User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: galatasaray vs borussia dortmund şampiyonlar ligi maçı

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakem cuneyt cakir olmayinca tabi
    iyi ki cüneyt çakır yok yoksa 6-7 yerdik.

beklenen sonuçtu bu. takım rezalet oynuyor. yönetcilerin basiretsizliği, oynamayan topçuların kadroda tutulup oynayanların kadro dışı kalması, kaybedilen ruhla birleşince maçı kaybetmek çok doğal sonuç. kim gelirse, kim giderse değil, sorulması gereken şey ruh gelir mi?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bukadar olcagını beklemiyordum gercekler ortada derbidende belliydi ortada hiç bir yoktu ortada sneijder kendi becerisiyle kurtarmıstı bugnun gelecegı dünden belliydi zaten
    1881 - 193

sertac1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galatasaray taraftarlarina allah sabir versin. galatasaraydaki antrenorler keske Fenerbahce de olsa diyorum..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hiç bu kadar kötü oynadığımız bir maç hatırlamıyorum, tek tek bakıldığında bu oyuncu kadrosu bu kadar kötü oynayamaz... FB maçını alanSneijder yine solda oynatılıyor, ligde oynatmadığın adamlar ilk 11 de, hamle oyuncuları 18de değil, bekler ne hücuma çıkabiliyor hadi çıkamadılar savunmada da yoklar resmen ortasahada bir yerde bekleyip kayboluyorlar, anlaşılır bir tarafı yok bu taktiğin, sanırım sadece Prandelli anlıyor, hele bir de kendi getirdiği 2 oyuncu Pandev ve Dcemaili yok mu aman aman, ELmander'le Baros'u getir o yaşlarında çok daha faydalı olurlardı...

bu sene takım o kadar karışık kı, tesadüfen de olsa 2. tura ya da Avrupa ligine kalsak ligle beraber idare etmemiz mümkün değil... Ünal Aysal'a da en kabarık sevgilerimi sunuyorum, olağan üstü yönetim anlayışı ile takımı migrostan çelikler markete çevirdiği için...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük hasar olabilirdi teğet geçti...

daha öncede farklı şekilde bir kaç kez yenildik ama böyle ruhsuz mücadelesiz maclara insan sinir oluyor .
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dortmund u fenerle karıştırdı cimbom.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unutmadan, hakem Cüneyt Çakır olsa ne olurdu? ilk yarıda elle oynadıkları pozisyona devam der, çift dalmalara arkasını döner giderdi, değişen bir şey olmazdı... Cüneyt Çakır kim kuvvetliyse onun yanında durur, o nedenle iyi hakem gibi gözükür, dünkü hakemle Dortmudlular gülüp eğlendiler haklı olarak...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dortmund ikinci yarı oyunu rölantiye almasaydı tarihi hezimet olurdu. maç 6-7 ye giderdi. şu prandelliyide hoca diye başımıza getirenlerin allah cezasını versin. ulan pandev ve tellesin ne işi var 11 de. olcan ve bruma neden kadroda bile yok. bu burak kazmasına ve selçuğa neden bu kadar tahammül ediliyor ? Doğru düzgün bir başkan ve t.d gelmeden düzelmez galatasarayın bu hali. Ama yine de herşey bitmiş değil , alacağımız bir anderlecht galibiyeti bizi avrupa ligine götütür. onu da yapsınlar artık bir zahmet.

ligdede allah'tan fenerde ersun yanalı yolladıda onlarda geriye düştü , yoksa fener geçen seneki gibi ersun hocayla devam etseydi ligin favorisiydi ama şimdi bjk , fb , gs esit şansa sahip ligde.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ersandeniz
    Misafir
    Prandelli ve Burak'ın maçtan sonraki açıklamaları Galatasaray'ın kimlerin eline düştüğünü anlatıyor: Ş.ligi maçı oynanmış, kaybedilmiş, adam asıl hedef 4.yıldız diyor, 4.yıldız için mi İtalya'dan teknik direktör getirmişler.. Kulubün mali yapısı da iyi değil, büyük paraları olmayacak adamlara aktaracaklarına, altyapıya yönelinsin, 3-4 sene daha üzülürüz, ama yine yakalarız 2000 ruhunu.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    deminki mesajımda söylememişim Fenerbahçeleyim ama baskan ve teknik direktör çok enteresan adamlar. nekadar sevmesemde üzülüyor insan böyle kepaze gibi oynayınca senelerdir övündügnüz taraf olan avrupa kısmını bitirdi/bitiricek bu ikili nerdeyse. ayrıca amacın 4.yıldız oldugu bukadarda aleni birsekilde rezil rüsva oyun ve skordan sonra açık etmede değil.

