User Tag List

Sayfa 6/19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
356 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Redbull yanlama kaza

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı noelbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bak nereden nereye gectin : ) ilk mesajinda BU ARACLARIN HERBIRINDE 100binlik emek var diyordun simdi ornegini verdigin araclara bakiyorum pek bir alakalari yok bu araclarla ..Kaldiki ornegini verdigin araclarin hic birine bir kerede bu paralar harcanmaz. Uzun bir surenin masrafidir bu rakamlar. Neyse ben olaylara uzak kalmaya devam edeyim. Saygilar
    bana 1 tane araç göster dediniz 3 tane araç gösterdim. bu araçlarla alakaları yok dediğğiniz "bu araçlar" hangileri oluyor ? uzaydan bi araca mı örnek verdim ben ? etkinliğe katılmıs olan 3 araçtan örnek verdim ve ben şunu anladım sizin aracınıza yaptığınız upgrade jantlastik hava filtresinden öteye geçmemiş . Hadi siz yapmadınız, yapılan projelere saygınızın olmasını diliyorum . Hayırlı aksamlar

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seyırcı ezıp yarısa ya da her ne ....mse devam etmek nasıl bır hayvanlıktır ya.

bu sekılde rısklı bır organızasyonda araclarla seyırcıler arasında fızıksel bır kalkan olmaması apayrı bır hayvanlık zaten.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah çocuğun ve meftun arkadaşin yardımcısı olsun cok can skci kaza olmuş
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görmemiş olabilir, böyleyse sürücünün hiçbir suçu yok. Sonuçta bir yarış, adam kaza yapsada çocuğa vurduğunu görmeyerek yarışı toparlamaya çalışmış olabilir.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Purmol35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok üzücü bir durum . Ankara ora bura diyeceğim de biz türk lerde hanzoluk çok gerçekten . Hiç edep denilen şey yok . İzmir pınarbaşı pisti çok itici geliyor . Redbull un yaptığı organizasyonun da a.q ben . Ne olursa olsun firma sorumludur bana göre . Bir organizasyon yapıyorsan tam güvenlik önlemlerini alacaksın . Pist kapalı olmadıktan sonra sokaktan farkı yoktur , arabanın yanladığı yer tamamen kapalı olmak zorunda . Umarım çocuğa birşey olmamıştır , hala ne olduğu belli değil durumunun , öldü diyenler var, yoğun bakımda diyenler var , kesin bilgi nedir acaba .

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bir durumun olması gerçekten kötü olmuş. İnşallah kazazede arkadaş kısa zamanda iyileşir.

Afişini gördüğümde zaten ciddiye almamıştım. Anlamadığım nokta stratosferden adam indiren o kadar organizasyona sponsor olan bir firma nasıl bu kadar ihmalkar olabilir ki?

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı noelbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bak nereden nereye gectin : ) ilk mesajinda BU ARACLARIN HERBIRINDE 100binlik emek var diyordun simdi ornegini verdigin araclara bakiyorum pek bir alakalari yok bu araclarla ..Kaldiki ornegini verdigin araclarin hic birine bir kerede bu paralar harcanmaz. Uzun bir surenin masrafidir bu rakamlar. Neyse ben olaylara uzak kalmaya devam edeyim. Saygilar
    Noelbaba git burdan

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugunki Ferrari Racing günündede farklı bi görüntü yoktu pistin arka tarafı full kuş serisi adamlar saat 12 den 5 e 6 ya kadar bişeyler yapmaya calıştı kaç kere baktıysam hep kazanın eşiginden dönüldü
    Senin koca organizasyondan anladığın bu mu ? Bilet alıp pıste gırseydin biz iceride gayet guvendeydık. Organızasyonla alakası olmayan abuk sabuk ınsanların yaptıklarını organızasyonla yan yana kullanmayın! 100lerce ınsanın sabahın korunden gecenın yarısıne kadar verdığı emegı kırletemezsınız! Bır sey yazmadan once 2 kere dusunun ayıp be
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

baslamadan yarım saat önceki görüntüler herşey ortada söylenecek söz yok ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberlerde hayati tehlikenin devam ettiği söylendi, umarım kurtulur küçük kardeşimiz.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevaplara bakıyorum da, Cehaletimiz o pistin dışında da devam ediyor... Sanayiye bile girmemiş adamlar yapılan araçlarda emek sorgusuna duşmuş...

