User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
220 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: AHM Performance Ahmet Mucuk'tan Uzak Durun

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşanan durum cidden üzücü, başımdan geçen bir olayı anlatayım siz düşünün.

yakın akrabama yeni aldığım aracımı fren bakımı için bıraktım, dedim araba durmuyor, disk balata - kampana ve motor yağ su vs bakımı yapılsın.

yola gideceğim ben bu arabayla sürekli fren önemli dedim, tamam hallederiz dediler. Cevabı veren yakın akrabam bu arada.

neyse araba tamam dediler gittim aldım araba hala durmuyor, dedim neden böyle, alışacak dediler. 2000 km yol yaptım hala bir gelişme yok.

bi gün tesadüf etti teker bilyam bozuldu yine aynı yere gittim değişim için, neyse söktük bi baktım arabanın üzerinde eski kampanalar var.

dedim bunlar değişmemiş miydi ? aldığım cevap süperdi: kampanaları değişmedik gerek yok diye, diskleri tornalattık sadece balata değiştirdik.

ve en komik tarafı şu araba twingo balata disk ve kapmana toplamda 250 lira tutmuyor. ben bu iş için 2 katından fazla para ödedim. olayın parasında değilim ama salak yerine konmak koyuyor adama, yani demem o ki "kardeşim" diyen kan bağı olan adam bunu yapıyorsa, ahmet mehmet hüseyin neler yapmaz. Maalesef dürüst ticaret yapan kalmadı artık. Allah ıslah etsin, herkes bir gün hesap verecek. size de çok geçmiş olsun.

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç bir şekilde esneklik göstermeyin. Hakkınızı, inandığınızı savunun. En doğrusu da bu olacaktır. Ben haklı yada haksız gördüğümden söylemiyorum ancak çok fazla insan haram yiyor bu işten. İki tarafta kendine güvendiğine göre burda da tartışmak yerine gerçekten mahkeme karar versin bu işe.

Silvia17
    Misafir
    Bence bladerk yanlış birisi ile ortaklık ediyor herkesin sürekli şikayetçi olduğu bir garaj burası bir süre forum üyesinin sütten ağzı yanmış.bladerk'inde konudan haberi yok gibi geliyor bana işte öyle yazana cevap atıyor Olay hakkında pek bilgim yok başka yorum yapmasam saglıklı olur umarım sonuca bağlanır olay yanlız tırcı olayı gerçekten best olmuş

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay mobeseye takılmış arkadaşlar gereksiz suçlama yapmayın. alın size kanıt

http://www.youtube.com/watch?v=42VuKFv5Lik

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay mobeseye takılmış arkadaşlar gereksiz suçlama yapmayın. alın size kanıt

http://www.youtube.com/watch?v=42VuKFv5Lik

ahahahahahahha iyiymiş

kalender61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadasimda saxo vts aracindan cok cekti bu garaj yuzunden.sozde 106 vs bu araclarda istanbuldaki en iyi garajlardan biri.birde internet uzerinden geliyoruz ediyoruz diyip diyip duruyorlar yavas gelin biraz.. Ayiptir yaa insanlarda kisilik kalmamis resmen uc kurus icin insanin insana yaptigina bakarmisiniz.
    --34 BBY 36 Evolution VIII--

Rally Art Mr Edition EVO IX

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse kusura bakmasın da hata sizlerde siz eli vermişssiniz baktınız gidiyo kolu da vermişsiniz ya ahm performance nedir ya Allah aşkına çok daha iyi mesai vermiş garajlar var bu kadar şikayet varket neden bile bile lades bunlar bence hep diğer garajşardan 3 5 kuruş daha ucuza yapılıyor diye oluyor madem bu paralar harcanıyo tecrübe ile sabit bir sürü garaj var , işte 3 5 kuruştan kaçarsanız adamı MUCUK larlar

umarım mağduriyetiniz geçer ama sanmıyorum kaz bizim otomobil camiyası yaza doğru yüklü noslu bi 106 aman ahmet ustam canım ahmet ustam kralımız çok yaşa ahm performance dan iyisi yok yok ben anladım deveye diken insaı gerçekten SEVEN yaranıyo