4-0'lık Dortmund yenilgisi sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli "Dortmund Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyor. Biz yeni bir takımız Süper Lig daha önemli" dedi.
    devamı linkte çok orjinal bir adam

http://tr.eurosport.com/futbol/sampi...28/story.shtml
    1881 - 193

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu galatasaray'a her ne nedenle olsun yenilen fenerlilerin suçu cüneyt çakıra atması kadar aptalca bahane olamaz...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deminki mesajımda söylememişim Fenerbahçeleyim ama baskan ve teknik direktör çok enteresan adamlar. nekadar sevmesemde üzülüyor insan böyle kepaze gibi oynayınca senelerdir övündügnüz taraf olan avrupa kısmını bitirdi/bitiricek bu ikili nerdeyse. ayrıca amacın 4.yıldız oldugu bukadarda aleni birsekilde rezil rüsva oyun ve skordan sonra açık etmede değil.

devamı linkte çok orjinal bir adam

http://tr.eurosport.com/futbol/sampi...28/story.shtml
    Dün basın toplantısını izledim. Söyledikleri gerçekten hayret verici bir durum. Karşı taraftar olarak ben bile şaşırdım.
    Şampiyonlar Ligini nasıl 4.yıldıza değişebilirsin ki. Tamam önemli ama senin bi üst Tur'a çıkman demek en az 15m € para demek. Özellikle Türk klüpleri bu paralarla ayakta durmaya çalışıyor.

Olcan'ı sen nasıl Başakşehir maçı daha önemli diyip almazsın ki. Veysel de keza öyle.
    Durum gerçekten vahim. Gelecek gs için hiç içaçıcı değil..

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiç bu kadar kötü oynadığımız bir maç hatırlamıyorum, tek tek bakıldığında bu oyuncu kadrosu bu kadar kötü oynayamaz... FB maçını alanSneijder yine solda oynatılıyor, ligde oynatmadığın adamlar ilk 11 de, hamle oyuncuları 18de değil, bekler ne hücuma çıkabiliyor hadi çıkamadılar savunmada da yoklar resmen ortasahada bir yerde bekleyip kayboluyorlar, anlaşılır bir tarafı yok bu taktiğin, sanırım sadece Prandelli anlıyor, hele bir de kendi getirdiği 2 oyuncu Pandev ve Dcemaili yok mu aman aman, ELmander'le Baros'u getir o yaşlarında çok daha faydalı olurlardı...

bu sene takım o kadar karışık kı, tesadüfen de olsa 2. tura ya da Avrupa ligine kalsak ligle beraber idare etmemiz mümkün değil... Ünal Aysal'a da en kabarık sevgilerimi sunuyorum, olağan üstü yönetim anlayışı ile takımı migrostan çelikler markete çevirdiği için...
    Aynen katılıyorum abi...
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün basın toplantısını izledim. Söyledikleri gerçekten hayret verici bir durum. Karşı taraftar olarak ben bile şaşırdım.
    Şampiyonlar Ligini nasıl 4.yıldıza değişebilirsin ki. Tamam önemli ama senin bi üst Tur'a çıkman demek en az 15m € para demek. Özellikle Türk klüpleri bu paralarla ayakta durmaya çalışıyor.

Olcan'ı sen nasıl Başakşehir maçı daha önemli diyip almazsın ki. Veysel de keza öyle.
    Durum gerçekten vahim. Gelecek gs için hiç içaçıcı değil..
    ülkede saçmalama furyası heryerde devam ediyor.

3 büyük takımın oyuncusu hocasısınz herzaman her kulvarda şampiyonluık için cıkıyosnz sezona, daha sezon başı uefa şansı sürüyor matematiksel olarak 2.tur şansı srüyorken bu acıklamalar ciddi saçmalıgın daniskası.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yazık bu Prandelli denen soytarı ülkemizin avrupadaki gururu olan bir takımın başında. Arsenal maçı sonrasında elinde hala 4 maç varken hedefimiz süper lig diye açıklama yapmıştı. Dün gecede farklı bir şey duyamadık. Muhteşem motive ediyor takımını!!

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav Turk takimi diger bir ulke takimiyla mac yapip yeniliyor ve bizim diger takimlar buna seviniyor,
    Yapmayin gozunusu seveyim, Fenerbahce Avrupada kazansin vallahi gururlariniyoru, Besiktasda ayni sekilde, Trabzonda,
    Super Lig rekabetini anlarimda, uluslarini macda ulkesinin takimi yenilince uzulen adama sadece uzulurum.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    italyan teknik direktörlerine futboluna topuna kıldım daha da kıl oldum artık. almanlarda da ne varsa var anasını satim adamların her takımı milli takımından tut, önüne geleni ezip geçiyorlar saygım sonsuz bize gelince, ruhsuz oynuyorlar yönetim karışık, takım karışık, birlik beraberlik yok, teknik taktik yok... valla iyi götürüyoruz böyle yine bakmayın. 8 tane yemeden ya da sıfır puan almadan ki o ihtimal kalktı, bitirmediğimiz sürece bu sezonu ki ben en azından 4-5 puan alırız diye umut ediyorum bana tamamdır
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Italyan futbolu buyuk dususde,butun yıldızlar kactı ıtalyadan. Hatta ıtalyan yılzdızlar bıle.
    Isı bıtmıs yıldızlar gıttı ıtalya lıgıne.
    Hangı ulusal kanal verıyor ıtalya lıgını artık,uzun zamandır yok.
    Gıttık bırde bunun en basarısısz td sını getırdık.
    Yoksa oyuncular bır sekılde oynatılır.
    Gs fb olayına bırsey dıyemem,sonucta gs yenmıs,fb susacak ama gs+fb yı ust uste koy,dun gece mac kac kac bıterdı? Kı dortmund en kotu zamanında....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fenerbahce macida ucluk beslik oluyoduda emenike kadlec vb salaklar yuzunden yenildik, bizimkiler atamaz ama adini soyleyemedigim dortmundlu zenci atar malesef

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)