Arkadaş bir durup düşünün yaa hep güvenlik hatası deniyor, organizasyon hatası deniyor. Ancak tüm kuralları hiçe sayıp pistin göbeğine giren herşeyi maff eden hç eden bizleriz

SON OLARAK DİYECEĞİM; PİSTE GİREN PİLOTLARIN BİR ÇOĞU ARTIK BU ÜLKEDE BU SPORLARI Bİ YERE TAŞIYAN ADAMLAR.. ONLARIN YERİNDE OLSAM BÖYLE CAHİl BİR PİST ALANI GÖRÜNCE ÇIKMAM ABİ O PİSTE...

Şimdi Allah göstermesin o cocuga birşey olursa Meftun Çelebi hiç bişey yokmuş gibi hayatına devam edebileceğinmi sanıyorsunuz aklına geldiğinde banane diyebilecekmi sanıyorsunuz çok komik insanlarımız var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar redbull satılıyor 10 liralık organizasyon yapmışlar nerdeyse güvenlik sıfır mekan kötü herşey kötü redbull işi bilmiyosan işini bilen birini yaptır bundan sonra böle kazalar yaşanmasın bir daha genç kardeşimiz de iyimiş bu sevindirici haber

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önüne gelenin organizasyon yaptığı memlekette sonunda bu olacağı belliydi Üzgünüm ama ne spora ne başka birşeye o küçücük çocuğun durumuna üzgünüm Allah yardımcısı olsun

Bu arada yazmıycaktırm yeriş zamanı değil ama bir mesajda gördüm sanki biri ferrari racing days de de durum aynıydı yazmış . İstanbulpark sınırları içinde böyle bir durum söz konusu olamaz o gördüğünüz alan TUZLA BELEDİYE ÜCRETSİZ OTOPARKIDIR. istanbulpark ile uzak yakın alakası yoktur, olmamıştır olmayacaktır . Oraya gelenler istanbulparkın ana tribününü gördüğünden oraya istanbulpark demektedir . Elma ile armutu karıştırmayın .
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin koca organizasyondan anladığın bu mu ? Bilet alıp pıste gırseydin biz iceride gayet guvendeydık. Organızasyonla alakası olmayan abuk sabuk ınsanların yaptıklarını organızasyonla yan yana kullanmayın! 100lerce ınsanın sabahın korunden gecenın yarısıne kadar verdığı emegı kırletemezsınız! Bır sey yazmadan once 2 kere dusunun ayıp be
    Benim yazdıgımı isterseniz 2. Kez okuyun. Sizin yaptıgınız ayıp pistin arka tarafından bahsediyorum. Ben biletimi aldım bende içerde güvendeydim. Nerden anlamak isterseniz konuyu ordan anlamayın saçmalamayın.
    JoYTeaM

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/video.php?v=10152821876591151

Eray bir video paylaşmış. Türübündeki kaliteye bak. Gerçi eraydaki kalitede tartışılır yani adı üstünde katil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek istedigim nerde ne kadar organizasyon varsa bunun etrafında illaki o güne gölge düşürmeye çalışan aptallar var ama anlatamamışız. Herifler hiçbiryerde olmadıgı kadar ferrariyi oraya toplamış kaçırılmıycak bi olay var onlar arka tarafta aptal saptal hareket etmeyi tercih ediyor. Hemen kafanıza göre lafı anlayıp ezme cabasındasınız yok bilet alaydında geleydin bilmem ne bi elit sizsiniz zaten
    JoYTeaM

