User Tag List

Sayfa 22/22 İlkİlk ... 12202122
412 sonuçtan 400 ile 412 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah. Düşüncenizi değiştirecek değilim. Sadece kendi düşüncemi söyledim.
    Korsan taksi sadece bir örnek.
    Umarım başınıza polisin eksik denetimi yüzünden bir zarar gelmez.
    abi konuyu baştan sona okursan senin söylediklerin hep sorulmuş tartışılmış şeyler zaten

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam olayın keyfi bi uygulama oldugu aşikar, daha neyi savunuyorsunuz.. Belli çekememiş, ulan ayda 2000 lira maaş alıyorum elin oglu altında araba yanında sevgilisi geziyor deyip yazmış cezayı.. Bunda anlamayacak ne var.
    Ya çocuk değilsin ki yazdı geçti deyip birakayim nerden biliyorsun orada ne olduğunu neler yaşandığını bu nasıl bir yaklaşım 2 lira maaş alıyorum yanında kızlar geziyor böyle bir düşünce olsa kim eşiyle sevgilisiyle geziyor diye bağlandı forum bile 11000 üye kim bağlandı şimdiye kadar yada forumda kimsenin arkadaşı mı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buradaki polis ve taksici abilerimizi tenzih ederek soyluyorum ama bi buyugumden duydugum "O.Ç'larinin okuyani polis/uzman olur, okumayani da taksici" lafi hakikaten dogru.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse alınmasın gücenmesin bir eleme usulumuz olmadığı için

nerde bir baltaya sap olamamış / iş bulamayan / ezik / kafasız varsa ya uzman çavus yada polis olup gotunu askeriyeye/polise dayıyo 500 tl maaş alamayacak adam alıyor min. 1,5-2bin TL sgirota ıvır zıvır devlet ocagı kovulma riski yok vs vs.
    Ben 4 yıldır uzman çavuşum merak ettim subay-astsubay denmemiş neden uzman çavuş sarfettiğiniz sözleri hakedecek ne zararı oldu sizlere yada başkalarına bunu sormaktaki amacım uzman çavuş yetkisi çok kısıtlı erbaş statüsünde bi personel halka ne gibi bi zararı olabilir yani?Kovulma riski vs yok demişsiniz ama öyle değil sözleşmeli personeliz biz sözleşme yenileme tarihlerinde mülakata tabi tutuluruz geçemeyen atılır ordudan 1 yılda subay-astsubay rahatsızlıgı nedenıyle istediği kadar rapor alabılırken uzman cavus 3 ayı gecerse atılır ordudan,kışla içerisinde beylik tabancası taşıması yasaktır vs vs ben memnunum mesleğimden tüm erkek çocukları dogduktan itibaren askerlik hayalleri ile büyümezmi anne babasına ben buyuyup asker olucam demezmi benım meslegı secme durumumda böyle oldu astsubaylıktan elendim ama uzman cavus olarak alındım.

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mbuğra yazdığını daha önce görmedim özür dilemeni bekliyorum buradakiler alınmasın diye bir şey yok çok şükür anamızda belli babamızda belli Üstüme alınma gibi bir sıkıntım yok yeni memurda Değilim böyle basit şeylere takılmam ama bu tarz Konulara yorum yaparken dikkat edin biraz daha her meslekten adam var burada ortak bir bağımız var oda araba sevdası biri çıkıp dese ki buradaki Arkadaşlarım alınması ama modifiye sevenlerin ne bileyim egsoz sevenlerin alayı ...... dese ne olur biraz kurduğunuz cümleler nereye gidiyor düşünüp yazın empati yapın çok zor değil

