Bioenerji hakkında bilgisi olan varmı ? Bel ağrılarını giderme gibi bir durum sözkonusu olabilir mi sizce ? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.bunla ilgili merkezler var ağrıları geçirir mi ?
Bioenerji hakkında bilgisi olan varmı ? Bel ağrılarını giderme gibi bir durum sözkonusu olabilir mi sizce ? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.bunla ilgili merkezler var ağrıları geçirir mi ?
Cem abi bel tutulmasi muhtemelen fıtık. Doktor da bisey demiyor son çare olarak bu kaldı.agir kaldirmaya gelmiyor
Bel fıtığı üzerine önerisi olan var mı ? Balığın pulları vs değilde ciddi olarak
Bende aynı durumdan müzdaribim
bioenerji ile ciddi tedaviler yapıldığını biliyorum. bu işle ilgilenen ciddi profesörler de mevcuttur; klinikler de var.
bende geçen gün duydum ilk defa.Çakra açıyolarmış sanırım.Bende çakralarımı açtırıcam.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
biraz daha farklı bir yöntem ama skolyozyum var yaklaşık 5 sene öncesinde artık ciddi yaşam kalitemi düşüren ağrılar çektiğimden doktora başvurdum ve cerrahi bir yöntem olmadığını yüzmenin sadece iyi geleceğini söylediler kontrolde. sora denk geldi böyle bi muhabbet ve cidden o gün bugündür belim ile ilgili hiçbir sorun yaşamıyorum. denenebilir bence.
Amaleyatlik bel fitigim vardi ayagimi suruyordum doktor ameliyat hemen dedi ama cozum degil tam olarak agri kesici alip bel bolgesine yonelik antrrman yaptim zor bir donem ama basarilir ordaki kaslari guclendirmek bu problemi yasiyan herkesi pazargunu salanuma beklerim detayli anlatirim..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
benim fikrim para tuzağı
bilimden tıptan şaşmamakta fayda var
Cem abi burdan düzenli olarak gelme ihtimalimiz yok burda da bilgili sekilde yapabilecek olan yok malesefki.
aslinda bende genel olarak oyle dusunurdum en son bel fitigindan yuruyemez hale geldim doktorlar genel olarak hep ameliyat diyor zaten onun disinda cektirme vs zaten isim olmaz annem bigun bizim burda sadece masajla gecirdigini idda eden biri var dedi kapisi kuyruk surunerek giren yuruyerek cikiyo vs dedi yok devenin nali dedim 150 lirada ucreti var dedimki en fazla 150 gider zaten cekme vs olmadigi icin bi zararida yok dedim ve gittim.adam sadece 30 40 sn o bolgeye masaj yapiyor ve 3 gun boyunca gidiyosun sonra 15 20 gun adama sovuyosun serefsiz dolandirici insanlari kandirio saymaya devam ederken gun gectikce bakiyosunki agri gecmis ve sen gayet rahat yuruyosun..o yuzden zararli olmayacak sekilde alternatif tibbi denemekte fayda var diyorum.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Ordaki kaslari guclendirmedigin surece yine olucak masaj gecici seyler bunun yolu ordaki adaleleri guclendirmek
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)