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugunki Ferrari Racing günündede farklı bi görüntü yoktu pistin arka tarafı full kuş serisi adamlar saat 12 den 5 e 6 ya kadar bişeyler yapmaya calıştı kaç kere baktıysam hep kazanın eşiginden dönüldü
    Demek istedigim nerde ne kadar organizasyon varsa bunun etrafında illaki o güne gölge düşürmeye çalışan aptallar var ama anlatamamışız. Herifler hiçbiryerde olmadıgı kadar ferrariyi oraya toplamış kaçırılmıycak bi olay var onlar arka tarafta aptal saptal hareket etmeyi tercih ediyor. Hemen kafanıza göre lafı anlayıp ezme cabasındasınız yok bilet alaydında geleydin bilmem ne bi elit sizsiniz zaten
    Benim yazdıgımı isterseniz 2. Kez okuyun. Sizin yaptıgınız ayıp pistin arka tarafından bahsediyorum. Ben biletimi aldım bende içerde güvendeydim. Nerden anlamak isterseniz konuyu ordan anlamayın saçmalamayın.
    Orası pistin arka tarafı değil diyoruz bizde . Orası pistin önü arkası sağı solu değil orası Tuzla belediyesi otoparkı.

Böle bir konu içinde Binlerce insanın izlediği, yüzlerce insanın haftalarca gece gündüz çalıştığı bir aktivitenin ismini içinde geçirmeniz şuan günlerdir uykusuz , sabah yediği serumla 39 derece ateşle ayakta duran ve organizasyonun sağlıklı ilerlemesi için çaba gösteren ben ve o serumu koluma takma ihtiyacı duyan pist içine kurulmuş tam teşekküllü hastahanenin doktorlarından S2K Bahadırı germiş ki bu cevabı almışsınız elit melit falan bunları geçelim 89 tl ile elit anca cikletten çıkar düşünmeden yazma daha fazla ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye de bedava katılım sağlanan hiçbir organizasyona gitmedim,gitmem..İnsan kalitesi olarak 0 ın altında maalesef.

Sinan Koc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orası pistin arka tarafı değil diyoruz bizde . Orası pistin önü arkası sağı solu değil orası Tuzla belediyesi otoparkı.

Böle bir konu içinde Binlerce insanın izlediği, yüzlerce insanın haftalarca gece gündüz çalıştığı bir aktivitenin ismini içinde geçirmeniz şuan günlerdir uykusuz , sabah yediği serumla 39 derece ateşle ayakta duran ve organizasyonun sağlıklı ilerlemesi için çaba gösteren ben ve o serumu koluma takma ihtiyacı duyan pist içine kurulmuş tam teşekküllü hastahanenin doktorlarından S2K Bahadırı germiş ki bu cevabı almışsınız elit melit falan bunları geçelim 89 tl ile elit anca cikletten çıkar düşünmeden yazma daha fazla ...
    Maalesef duzene sokmak engellemek cok zor gorunuyor..

www.otopark.com/2014/10/13/tutku-bu-degil/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bazı şeyleri öyle yerlere çekiyorsunuz ki insan hangi safta oldugunu bile kaybediyor. Anlamak istedigi söylemek istedigi belirtmek istedigi şeyi dahi unutuyor. Sanki sizin yaptıgınız organizasyona laf söyleyen oldu. Çok enteresansınız. Sadece kendi dogrularınız var. Sadece kendi bildikleriniz sizlerin yanında başka kimse sesini cıkartamaz. 3 5 kişi olur bastırırsınız. Bugün o kadar eglenmiştim. Kız arkadaşımla ve bir çift eş arkadaşımla beraber ama başında sizin gibi organizatörler oldugunu görünce üzüldüm. 2 çift laftan söylemek istedigimiz şeydan anlamayan ne diyim bişey de söyleyemiyorum sizlere onuda alıp çevirip başka bişey yaparsınız
    JoYTeaM

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)