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bu cezanın hiçbir elle tutulur yanı yok, öyle çevirip 'Sen korsansın.' deyip de bağlama diye bir şey olmaz. Bu adamların numaraları belli, her zaman yaptıkları iş belli. Madem bu işi kurutacaksın, al numarasını bin arabasına çek videonu bıraktır kendini Yediemin'e bağla arabayı yaz cezayı gerçek taksi çağır evine yolla. Bu adamın arabasını 'şüphe' üzerine bağladı diye bir korsan taksici evine ekmek mi götüremedi? Bir korsan korkup yaptığı işi mi bıraktı? Bu adama zararı dışında kime ne faydası oldu bunun? Geçiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buradaki polis ve taksici abilerimizi tenzih ederek soyluyorum ama bi buyugumden duydugum "O.Ç'larinin okuyani polis/uzman olur, okumayani da taksici" lafi hakikaten dogru.
    Alıntı braga26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 4 yıldır uzman çavuşum merak ettim subay-astsubay denmemiş neden uzman çavuş sarfettiğiniz sözleri hakedecek ne zararı oldu sizlere yada başkalarına bunu sormaktaki amacım uzman çavuş yetkisi çok kısıtlı erbaş statüsünde bi personel halka ne gibi bi zararı olabilir yani?Kovulma riski vs yok demişsiniz ama öyle değil sözleşmeli personeliz biz sözleşme yenileme tarihlerinde mülakata tabi tutuluruz geçemeyen atılır ordudan 1 yılda subay-astsubay rahatsızlıgı nedenıyle istediği kadar rapor alabılırken uzman cavus 3 ayı gecerse atılır ordudan,kışla içerisinde beylik tabancası taşıması yasaktır vs vs ben memnunum mesleğimden tüm erkek çocukları dogduktan itibaren askerlik hayalleri ile büyümezmi anne babasına ben buyuyup asker olucam demezmi benım meslegı secme durumumda böyle oldu astsubaylıktan elendim ama uzman cavus olarak alındım.
    Kusura bakmayın sizin bu yargıyı askerde edinebileceğinizi unuttum yazarken bizim mesleğimizde bahsettiğiniz şahıslar fazlasıyla var genç asker arkadaslarımızın bize emanet edildiğini unutuyorlar işte rabbim bana hiç bi askere kötülük yapma imkanı vermesin tekrar kusuruma bakmayın önemli bi detayı atlayıp alıntı yapmışım

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki.
    Herşeyi unut. Sen hakkıyla para kazanan bir taksicisin?
    Senin ekmeğinle oynayan korsan taksiciler cirit atıyor ama yakalanınca kim bu yolcu veya şoför diye sorulunca sen bana kim olduğumu soramazsın al kimliğimi kontrol et deyip kurtuluyorlar.
    Korsan taksilerin nasıl yakalanmasını istersin?
    Kablel vuku ile mi?
    Nasıl olacak? kim yakalayacak?
    Hocam zaten taksiciyiz o işi de yapıyoruz. Korsan taksilerin kimler olduğunu nerelerde durup nasıl bağlantı sağlandığını Polisler kendileri de biliyor. Elini sallayan ben korsanım hadi müşteri bağlantıları kurayım diyemez. Birilerine ekmek yedirirsin yoluna devam edersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis yanlısı değilim, polis memurlarının uslubunu da hiç sevmem ama soru sorma yetkisine sahip bir merci ibneliğine de sorsa cevap vermen gerekir.

Vermen gerekir çünkü vermediğin de sonucuyla yine sen uğraşıyorsun.

Kusura bakma ama ters cevapların yüzünden birazda sonuca kendin yönlendirmişsin polisleri.
    memurların bize karsı hakları varsa bizimde haklarımız var.

