlamama ragmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseyi sömürmeden ekonomik ve etik açıdan mükemmel bir gelişme sağlayan örnek tek toplum Japonlardır.Ne alakası var derseniz : işinde ehil ve işine saygı tartışılmaz.ABD pazarının çoğunu elde edebilmek gerek teknik gerekse konfor olarakta mühendisliğin yüksek olduğunun kanıtıdır.
    Ne bakıyorsunuz ülkemizdeki donanımlara.Dönün ve dünya ülkelerindeki donanımlarına bakın japon araçlarının.Onlarda en az donanımsız olanlar kadar sorunsuz.Özetle az donanım az sorun kelimesini europik avuntu olarak görüyorum.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailemde ve yakın çevremde aktif olarak Toyota'nın Land Cruiser ve Rav4 hariç bütün modellerini kullanıyoruz..

Hiç birinde bir problem veya sıkıntı yaşamadık..Hatta serviste kullandığımız 99''hilux'un canını alarak kullanıyor elemanlar onda bile bir problem olmadı..Direksiyon kutusunda ince bir boşuk var ama hala kullanmaya devam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlar mevcut teknolojiden ne kadar uzaksa, o derece sorunsuz oluyor. Memnuniyetse kişiden kişiye değiştiği için, memnun olacak kişiler bu araçları alıp kullanıyor.
    Mazda candır, o ayrı

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailecek çok honda kullandık.
    94 civic ex,
    02 civic sedan,
    05 civic sedan,
    04 civic hatchback,
    08 civic hatchback
    ve ilk arabam 97 civic 1.4is. (son 2 arabam da clio rs ve megane rs)

Ortak özellikleri sorunsuz olmaları. 2008 hatchback fk2 civicim haricinde oem olarak hiçbiri yol tutmuyordu. Fren derseniz de o da pek yoktu. Kaputun altındaki düzen çok çok iyiydi, sonradan fransız araçlarına binen biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Birde japon otomobilleri sürüş karakteri olarak biraz geride olsalar da motor ve şanzıman olarak bazı büyüleyen (k20 b16 vs) çok keyifli olabiliyor. Ama kıyas olması açısından renault'un f4r'ı da gayet keyifli. Birde ilginç şekilde japon otomobillerinde bir samimiyet var, bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum Honda üzerinde çok fazla km yaptım, hiçbiri yolda bırakmadı. Ama keşke şöyle olsaydı dediğim çok şey oldu.
    .

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 Alman, 1 Amerikan 3 Japon otomobilim oldu Almanlar genelde düzenli problemlidir kroniği bol tecrübe etmişse birileri er yada geç sizinde o tecrübe başınıza gelir yani ustalarla samimi eder Americanda selam vermeye korkarsınız çıkarmaz belki sorun ama çıkardımıda fellik fellik ararsınız Japonlara maşallah diyorum ve kürkçü dikkanı misali hep geri dönüyorum.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı fkocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90k yi yeni gecen 2006 d4d corolla var memur spec sorunumuz yok bakımlarıni düzenli yaptırdık bu km de sorun çıkmaması normaldir zaten ama babama bu aracı sattirmayip param oldugundada kendim almayı ve ne kadar gidebileceğini görmek istiyorum
    bikaç sene daha bizimki kalırsa güzel örnek olur sana

şimdilik yazılım, sömestr sonrası yazılım dp.. bikaç yıl daha kalır da çökersem daha doğrusu mecbur kalırsam güzel bi turbo seçeneği var

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bikaç sene daha bizimki kalırsa güzel örnek olur sana

şimdilik yazılım, sömestr sonrası yazılım dp.. bikaç yıl daha kalır da çökersem daha doğrusu mecbur kalırsam güzel bi turbo seçeneği var
    Dört gözle bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk defa japon kullaniyorum, Nissan 350z, tamam performans olarak gayet iyi ama parca kalitesi cok kotu.

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÖmerF.Bayar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk defa japon kullaniyorum, Nissan 350z, tamam performans olarak gayet iyi ama parca kalitesi cok kotu.
    Fotolarini gormeden inanmam
    V8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mythos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotolarini gormeden inanmam
    Mudur video attim sana daha napayim inancanmi aldigimdan beri hic yikatmadim bile, acarim konusunu

Mythos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ay olacak nerdeyse hala yikatmadin mi ayip be Dondurma kaplarini bari toplasaydin
    V8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mythos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir ay olacak nerdeyse hala yikatmadin mi ayip be Dondurma kaplarini bari toplasaydin
    Bu arabada o is kolay, arkam direk bagaj ve mdf yok, ne bulduysam atiyorum bagaja copluk gibi oldu araba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)