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse kusura bakmasın da hata sizlerde siz eli vermişssiniz baktınız gidiyo kolu da vermişsiniz ya ahm performance nedir ya Allah aşkına çok daha iyi mesai vermiş garajlar var bu kadar şikayet varket neden bile bile lades bunlar bence hep diğer garajşardan 3 5 kuruş daha ucuza yapılıyor diye oluyor madem bu paralar harcanıyo tecrübe ile sabit bir sürü garaj var , işte 3 5 kuruştan kaçarsanız adamı MUCUK larlar

umarım mağduriyetiniz geçer ama sanmıyorum kaz bizim otomobil camiyası yaza doğru yüklü noslu bi 106 aman ahmet ustam canım ahmet ustam kralımız çok yaşa ahm performance dan iyisi yok yok ben anladım deveye diken insaı gerçekten SEVEN yaranıyo
    Çok haklisin ucuz olsun hizli olsun hesabina paramizla rezil oluyoruz

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GünAY' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok haklisin ucuz olsun hizli olsun hesabina paramizla rezil oluyoruz
    Keşke ucuz olsa

Techturkey'den bir arkadaş tavsiye etti, boş bulunduk gittik. Eminim benim gibi pek çok insan vardır tavsiyeler üzerine giden.
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde önceleri burda olsun facebook 106 alışverişte olsun ahm ile ilgili biri şikayette bulunsa hemen 3 5 tane ağır abi atlayıp yok ahmet abimiz öyle şey yapmaz, süper esnaftır, biz kefiliz, elli tane araba yaptırdık falan derlerdi. şikayetini söyleyen de haksız çıkardı. şimdi o abiler nerde ?

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Öncelikle geçmiş olsun. Çok daha ıyı garaj derken nedır mesela ? Ben aracımı Cok daha ıyı garajlarada yaptırdım ama giden vakit ve naktim oldu. Maalesef bu garaj işleri şanş işi.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

açıklama nokta olmuş.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun. Çok daha ıyı garaj derken nedır mesela ? Ben aracımı Cok daha ıyı garajlarada yaptırdım ama giden vakit ve naktim oldu. Maalesef bu garaj işleri şanş işi.
    Bu tarz konularda zaten olay hep aynıdır senin ozamankı konundada yazmıştım bu tarz konularda babamın oğlu olsa tanımam hakkınızı kimseye yedirtmeyin kardeşim
    .

sipsak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu 2-3 ay önceki sahte çin işi note 3 ü çakıp inkar etmeye çalısan 205li arkadastan sonra, yazma yönetme ve senaryo dalında 1. olmasa bile zorlar kafaya oynar.
    o muhabbeti hatırladım da..
    o bir efsaneydi..onu kimse geçemez...
    geçmiş olsun valla
    YS 106

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz konularda zaten olay hep aynıdır senin ozamankı konundada yazmıştım bu tarz konularda babamın oğlu olsa tanımam hakkınızı kimseye yedirtmeyin kardeşim
    Eyvallah Tuncay abim. =)

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aranınca açmayan ustanın bikaç gun sonrakı telefon muhabbetınde " cenazedeydım açamadım " yalanına " tır çıktı tıra sövdük telefon düştü kapandı " yalanıda eklendi ya bu garage harbı bir dahi

takıldığım bikaç nokta daha var araca çıkma baskı balata takılıp faturası var nasıl denıyor ilginçmiş. Bide mahkemeye vermişsiniz ya adamı hani bagajındaki eskileri(yeni olanlarda var ) izinsizce sattık diyede not düştünüzmü altına ?

YAzık günah adamın bayram arefesi çektiği çileye bak. Çok geçmiş olsun abicim.
    DR. OWL

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dahada konusmayın zart zurt.konu açanın ardından ahm nin sütünden ağzı yanan kaç tane adam yazmış siz hala neyin davasını güdüyosunuz?
    yok kamyon çıktı heyelan oldu kakam geldi çişim geldi , bırakın artık bu işgüzarlıklarıda yaptığınızı temizleyin ,
    drn 106 ve ahm zedeler bu işin peşini bırakmayın ki ak kara belli olsun
    yaptıklarından sonrada san ki bunda birşey yokmuş gibi üstüne senaristlerin bile yazamayacağı bir senaryo üretip insanları embesil yerine koymayın !!!

http://www.youtube.com/watch?v=W6I2-YP42rs
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erkut sen bu işe keşke hiç bulaşmasaydın kardeşim.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tremx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyuk gecmis olsun yapilanlar cok yanlis ozellikle bu camiadan bir esnafin yapmasi hic olmamis.bende 106m varken birkac ustayla calistim fakat Eyup ustadan gordugum ilgi alaka ve hizmeti hic birinde gormedim hala bi derdim olsa whatsapp dan yazarim cewap werir sagolsun.

Eylül oto Eyüp usta.Ustaların ustası..Gece 4 de ara gene açar cevap verir yardımcı olur.
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)