şüphelinin/sanıkın, kolluk ,c.savcısı ve mahkemedeki ifade ve sorgulamalarında kendisine isnad edilen yanı yüklenen suçlamadan
    dolayı cevap vermemesi , buna ilişkin hükümler AN. 38 maddesi kendisi ve kanunda gösterilen yakınları için suçlayan beyanda bulunmaya veya bu yolda delil göstermeye zorlanamaz, AİHS 6/2 ile baglantı kurularak, suçsuzluk karinesine(1)göre şüphelininsuçlu oldugunu ispatlamak suçlıyana/savcıya aittir,yanı şüpheli kural olarak suçsuz oldugunu ispatlamak zorunda degildir
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

KARALOM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1ay önce istanbuldaydım Atatürk havalimanın orda oteldeydim beşiktaşa arkadasıma gidicektim dediki seni ben aldırrım,beni biri aradı abi geldim diye,adam geldi beni aldı bende ilk baş arkadaşımın tanıdıgı zannettim bir iki dakkika sonra anladımki korsan taksiymiş ilk defa korsan taksiye binmiş oldum neyse gece aynı güzergahta otele dönücem yine aynı korsan götürüyor beni birazda alkollyüm bizi bagcıların orda cevirdiler önce üflettiler sonra arabaya dayadılar aradılar üstümde çakı vardı aldılar temiz fırcaladılar ohaldeyiz bunla gezemezsin fln gbt yaptılar gbtte biraz sıkıntılarım var nutuk çektiler neyse korsana döndü dediki kim bu kuzenim dedi 5 dkk sonra korsana dönüp polis,adam misafir belli bırak oteline dediler elemana sordum korsan cezası yedin mi diye yok abi dedi korsanın ne arabasını bagladılar,nede ceza kestiler...iyi yada kötü korsanı tartışmıyorum ilk defa böyle bir oluşumun içinde olmakta beni tedirgin etti ama elemanda söyledi abi hepimizi cok iyi biliyorlar canları isterse kafaları eserse baglarlar
    Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    22 sayfa boyunca ne yazıldığını okumadım, elbet mantıklı cevaplar vardır ancak devlete para lazım. Çok da şaşırmadım o yüzden.
    Peşini bırakmayın, dava açın diyeceğim de sonucu ne olur onu da tahmin etmek zor değil.
    psn: DAGHAN26

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    memurların bize karsı hakları varsa bizimde haklarımız var.

şüphelinin/sanıkın, kolluk ,c.savcısı ve mahkemedeki ifade ve sorgulamalarında kendisine isnad edilen yanı yüklenen suçlamadan
    dolayı cevap vermemesi , buna ilişkin hükümler AN. 38 maddesi kendisi ve kanunda gösterilen yakınları için suçlayan beyanda bulunmaya veya bu yolda delil göstermeye zorlanamaz, AİHS 6/2 ile baglantı kurularak, suçsuzluk karinesine(1)göre şüphelininsuçlu oldugunu ispatlamak suçlıyana/savcıya aittir,yanı şüpheli kural olarak suçsuz oldugunu ispatlamak zorunda degildir
    Hacı abi iyi güzel hoş diyosunda teoride ok. Pratikte ?

Adama sen daha yanındaki kişinin ne oldugunu kendının ne oldugunu anlatamıyosunki kanundu tüzüktü haktı şöyle dursun!

Sen bu durumda kalsan bu yazdıgını anlatmaya kalksan seni bu duruma sokan 10 polisten 2 si lan bu adam bısey bılıyo dıyıp belkı alttan alır..

Gerısı zaten krallıgını ılan ettıgınden he he gıt mahkemeye anlat der gene.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dağhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    22 sayfa boyunca ne yazıldığını okumadım, elbet mantıklı cevaplar vardır ancak devlete para lazım. Çok da şaşırmadım o yüzden.
    Peşini bırakmayın, dava açın diyeceğim de sonucu ne olur onu da tahmin etmek zor değil.
    Dostum tamam 22 sayfayı okuma da barı yazılanın tarıhıne bak

konu cok degısık bı yere geldı aslen.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum tamam 22 sayfayı okuma da barı yazılanın tarıhıne bak

konu cok degısık bı yere geldı aslen.
    Valla abi doğru diyorsun, dalgınlığa gelmiş.
    psn: DAGHAN26

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)