o kadar küçük alanda yapılmaz kaza yerinde ne bi bariyer var nede başka bişey yarış bu kaza olabilir tamamen güvenlik kaynaklı pilot görmedi birine vurdugunu devam etti
Printable View
o kadar küçük alanda yapılmaz kaza yerinde ne bi bariyer var nede başka bişey yarış bu kaza olabilir tamamen güvenlik kaynaklı pilot görmedi birine vurdugunu devam etti
Ne diyeceğimi şaşırdım. Bi ümit, gerçek değildir İnşallah
etkinliğin iptalinden sonra dışarıda yaşananlarda pek iç açıcı değildi. İnşallah korkulan olmaz
Hiç bir önlem yokki. Bunu söylemek kötü ama bu kazaların olacağı baştan belliymiş zaten. İnşallah küçük çocukcağınızın birşeyi yoktur :(
Organizasyonun berbatlığına mı yanayım,çıkışta insanların arasında gösteriş yapmaya çalışanlara mı bilemedim.Yazık,gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.
amk hic bi amaci olmayana seye spor denip birde guvenlik onlemi almadan sikim sonik hareketleri milletin arasinda yaparsaniz boyle olur ralliye biile karsiyim millet arabalarla ic ice duruyo.kim verecek simdi bu vefatin hedabini ? cocuk orada olmasaymia bizene mk mi denicek ? yazik
çıkışta arabayı nereye saklayacağımı şaşırdım amele amele lastik yakanlar redline lar boş viteste ne çeşit bi milletiz
allahım şu ankaranın yamyamları bitmedi gitdi genç kardeşimize Allah rahmet eylesin ama güvenlik önlemsiz yapılmamalıydı hele bide ankarada !! daha büyük şeyler olabilirmiş
Demin konustum hala hayattta cocuk dediler eray ??
Ben gittiğimde saat 1di içeri almıyorlardı, kapıda arbede çıktı çevik kuvet müdahale ediyordu. Sonra iptal diye millet çıkmaya başladı. Cumartesi gidenler çok iyi organizasyon diyorlardı ama bu durum bir organizasyon eksikliği. İnşallah çocuğa birşey olmaz :(
İnsallah haberler yalandirda yasiyordur ama olay yerinde vefat ettigi soyleniyor canli sahitler yazmis
Allah yardım etsin inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Ama şu açıdan bakarsak her yerde bariyer var adam bariyerlere vurup savruluyor.Çocuğun durduğu yer seyirci yeri değilde çocuk oraya girdiyse suçlu olan birisi yok bu olayda.Redbull gibi bir şirket bu kadar kötü organizasyonu nasıl yapmış anlamadım.
ya yapmayin allah askina hic yoktan pompalanip durulan bi uğraş işte , neyine saygi duyayim oz ? saygi duynadigim icin gitmiyorum zaten *** yoluna iki tane adam kabak lastgi takip got attiracakta millet canindan olacak ya onlem alinsin artik yada yapilmasin artk bu tip altindan kalkamayacagimiz isler.snin önunde cesetler ucmadi heralde sifir onlemli dragda
oncelikle cok uzucu bir durum allah yardim etsin, bir sekilde arabayla alakali bir seye, buyuk bir firma sponsor olup organizasyon yapmisti ama yine baslamadan bitti.simdi egri oturup dogru konusalim, hep organizasyon suclu, hep guvenlikler hatali bizde hic suc yok mu? butun organizasyonlarda pistin kenarina girmek icin kicini yirtan biz, dragda padokta, start alaninda gezen yine biz, burda biz dedigim seyirci, biz seyirci olmayi bilmiyoruz, beceremiyoruz, kisaca cahiliz. dikenli tel olmadan mac izleyemeyen, xray olmazsa iceriye satir, bicak sokan, cevik kuvvet olmazsa kavga cikaran. organizasyondan, spordan, yaristan kisacasi seyircilik meziyeti gerektiren hicbirseyi medeni sekilde izleyemeyen, cahil ilkel bir toplumuz. hep guvenliklere, organizasyonlara suc atmak kolayi. tabiki uzgunum ama orda o cocugun ne isi var, kesin hatir gonul yakindan izlemek icin girdi, eeee sen girince super, baskasi girince organizasyon hatali. bu mudur?
ben ankarada neden yapıldı hala anlamış değilim mis gibi olimpiyat stadı varken adamların zaten mekanı orası,istanbuldan arabalar gidiyor ufacık yerde drift yaptırıyosun ve asıl sorun güvenlik zaafiyeti var